top of page
Keresés

Hogyan fogjĂĄtok megtapasztalni az eltolĂłdĂĄs befejezƑdĂ©sĂ©t

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton közvetĂ­tĂ©sĂ©ben


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. Örömmel kapcsolĂłdunk mindannyiĂłtokhoz.


Nagyon Ă©rdekel bennĂŒnket az Ășj Ă©n fejlƑdĂ©se, ami minden egyes emberben zajlik ebben az idƑben. LĂ©nyegĂ©ben a tudatossĂĄgotokat belĂŒlrƑl vĂĄltoztatjĂĄtok meg azzal, hogy Ă©szreveszitek, hogy több vagytok annĂĄl az identitĂĄsnĂĄl, amelyhez korĂĄbban "valĂłdi Ă©netekkĂ©nt" ragaszkodtatok. Most, amikor egĂł lĂ©nybƑl FelsƑbb Ă©neddĂ© vĂĄlsz, ez a hely, ahol most vagy, a legĂ©rdekesebb Ă©s leglenyƱgözƑbb azok szĂĄmĂĄra, mint mi, akik megfigyeljĂŒk ezt az evolĂșciĂłs folyamatot.


LĂĄtjuk, hogy minden nap egyre inkĂĄbb azzĂĄ vĂĄlsz, aki valĂłjĂĄban vagy, mert inkĂĄbb vibrĂĄlĂł energiakĂ©nt lĂĄtunk tĂ©ged, mint emberi testkĂ©nt, amely beszĂ©l, gondolkodik Ă©s cselekszik. A rezgĂ©setek felfelĂ© emelkedĂ©se elkerĂŒlhetetlen, mert a bolygĂłtok eltolĂłdik, ahogy az egĂ©sz naprendszer a galaxison keresztĂŒl Ășgymond zöldebb legelƑk felĂ© mozog. Ez az az idƑ, amikor Ășj mĂłdon kell szemlĂ©lnetek magatokat, lĂĄtva tudatossĂĄgotok örökös kitĂĄgulĂĄsĂĄt, hogy többet foglaljon magĂĄba, mint a korĂĄbban meglĂ©vƑ Ă©n-Ă©rzetetek.


Arra vagytok hivatottak, hogy növekedjetek Ă©s fejlƑdjetek, Ă©s evolĂșciĂłtok folyamata azon a felismerĂ©sen keresztĂŒl törtĂ©nik, hogy semmi mĂĄs nem szĂĄmĂ­t igazĂĄn. EzĂ©rt tapasztaljĂĄtok meg a vesztesĂ©get; ezĂ©rt tapasztaljĂĄtok meg a szakĂ­tĂĄst, a pĂ©nz, az otthon, a vagyon, sƑt mĂ©g a fiatalsĂĄgotok elvesztĂ©sĂ©t is. MinĂ©l tovĂĄbb mozogtok az idƑben Ă©s a tĂ©rben ott a Földön, annĂĄl többet veszĂ­tetek, ami vĂ©gĂŒl segĂ­t megbĂ©kĂ©lni azzal a tĂ©nnyel, hogy eleve nem arra szĂĄntak benneteket, hogy ragaszkodjatok ezekhez az illĂșziĂłkhoz a fizikai vilĂĄgban. Ez olyasmi volt, amire megtanĂ­tottak benneteket. Arra tanĂ­tottak benneteket, hogy fajkĂ©nt, vallĂĄskĂ©nt, nemzetisĂ©gkĂ©nt, nemkĂ©nt Ă©s Ă­gy tovĂĄbb azonosuljatok, Ă©s mivel ezek a dolgok egyre kevĂ©sbĂ© fontosak a felĂ©bredt kollektĂ­va szĂĄmĂĄra, ezĂ©rt van ellenĂĄllĂĄs.


Azok, akik mĂ©g mindig ragaszkodnak, azt akarjĂĄk, hogy ti is ragaszkodjatok. Azt akarjĂĄk, hogy legyen nemzeti bĂŒszkesĂ©getek, vallĂĄsotok, könnyen azonosĂ­thatĂł nemetek, Ă©s Ă­gy tovĂĄbb. Az ego Ăștja a kötƑdĂ©s, a ragaszkodĂĄs, az Ă©rtelem hozzĂĄrendelĂ©se az Ă©rtelmetlenhez, a FelsƑbb Ă©n Ăștja pedig az, hogy jelen legyĂŒnk, hogy ne törƑdjĂŒnk a formĂĄval, a struktĂșrĂĄkkal, a kitalĂĄlt elkĂ©pzelĂ©sekkel, mint egy orszĂĄg, hanem helyette feltĂ©tel nĂ©lkĂŒlibb szeretet legyĂŒnk, több egyĂŒttĂ©rzĂ©st mutassunk, Ă©s abbĂłl a szĂ©psĂ©gbƑl teremtsĂŒnk, ami a FelsƑbb Ă©nt körĂŒlveszi. LĂ©nyegĂ©ben ezt vĂĄrod el a felemelkedĂ©sed utĂĄn, hogy tenni fogsz, de most ebben az ĂĄtmeneti fĂĄzisban vagytok, amikor levetkƑzitek az egĂł identitĂĄsĂĄt, hogy FelsƑbb Ă©netekkĂ© vĂĄljatok, Ă©s azok közĂŒletek, akik mĂĄr sok belsƑ munkĂĄt elvĂ©geztek, most elkezdhettek FelsƑbb Ă©netekkĂ©nt azonosulni.


Nem kell vĂĄrnotok egy napvillanĂĄsra, egy esemĂ©nyre, hĂĄrom-egynĂ©hĂĄny napnyi sötĂ©tsĂ©gre, amirƑl beszĂ©lnek, Ă©s Ă­gy tovĂĄbb. Nem kell megvĂĄrnod, hogy mindez rajtad kĂ­vĂŒl törtĂ©njen ahhoz, hogy eldöntsd, hogy a fĂ©ny Ă©s a szeretet vĂ©gtelen, örökkĂ©valĂł, alaktalan lĂ©nyekĂ©nt akarsz azonosulni. És ahogyan kifejezitek magatokat errƑl az Ă©rzĂ©srƑl, amit magatokban ĂĄpoltok, Ășgy vilĂĄgĂ­totok mĂĄsok felĂ©, Ă©s akkor mĂĄsokat jobban fog Ă©rdekelni az, amivel ti rendelkeztek, mint a csillogĂł Ășj autĂł, a nagy hĂĄz, a fĂ©nyƱzƑ ruhĂĄzat Ă©s egyĂ©b tĂĄrgyak, Ă©s azt akarjĂĄk majd, hogy megtanĂ­tsĂĄtok nekik, hogyan talĂĄljĂĄk meg azt a helyet belĂŒl, ahol Ƒk is belsƑ bĂ©kĂ©t Ă©s elĂ©gedettsĂ©get Ă©rezhetnek pusztĂĄn a lĂ©tezĂ©sĂŒkbƑl fakadĂłan.


EzĂ©rt mondjuk nektek folyamatosan, hogy mint a felĂ©bredt kollektĂ­va, ti vezetitek az emberisĂ©get. Ez azĂ©rt van, mert lĂĄtjuk, hogy a vĂĄltĂĄs valĂłjĂĄban hogyan fog kibontakozni. Ez egy alulrĂłl szervezƑdƑ mozgalom lesz, ahol mindannyian, akik most odafigyeltek arra, hogy mi törtĂ©nik bennetek, vissza fogjĂĄtok vezetni az Ășjonnan felĂ©bredetteket önmagukba, oda, ahol minden, amire szĂŒksĂ©gĂŒk van, mĂĄr lĂ©tezik. És miközben ezt teszitek, segĂ­titek az emberisĂ©g kollektĂ­vĂĄjĂĄt, hogy az egoizmusbĂłl egy olyan kollektĂ­vĂĄba kerĂŒljön, amely kollektĂ­vakĂ©nt, FelsƑbb Ă©nkĂ©nt lĂ©tezik, Ă©s akkor megtapasztaljĂĄtok majd az eltolĂłdĂĄs beteljesĂŒlĂ©sĂ©t.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page