top of page
Keresés

Hogyan fejezd be a lelked útját

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon következetesek vagyunk abban, hogy felajánljuk nektek dicséretünket és elismerésünket, mert látjuk a nagyobb képet. Tudjuk, hogy mit hordoztok. Tudjuk, hogy mit éltek át, és tudjuk, hogy mekkora felelősséget vállaltatok ezért a kollektíváért és más kollektívákért szerte a galaxisban, ahogy segítetek begyógyítani az ottani nagyon régi sebeket. Nem csak a Föld bolygón élő emberekért teszitek ezt. Nagyon sok más lényért teszitek, és ez az egyik oka annak, amiért annyira tiszteljük az emberiséget. Képesek vagytok ezt megtenni embertársaitokkal, ahogy mi is ezt tesszük veletek.


Képesek vagytok visszahúzódni, hogy beleérezzétek magatokat abba, amit egy másik ember vagy egy embercsoport hordoz. Képesek vagytok, és néha meg is teszitek, hogy a nagyobb képet keressétek. Megpróbáljátok figyelembe venni, hogy honnan jött egy ember, hogyan nevelkedett, és milyen traumákat élt át. Arra kérünk benneteket, hogy ezt tegyétek meg más emberekkel, amire eddig a pillanatig nem voltatok képesek. Ez a módja annak, hogy eljussatok az elfogadás helyére, és végül megbocsássatok azoknak, akik szörnyű dolgokat tesznek, szörnyű dolgokat mondanak, és még mindig szörnyű dolgokban hisznek, annak ellenére, hogy a nagy többségetek fejleszti a tudatosságát, és túllép azon, amihez ragaszkodik.


Ha el tudtok jutni az elfogadás helyére, akkor el tudtok jutni a megbocsátás helyére. Ha el tudtok jutni a megbocsátás helyére, akkor el tudtok jutni az együttérzés helyére. Ha együtt tudtok érezni egy másik emberi lénnyel annak ellenére, hogy mit tesz, mond vagy hisz, ami számotokra sajnálatos, akkor eljuthattok a feltétel nélküli szeretet helyére. És amikor el tudtok jutni a feltétel nélküli szeretet helyére, akkor váltok a Forrássá fizikai testben, és így fejezitek be lelketek útját.


Amint elengeditek az összes haragot, gyűlöletet és neheztelést, nem kell többé ismételgetni a körülményeket, hogy felszínre hozzák, hogy aktiváljanak benneteket, hogy érezzétek azt, amit már nem akartok érezni. Rajtatok, mint egyéneken múlik, hogy elvégezzétek ezt a munkát, és megtanítsatok másokat, hogyan kell ezt megtenni. Rajtatok múlik, akik ébren vagytok, hogy az emberiséget ebbe az ötödik dimenziós rezgésbe és kifejezésbe vezessétek. És csak ti tudjátok befejezni lelketek útját ott a Földön. Ne azért tegyétek, mert muszáj, hanem mert ez az egyetlen módja annak, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek, miközben még mindig fizikai testben vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page