top of page
Keresés

Hogyan fedezd fel a varázserőd

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Figyeltünk és vártunk a megfelelő alkalomra, hogy átadjuk nektek a következő közvetítést, és tudjuk, hogy most van itt a tökéletes alkalom, mivel mindannyian milyen jól kezelitek a napforduló energiáit. Annyira szeretnénk, ha felismernétek, hogy kik vagytok valójában, hogy arra bátorítunk mindenkit, hogy tegyetek nyilatkozatot az univerzumnak arról, hogy milyen szándékotok van ebben az életben, és azt szeretnénk, ha arra számítanátok, hogy szinte azonnal láttok valamit válaszul erre a nyilatkozatra.


Itt az ideje, hogy egyszer és mindenkorra bebizonyítsátok magatoknak, hogy kétségtelenül ti vagytok ez az univerzum. Nem ti vagytok az univerzumban; az univerzum annak a kiterjesztése, hogy kik és mik vagytok. És ezért nem kell arra várnotok, hogy az univerzum mondja meg nektek, mit tegyetek, vagy hogy eldöntsétek, mikor van itt az ideje valaminek.


Itt az ideje, hogy úgy kezdjetek el beszélni és cselekedni, mintha az univerzum a ti kiterjesztésetek lenne, mintha a tudatosságotok kivetülése lenne kifelé. Ti vagytok ennek az univerzumnak a teljessége, és még annál is több, és ez azt jelenti, hogy nem csak nektek van beleszólásotok abba, hogy mi történik a valóságotokban és mit teremtetek. Úgy tapasztaljátok meg önmagatokat, mint mindent, ami körülöttetek van.


Minden és mindenki a részetek, és azt akarja, hogy érezzétek ezt a kapcsolatot, azt akarja, hogy megismerjétek az igazságot, hogy kik ők és mit jelentenek számotokra. De szükségetek van arra, hogy ez több legyen, mint egy közhely, egy hűtőmágnes vagy egy lökhárítómatrica. El kell kezdenetek magatokévá tenni, hogy ti vagytok az univerzum, és az univerzum vagytok ti. Kezdjétek el olyan kijelentésekkel és cselekedetekkel, amelyek ezeket az igazságokat, amelyekről beszélünk, tükrözik számotokra. Minden varázslatos. Minden reagál minden gondolatotokra, minden szavatokra és minden cselekedetetekre, mert minden a kivetülése.


És a "minden" szót a "világegyetem" szó szinonimájaként használjuk. Tudjuk, hogy voltak pillanataitok, amikor ezt megértettétek, és talán még próbára is tettétek az életetekben, de soha nem voltatok ott, ahol most vagytok a spirituális fejlődésetekben, és ezért soha nem voltatok ebben az univerzumban, pontosan úgy, ahogy van, egészen mostanáig, amikor meghalljátok, amit hallanotok kell ahhoz, hogy még inkább az legyetek, aki és ami valójában vagytok.


Lehettek a béke, a bizalom, a szeretet és a kapcsolat univerzuma, vagy lehettek a félelem, a neheztelés, a bizalmatlanság és a gyűlölet univerzuma. Lehettek az integráló univerzum, vagy az univerzum, amely továbbra is az elkülönülés gondolatát kutatja. Tudjuk, hogy ha belebotlottatok ebbe a közvetítésbe, akkor a szeretetteljes, békés univerzumot fogjátok választani, amely tele van örömmel, amely mindent magában foglal, és amely még jobban fel akarja fedezni önmagát, ahogy folytatjátok a terjeszkedéseteket, a fejlődéseteket és a kiterjedéseteket. Menjetek előre és legyetek azok, akik valójában vagytok szavakban, gondolatokban és tettekben. Legyetek összhangban mindháromban, és fedezzétek fel, hogy valójában milyen varázslatosak vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page