top of page
Keresés

Hogyan fogadjátok a kozmikus energiák beáramlását

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagyunk érzékelni az emberi kollektív tudatosság rezgési frekvenciájának legkisebb emelkedését is, és azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy történt egy kiugrás. Energetikailag azt kapjátok, amit kértetek, és azok, akik elég nyitottak ahhoz, hogy befogadják, az emberiség mérlegét billentik meg. Mindig tekinthettek magatokon kívülre, hogy mások mit tesznek, gondolnak és mondanak, és úgy érezhetitek, hogy az emberiség nem a helyes irányba halad, vagy tekinthettek magatokon kívülre, erre a káoszra, és felismerhetitek, hogy az emberiség egy csomó magasabb frekvenciájú energiát idéz meg, és valakinek fel kell lépnie, és az energiák befogadójának kell lennie.


Mindig felismerhetitek, hogy ez a valaki ti vagytok. Megvan a képességetek, hogy ezt tegyétek, és megvan a hajlandóságotok, és elég sokan szánjátok rá az időt, hogy ezt megtegyétek, hogy elérjétek azt a hatást, amit az emberi kollektívára gyakorolni akartok. Született adakozók vagytok; segíteni akartok. Szolgálni akartok, és ha megnyitjátok magatokat az érkező kozmikus energiák előtt, akkor ez a módja annak, hogy a legnagyobb szolgálatot tegyétek embertársaitoknak ebben az időben. Könnyű dolgozni ezekkel az energiákkal azoknak, akik már ébren vannak, mert így vagy úgy, de már régóta ezt csináljátok, és az energiák beáramlása, ami most rátok zúdul, nagyon stabilizálóan hat rátok és embertársaitokra.


Azzal kezditek, hogy magatoktól hozzáfértek (az energiákhoz), és aztán hagyjátok, hogy megtegyék maguktól azt, amit a fizikai testetekben tesznek. Földanyába földelitek őket, elkülditek őket a rácsvonalak mentén, és az egész bolygón mindenki profitál belőlük. Mindenkinek jól jönne egy kicsit több ebből a stabilitás érzésből az életében, függetlenül attól, hogy most éppen mit él meg. Ti megadhatjátok nekik. Most néhányan talán azon tűnődnek, hogy hogyan csináljátok ezt, és ez egy nagyon jó kérdés. Elmondjuk nektek, hogy számos módja van annak, hogy megnyíljatok és befogadjátok ezeket az energiákat.


Először is, ha pihentek és ellazultok, akkor automatikusan nyitottak vagytok. Ha olyasmit teszel, ami örömet okoz neked, akkor automatikusan megnyílsz, és ha szándékodban áll megnyílni, és széttárod a karodat, és tenyeredet felfelé fordítod, és azt mondod az univerzumnak, hogy szolgálni akarsz, és hogy fogadni akarod a jelenlegi energiákat, hogy szolgálhass, akkor ez megtörténik. Az is segít, ha vízbe teszed magad, még ha az egy fürdőkád is. Maradjatok tudatában a gondolataitoknak, az érzelmeiteknek, annak, hogy hová irányítjátok a figyelmeteket, és hogy feszültek vagytok-e vagy szorongtok-e, és engedjetek el mindent, amire szükségetek van az adott pillanatban, és továbbra is azok a csatornák lesztek, amelyekre az emberiségnek szüksége van most, és nagyjából mindig.


De mint tudjátok, ez egy jelentős időszak az emberi történelemben, és sok ember fél valamitől, vagy ellenáll valaminek, és segítségre van szüksége. Szükségük van arra, hogy ez a stabilitás belülről jöjjön, és ha egyszer leföldeltétek ezt számukra, akkor ez elérhetőbbé válik számukra, mivel mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor nyitott. Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor nem teljesen stresszes, szorongó és feszült, és amikor ezek a pillanatok megtörténnek, akkor szó szerint megalapoztátok az alapokat, hogy megkapják azokat a csodálatos stabilizáló energiákat, amelyek most éppen elérnek benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page