top of page
Keresés

Hogyan lehet elsajátítani a megnyilvánulás művészetét

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Már jó ideje vizsgáljuk az emberi elme útjait, és az az érzésünk, hogy bizonyára belefáradtatok már abba, hogy az életeteket egy olyan korlátozott perspektívából éljétek, mint amilyet az elmétek biztosít számotokra. Készen kell állnotok arra, hogy az elme-központúságból a szív-központúságra váltsatok, mert a fejetekben lenni fárasztó. A legtöbben emlékezhettek arra, hogy fizikailag kimerültnek éreztétek magatokat egy nagy iskolai dolgozat után, és ez azért van, mert fel kellett használnotok azt a sok mentális energiát, ami annyira kimeríti azt, hogy kik és mik vagytok valójában, mint a fény és a szeretet lényei.


A fejből a szívbe való átváltásnak egy döntésnek kell lennie, és ezt a döntést újra és újra meg kell hoznotok. A legjobb módja annak, hogy a napotokat elkezdjétek ott, a fizikaiban, hogy a tudatosságotokat leviszitek a szívetek terébe, és ott tartjátok, belelélegezve ebbe a tapasztalatba. Abba a fénybe és szeretetbe akartok belélegezni, amit a szívetekben éreztek. Ki akarjátok terjeszteni ezt az érzést, hogy a napotokat jó lábbal kezdjétek. Újra és újra elmondtuk nektek, hogy most nincs itt az ideje annak, hogy túl sokat gondolkodjatok és elemezzétek, hogy mi történik a Föld bolygón. Nem most van itt az ideje, hogy vitatkozzatok egymással arról, hogy kinek van igaza. Amikor ezt teszitek, akkor önmagatok egy olyan részét használjátok, amely nagyon korlátozott, és csak egy nagyon szűk lencsén keresztül képes látni.


Ehelyett próbáljatok meg másokhoz és általában az életetekhez a szívetek felől közelíteni. Vezess a szíveddel. Jöjj a szívedből. Beszélj a szívedből. És figyeld meg, hogyan változik meg az életed jobbra, azonnal. Az elméddel mindig egy újabb problémát próbálsz megoldani. Próbálsz kitalálni valamit. Azt akarod, hogy az élet kiszámítható és irányítható legyen, mert akkor az elméd és az egód biztonságban érzi magát. De ha ehelyett a szívközpontú megközelítést használod az élethez, akkor boldog leszel. Meg fogod találni azt, amit keresel, mert vibrálva fogsz eljutni hozzá.


Amikor a fejedben vagy, teljesen megfeledkezhetsz a rezgésedről. Nem lehetsz tudatában annak, hogy mit érzel, és ez nem szolgál téged. Így állandósítjátok ugyanazokat a problémákat, amelyekkel ott a Földön nemzedékről nemzedékre küzdötök. Legyetek hajlandóak a napotok egy részét csak ülve tölteni, úgy, hogy nincs elektronika a közeletekben, és összpontosítsatok arra, hogy mire tudtok ráhangolódni, ha szívközpontúak, nyitottak, befogadóak és kíváncsiak vagytok arra, amit az univerzum közvetlenül a küszöbötök elé tud dobni. Így válhattok spirituális mesterré. Így lesztek mesterek a fizikai birodalomban, és így sajátítjátok el a megnyilvánulás művészetét, amiről tudjuk, hogy mindannyian nagyon szeretnétek elsajátítani.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page