top of page
Keresés

Hogyan lehet nagy változásokat előidézni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Magunkban keressük az új tapasztalatokat, amelyeket csak úgy szerezhetünk meg, ha befelé megyünk. Ugyanannyi szórakozási és figyelemelterelési lehetőségünk van arról, ami bennünk zajlik, mint nektek. Valójában azt is mondhatnánk, hogy több csatornán szörfözhetünk és több sorozatot nézhetünk, mert az egész galaxist be tudjuk fogni, és be is fogjuk. Úgy érezzük, hogy ez több, mint egyszerű szórakozás vagy az idő elütésének módja. Ez több, mint figyelemelterelés arról, ami bennünk zajlik, mert valóban annyi lénynek és kollektívának akarunk segíteni, amennyinek csak tudunk.


Még mindig magunkba kell mennünk, hogy teljesen megértsük és magunkhoz öleljük, hogy teljesen megismerjük annak minden aspektusát, hogy kik vagyunk, mint Forrásenergia Lények, akik még mindig emlékeznek arra, hogy minden egyes pillanatban a Forrás vagyunk. De ez egy folyamat; időbe telik. És ez nektek is időbe telik, mindannyiótoknak ott a Földön. Ez nem egyik napról a másikra fog megtörténni veletek. Annyi mindentől és annyi tapasztalattól fosztanátok meg magatokat, ha egy napvillanás csak úgy mindent megváltoztatna, vagy ha a hajóikkal leszálló földönkívüliek csak úgy kihúznának titeket a csávából, amit ti teremtettetek magatoknak.


Arra vagytok hivatottak, hogy megnézzétek a rendetlenségeket, amiket ti teremtettetek, majd menjetek befelé, és nézzétek meg, hogy mit kell megtisztítani bennetek, de időt kell szakítanotok arra, hogy elengedjétek a huszonnégy órás hírciklust, ami most a közösségi médiát és annyi más weboldalt is magában foglal. Elég hosszú időre kell elengednetek ahhoz, hogy fel tudjátok tenni magatoknak a kérdést: "Hogy érzem magam ezzel kapcsolatban? Mik a gondolataim ezzel kapcsolatban? Hogyan hoztam ezt létre?"


És ismétlem, ha ezt nem teszitek meg, sokkal tovább fog tartani, amíg megismeritek magatokat, a felsőbb énetekként, ami a következő lépés a spirituális evolúciótokban. Amikor azt mondjuk nektek, hogy menjetek befelé, néhányan közületek azon tűnődnek, hogy ez pontosan mit is jelent. Azt mondjuk nektek, hogy lépjetek kapcsolatba az érzelmeitekkel. Kapcsolódjatok be a csakráitokba. Ellenőrizzétek az energiátokat, ami mindig vibrál, és nézzétek meg, hogy rá tudjátok-e tenni az ujjatokat. Ha elég sokáig csináljátok ezt, olyan jól fogjátok tudni, hogy már meg sem kell próbálnotok. Második természetetekké válik. Besétáltok egy szobába, és elmondjátok annak, akivel együtt vagytok, hogy valami nem stimmel.


És ez az, ami el fogja hozni azokat a nagy változásokat, amelyeket látni szeretnétek a világotokban, fizikailag és lelkileg. Azzal az egyszerű, nem cselekvésorientált cselekedettel fog kezdődni, hogy bementek magatokba, bejelentkeztek, körültapogattok, és még őszinték is vagytok magatokkal. Ha nem tudjátok beismerni, hogy valami zűrzavar van bennetek, akkor hosszabb út áll előttetek. Legyetek őszinték magatokkal, hogy azt az energiát át tudjátok helyezni, fel tudjátok dolgozni, el tudjátok engedni, és fel tudjátok cserélni arra, amit valójában érezni akartok. És akkor ez lesz az, amit ténylegesen megtapasztalhattok az életetekben és a világban.


Végezzétek rendszeresen ezeket az ellenőrzéseket, és meg fogtok lepődni, milyen gyorsan át tudjátok alakítani magatokat és mindent, ami rajtatok kívül van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page