top of page
Keresés

Hogyan lehet elkerülni a "birka" címkét

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk a fejlődéseteknek, mivel azt látjuk, hogy mostanában egyre gyakrabban teszitek félre a nézeteltéréseiteket, hogy nagyobb harmóniában éljetek egymással. Néhányan közületek tudják, hogy bizonyos témákban nem fognak egyetérteni a szomszédjukkal, a munkatársukkal vagy a családtagjukkal, és ahelyett, hogy megpróbálnák meggyőzni a másik embert arról, hogy nekik van igazuk, és a másik téved, azt látjuk, hogy megnőtt a harc helyett a béke érdekében megragadott lehetőségek száma.


Ha ez az idő, amelyben éltek, ha semmi mást nem tanított meg nektek, azt az igazságot bizonyosan beverte a fejetekbe, hogy nem győzhetsz meg valakit arról, hogy téved, ha az arcába mész és kiabálsz vele. Ez nem az egységhez vezető út, és az egység a végső cél ott a Földön. Egységre van szükségetek ahhoz, hogy a földönkívüliek kényelmesen landolhassanak hajóikkal a földeteken, és egységtudatra van szükségetek ahhoz, hogy elérjétek a belső békét, hogy megemeljétek a rezgéseteket, hogy hozzáférést biztosítsatok magatoknak a spirituális ajándékaitokhoz és képességeitekhez. Kapcsolódnotok kell a földönkívüli családotokhoz, hogy csatlakozhassatok a galaktikus közösséghez, és szükségetek van az egység érzésére, hogy felemelkedhessetek.


Azoknak, akik még mindig visszatartják ezt, és akik jobban akarják, hogy igazuk legyen, mint hogy kedvesek és együttérzőek legyenek, azt mondanánk, hogy nem juttok sehová a hiedelmeitekkel. És ha legalább arra tudtok törekedni, hogy elfogadjatok másokat, akik másképp döntenek, vagy másképp gondolkodnak egy témáról, akkor egy lépéssel közelebb kerültök a harmóniához ott a Földön. Hagynotok kell, hogy mindenki ott legyen, ahol van, ahogy nekünk is hagynunk kell, hogy mindenki ott legyen, ahol van. Nem akarunk mindenkit valamiféle kozmikus sugárral megrázni, hogy másképp gondolkodjanak. Tudjuk, hogy az igazi spirituális növekedés és evolúció abból fakad, hogy képesek vagytok szeretni egymást a különbözőségetek ellenére is.


Az emberek a világotokon azért fejlődtek, mert hajlandóak voltak megbocsátani és felejteni, és így, még egyszer, nektek, mint a felébredt kollektívának példát kell mutatnotok, még akkor is, ha elég keményen ragaszkodtok egyik vagy másik dologhoz. A hitetek nem tesz benneteket méltóvá a felemelkedésre. Ez egy nagyon vallásos elképzelés, amin most túl kell lépnetek. Ami a felemelkedés útján tart benneteket, az az együttérzés, valamint a megbocsátás és a feltétel nélküli szeretet. Ezek azok az idők, amelyek elhozzák nektek azokat a lehetőségeket, hogy megbocsátást nyújtsatok, együttérzést érezzetek és feltétel nélküli szeretet legyetek. Azok, akik ezt már tudják, és gyakorolják ezeket az igazságokat, amelyeket most adunk át nektek, tudassátok másokkal, hogy itt tartotok.


Engedjétek, hogy mindenki lásson benneteket a kedvességetekben, a szolgálataitokban, és a hajlandóságotokban, hogy mindenkit egyenrangúnak lássatok, függetlenül attól, hogy miben hisznek, és függetlenül attól, hogy mit választanak maguknak. A legtöbb ember közötti nagy megosztottságot végső soron a félelem okozza. Ez nem előítélet; az később jön. Nem a bosszú; az abból a félelemből fakad, hogy bárki is bántott téged, újra bántani tud. Minden megosztottság gyökere a félelem.


És ha valóban nem akarsz méltó lenni a "birka" címkéjére, akkor nem hagyod, hogy azok, akik a félelmedből hasznot húznak, megosszanak téged. Nem hagyjátok, hogy azok győzzenek, akik hasznot húznak abból, hogy mindannyian megosztottak vagytok. Mutassátok meg ennek a világnak és mindenkinek rajta, hogy milyen erősek vagytok azzal, hogy nem engedtek a félelemnek, hanem ehelyett átölelitek embertársaitokat, bármi is történjék. Lássátok meg a Forrást és a Szeretetet minden egyes embertársatokban, és ki fogtok lépni ezekből a nehéz időkből, amelyekben már jó ideje vagytok, és a megvilágosodás korszakába fogtok lépni. A felemelkedés útján nagyobb szabadsággal, több örömmel és több szeretettel fogtok haladni, mint valaha.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page