top of page
Keresés

Hogyan kapj naprakész információkat az Arkturiaiaktól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Engedjük magunkat elérhetővé tenni oly sok ember számára azáltal, hogy csökkentjük az általános rezgésünket, hogy félúton találkozhassunk veletek. Megértjük, mennyire fontos számotokra, hogy érezzétek, hogy a hozzánk hasonlók támogatását élvezitek, és megértjük, mennyire fontos mindannyiótoknak, hogy ne érezzétek magatokat egyedül ott az utazásotokon, ezért elérhetővé tesszük magunkat mindannyiótok számára, akik kapcsolatba kívánnak lépni velünk. Mindig azt javasoljuk azonban, hogy inkább érezzétek, minthogy hallgassatok ránk. Tudjuk, hogy hozzászoktatok ahhoz, hogy üzeneteinket itt, Dánielen keresztül kapjátok, és vagy elolvassátok, vagy meghallgatjátok, vagy megnézitek a videót, és az üzenetek tele vannak szavakkal, fogalmakkal, ötletekkel, tanításokkal és így tovább.


És ezért, amikor a konduktor, a csatorna segítsége nélkül kapcsolódtok hozzánk, azt várjátok, hogy valami nagyon hasonló lesz, ahol hallani fogtok valamit az elmétek fülében. Remélhetőleg az évek során eleget értünk el közületek ahhoz, hogy a nagy többségetek megértse annak fontosságát, hogy először érezzétek az energiánkat, a jelenlétünket. Ez nem egy elmejáték. Ez a rezgés, az energia és az összpontosítás játéka, és amikor az energiátokat összpontosítjátok, akkor a rezgéseteket is megváltoztatjátok, és képesek vagytok először érezni azt, ami elérhető számotokra. Aztán jön az információ. Aztán jön az, amit a fizikai valóságotokban érzékeltek. Aztán jönnek azok az emberek, akiket a törzseteknek, lélektársaitoknak fogtok hívni.


Ha csak információt kapnátok, és vakon követnétek ezt az információt, anélkül, hogy bármit is megváltoztatnátok, anélkül, hogy észlelnétek a rezgéseteket, hogy hogyan érzitek magatokat, akkor nem tennénk semmi jót nektek. Akár egy új vallást is indíthatnánk, és létrehozhatnánk egy új Bibliát, hogy mindannyian kövessétek a szabályait, de mi nem erről szólunk. Azért vagyunk itt, hogy arra bátorítsunk benneteket, hogy megteremtsétek azokat a tapasztalatokat, amiket szeretnétek magatokról, másokról és a világotokról. Azért vagyunk itt, hogy megadjuk nektek az eszközöket ehhez, és ezért nem csak kis suttogásokat kaptok az elmétek fülébe arról, hogy mit kellene tennetek, vagy kivel kellene kapcsolatba lépnetek a fizikai világban. Hanem inkább segítünk nektek beleérezni azokba az idősíkokba, azokba a valóságokba, amelyeket meg akartok tapasztalni.


És ha egy olyan valóságot szeretnétek megtapasztalni, ahol úgy érzitek, hogy jobban kapcsolódtok hozzánk, bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy elérhetővé tesszük magunkat, de először éreznetek kell minket ahhoz, hogy érzékeljetek minket. Később valószínűleg kapni fogtok üzeneteket, de csak miután eléggé megváltoztattátok a rezgéseteket ahhoz, hogy képesek legyetek befogadni és értelmezni ezeket az üzeneteket nagy szűrés nélkül. Ha a legaktuálisabb útmutatást és információt akarod kapni, akkor meg kell tisztítanod mindent, ami eddig az elmédet zsúfolta, beleértve azokat a hiedelmeket is, amelyekhez már jó ideje ragaszkodsz. És akkor amit kaptok, az tiszta lesz, és hasznos lesz. Útmutatás lesz erről a pillanatról és erről a valóságról, amire szükségetek van, amiért ott vagytok.


Azért vagytok ott, hogy érzékeljétek és érezzétek, hogy megtapasztaljátok, és aztán eldöntsétek, mi lenne jobb annál, amit eddig tapasztaltatok, mind egyénileg, mind kollektívaként. És amikor ezt megteszitek, minden szükséges eszköz a rendelkezésetekre áll majd a teremtéshez, és tudni fogjátok, hogy még mindig a mi és más magasabb dimenziós lények és kollektívák támogatását élvezitek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page