top of page
Keresés

Hogyan horgonyozz le az Arkturiai Fényben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Új utakat keresünk, hogy pozitívitásunkkal, fényünkkel és szeretetünkkel beléphessünk az emberiség tudatosságába. És felfedeztük, hogy mindannyian hajlamosak vagytok jobban megnyílni számunkra, amikor kint vagytok a természetben, megtapasztaljátok a csendet, megtapasztaljátok a csodát és a szépséget, amelyet anyáitok - az Anyatermészet és a Földanya - ingyen biztosít számotokra. És ezért ezeket a pillanatokat választottuk, hogy belépjünk a tudatosságotokba, hogy megosszuk veletek a rezgésjelünket, valamint a letöltéseket, frissítéseket és aktiválásokat, amikre úgy érezzük, hogy készen álltok.


Meghívunk benneteket, hogy töltsetek el egy kis időt a fákkal, a homokkal, a földdel, a virágokkal, a növényekkel, a hegyekkel, a folyókkal és a patakokkal való kapcsolódással. Meghívunk benneteket, hogy érezzétek a madarakból és a vadállatokból áradó energiát. Érezzétek a napból áradó energiát, amely szintén a természetetek része. Ha városban élsz, és nehéznek találod, hogy kijuss bármilyen természeti környezetbe, vagy ha túl hideg van számodra, amikor ezt az átvitelt kapod, hogy kimehess a szabadba, és igazán értékeld mindazt, amit az Anyatermészet nyújt, akkor csak engedj egy kis napfényt a bőrödre, lélegezz be egy kis friss levegőt.


Azt fogjátok tapasztalni, hogy ezek a tapasztalatok azonnal megnyugtatnak benneteket.


Szerezzetek még több növényt és virágot az otthonotokba, kapcsolódjatok kristályokkal, sőt, fadarabokkal, ágakkal, gallyakkal, bármivel, amit csak a kezetekbe tudtok venni, hogy harmonizáljatok ezzel az energiával. Ha pedig el tudtok menni nyaralni, menjetek el valahová, ahol olyan természet van, amit élveztek. Töltsetek ott egy kis időt, és természetes módon meg fogtok nyílni számunkra és mindarra, amit adni tudunk nektek. Arra törekedünk, hogy tudatosságunk minél nagyobb részét egyesítsük minél többetekkel, hogy segítsünk emelni az egész emberi kollektíva rezgését, hogy segítsünk békét teremteni a Földön, és persze, hogy emlékeztessünk benneteket arra, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények.


Ezt megtehetjük, amikor otthonotokban, csendes meditációban ültök, és éreztek minket azokban a pillanatokban, de azt akarjuk, hogy teljesen megnyíljatok, hogy energiánk csatornáivá váljatok, és hogy elültessétek ezeket a magokat a rácsokba, amelyek ott vannak nektek a Földanyán. És ezért terjesztjük ki ezt a meghívást, mert szeretünk benneteket, és boldognak akarunk látni benneteket. Szeretnénk látni, hogy a szabadság, a bőség és a béke életét élitek. Ezt akarjuk mindannyiótoknak, és ti vagytok azok, akik ezt az üzenetet kapjátok, akik lehorgonyozhattok ebben az arkturiai fényben, és elérhetővé tehetitek azt mindenki számára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page