top of page
Keresés

Hogyan kapj több figyelmet a földönkívüliektől

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket, hogy az emberiség hogyan veszi át azt, amit most tapasztaltok, és hogyan fog még jobban felnőni a megpróbáltatásokból, a fájdalomból és a veszteségből, amit átéltek. Mesteri teremtők vagytok, és ti vagytok a legjobb lények az egész galaxisban abban, hogy fogjatok valamit, amit kidobtak, valamit, ami töröttnek és haszontalannak tűnik, és csináljatok belőle valami szépet.


Most fizikai és metafizikai szinten beszélünk rólatok. Kétségtelenül láttátok már, hogy mire utalunk a fizikai világban a szobrokon és az olyan embereken, akik megtalálják a módját annak, hogy újrahasznosítsanak valamit, ami egyébként szemét lett volna, és a szeméttelepen hevert volna. Rengeteg újjáépítés áll most előttetek, és az újjáépítés folyamata lehet fáradságos és fájdalmas, de lehet szórakoztató és izgalmas is. Minden attól függ, hogy milyen hozzáállással vágtok bele ezekbe a törekvésekbe.


Ezért azt javasoljuk, hogy kezdjétek el keresni a csiszolatlan gyémántokat, a kincseket a szemétkupacokban. Keressétek azokat a módokat, amelyekkel vissza tudtok és vissza is fogtok emelkedni onnan, ahol most vagytok. Tudjuk, hogy ezt meg fogjátok tenni, mert sokat tudunk az emberi lélekről.


Bizonyára vannak köztetek olyanok, akik ezt nem fogják megtenni, és akik továbbra is ujjal mutogatnak és hibáztatnak, és azt várják, hogy mások lecsapjanak rájuk és megmentsék őket. De mi most hozzátok szólunk, a felébredettekhez, akiket már olyan jól ismerünk, akikről láttuk, hogy annyi csodálatos munkát elvégeztek önmagukon, átalakították az energiájukat, megemelték a rezgésüket, és a semmiből teremtettek valamit. Ti vagytok azok, akik megtalálják a szépséget a káoszban, a zűrzavarban, a fájdalomban és a szenvedésben, amit az emberi kollektíva most tapasztal, és mi vagyunk azok, akiknek az a dolguk, hogy emlékeztessünk benneteket arra, hogy mennyire jók vagytok abban, amit most javaslunk nektek.


És amikor ezt teszitek, akkor felhívjátok magatokra a figyelmünket és az összes többi földönkívüli figyelmét, akik olyan embereket keresnek, akik készen állnak a galaktikus családotokkal való további kapcsolatfelvételre és társ-teremtésre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page