top of page
Keresés

Hogyan férhetsz hozzá a magasabb elmédhez és annak tartalmához

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen bonyolult lehet az élet odalent a Föld bolygón. Tudjuk, hogy milyen összetett a fizikai elmétek, és tudjuk, hogy az elmétek hogyan tudja bonyolítani a dolgokat. Azt is tudjuk, hogy a körülmények ott a Földön nagyon durvák, szélsőségesek és nyomasztóak lehetnek, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi mindezt látjuk és érezzük, még akkor is, ha továbbra is pozitívak maradunk a kilátásainkban és az értékelésünkben a Föld bolygón lévő életet illetően.


Azt tanácsoljuk nektek, hogy vegyétek észre, mikor bonyolítjátok túl a dolgokat az elmétekkel, és amikor egy ilyen nagyon hosszú és szeles úton mentek, szokjátok meg, hogy megállítjátok magatokat, hogy ne folytassátok ezt a mentális tornát. Inkább előbb engedjétek el, mint később, és profitálni fogtok belőle. Inkább előbb vegyétek észre, hogy mit csináltok, mint később, és változtassatok rajta. Engedjétek el és használjátok a légzéseteket arra, hogy földeljétek és központba helyezzétek magatokat, hogy visszahozzátok magatokat a jelen pillanatba és a szívtérbe, ahová tartoztok.


A szívteretek az a hely, ahol az ötödik dimenziós tudatosság már aktív és készen áll számotokra, és ezért figyelnetek kell a játékokra és a trükkökre, amelyeket az elme játszik veletek, hogy releváns maradjon. Ez minden, amit az elmétek tesz, egész nap, minden nap, hogy megpróbál releváns maradni egy olyan időszakban, amikor olyan lényekké váltok, akik egy magasabb elmével, egy magasabb tudatossági szinttel működnek. Látjátok, az elme nagyon jó abban, hogy a történtekhez ragaszkodik, és hogy hogyan kerülhetjük el az ilyen szerencsétlenségeket a jövőben. Az elmétek problémákat fog teremteni, hogy legyen egy megoldandó problémája. És persze az elmétek is nagyon a jövőre fog összpontosítani, amíg nem tanítjátok meg az elméteket arra, hogy a jelenre összpontosítson.


Ha a jelenre összpontosítotok, az hozzáférést biztosít számotokra a magasabb elméhez, és az összes ötlethez, az összes felismeréshez, az összes inspirációhoz, ami abban a térben érkezhet hozzátok. Mindez a jelenben áll rendelkezésetekre, amikor leföldelt, szívközpontú és kiegyensúlyozottak vagytok. Kibillentek az egyensúlyotokból, ha túlságosan egy dologra, vagy a múltra, vagy a jövőre koncentráltok. Engedjétek el magatokat. Lélegezzetek. És lazuljatok el a pillanatban, és mindenről gondoskodni fogtok, nem csak azért, mert vannak segítőitek, akik meg tudnak tenni nektek dolgokat, hanem azért is, mert a rezgésetek abban a pillanatban olyanra változik, ami nagyon közel van az ötödik dimenziós frekvenciatartományhoz, vagy azon belül van. És amikor ezt teszitek, akkor vagytok a legerősebbek, a legkreatívabbak és a legfogékonyabbak mindarra a segítségre, ami folyamatosan érkezik hozzátok fentről.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page