top of page
Keresés

Hogyan lépjünk túl mindazon, ami negatív a Földön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Mindig a pozitívumokat nézzük, amikor az emberiségről és a spirituális fejlődésetekről van szó, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy pozitív erő legyünk az életetekben. Ha a negatív dolgokra világítanánk rá a reflektorfényt, ami a Földön történik, akkor csak lehúznánk titeket rezgésileg és energetikailag. Azt okoznánk, hogy a saját életetekben a negatívumokra összpontosítsatok, és elkezdenétek negatívnak látni olyan dolgokat, amelyek nem azok. Más szóval, azoknak az embereknek, akik spirituálisan ébren vannak, nagyon nyitott az elméjük, és amikor az elmétek nyitott, sok mindent be tudtok engedni. Néhány dolog, amit beengedtek, nagyon jó lesz, nagyon erősítő, nagyon életerősítő, és néhány dolog, amit beengedtek, olyan útra fog vezetni benneteket, amin nem akartok elindulni.


Ezért mi továbbra is pozitívan összpontosítunk, és azt javasoljuk, hogy ti is tegyétek ugyanezt. Keressétek azokat a dolgokat, amelyek jól mennek az életetekben és a rajtatok kívüli világban, és engedjétek el azokat a gondolatokat, amelyek félelmen alapulnak, aggodalmakat olyan dolgok miatt, amelyek talán soha nem történnek meg, sőt aggodalmakat is, mert ezek nem szolgálnak benneteket. Az elmétek szereti, ha vannak megoldandó problémáitok, és az egótok szereti, ha vannak ellenségek, akikkel harcolni kell, de ha továbbra is elmeorientált egóként működtök, nem fogjátok emelni a tudatosságotok szintjét, és nem fogtok könnyen és könnyedén a felsőbb énetekké válni. Ez egy fájdalmas folyamat lesz, mert csak egyre többet szedtek fel az utatok mentén, ami elfed benneteket annak igazságától, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, mint teremtők, mint szeretet.


Amire fókuszáltok, azzá váltok. Ami ellen nyomultok, azzal rezgésbe kerülve harmóniában vibráltok. Nem győzitek le, nem azért vagytok ott, hogy legyőzzetek bármit is. És tudjuk, hogy ezt sok embernek nehéz meghallani, mert ha egyszer tudatára ébredtek valami szörnyűségnek, ami ott a Földön történik, hogyan tudtok aztán elfordulni tőle, és úgy tenni, mintha nem is létezne? Nos, nem kell ezeket a dolgokat tennetek. Küldhettek szeretetet; felajánlhattok gyógyulást; együttérzést tanúsíthattok mindazok iránt, akik érintettek. Lehettek az a fény, ami vagytok, és aminek a Földre és mindenkire rá kell világítanotok.


Amikor magasabb dimenziós lényekkel hangolódtok össze, akik magasabb rezgést kínálnak, mint mi, megtapasztalhatjátok, milyen érzés összehangolódni ezekkel az energiákkal, és aztán választanotok kell. Egész nap, minden nap döntéseket hoztok. Nem csak azt választjátok, hogy mit esztek és mit viseltek, hanem azt is, hogy hogyan gondolkodtok és hogyan vibráltok. Ezek tudatosabb döntésekké válnak, amikor felébredtek, és azoknak közületek, akik már felébredtek, fel kell ismerniük, hogy képesek vagytok választani, és tudatosan választani. Képesek vagytok a pozitívumokra összpontosítani, nem azért, mert tagadjátok a negatívumok létezését, hanem azért, mert a pozitívumot választjátok magatok és mások számára.


Ne feledjétek, hogy azok, akik valami negatívumot tapasztalnak, mindannyian lehetőséget kapnak arra, hogy spirituálisan fejlődjenek ebből, és remélhetőleg ez segíthet nektek megbékélni mindazzal, ami ma a világotokban van, és ami eredendően negatív. Szeretnénk, ha éreznétek az érzéseiteket, függetlenül attól, hogy azok pozitív vagy negatív érzelmek, de nem kell hagynotok, hogy a negatív érzelmek felemésszenek benneteket. Tekinthetitek őket egy olyan élménynek, amelyet a pillanatban éltek át, és amely gyorsan el fog múlni, ha megengeditek.


Amint az elme belekeveredik, fenntartjátok a negatív érzelmet azáltal, hogy egy történetet adtok hozzá, egy ellenséget, valakit, akivel szemben nyomást kell gyakorolnotok és/vagy akit le kell győznötök. Hagyjátok abba, és csak érezzétek az érzelmeket, és túl fogtok jutni rajta. És amikor ezt megteszitek, a pozitív érzelmek sokkal inkább elérhetőek lesznek a számotokra, mint valaha, mert feloldódott a blokkotok. És amikor az áramlásban vagytok és nem vagytok blokkolva, akkor áramlásban vagytok az összes pozitív erővel, amelyek mindannyiunkat magasabb rezgésszintű tartományokba visznek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page