top of page
Keresés

Hogyan dolgozzunk az aktuális energiákkal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Sokkal többet adunk nektek most, hogy megmutattátok nekünk, hogy többet tudtok kezelni. Képesek vagyunk nagyon pontosan kalibrálni az energetikai közvetítéseket, és azt is tudjuk, hogy az általunk közvetített energiából mennyit szívtok fel mindannyian. Figyelünk rátok. Azt is látjuk, hogy mennyit használtok fel abból, amit átadunk nektek, és amikor átadunk nektek bizonyos energiákat, amelyeknek a fizikai birodalomba való átvitele eltart egy ideig, tudjuk, hogy akkor lehetőségünk van hátradőlni és megfigyelni. Mindig szeretjük látni, hogy mit tesztek az általunk átadott energiákkal, mert nem tudjuk, hogy egyik pillanatról a másikra hogyan használjátok majd fel a szabad akaratotokat.


Elmondhatjuk nektek, hogy az utóbbi időben gyönyörűen mozgatjátok az energiákat a fizikai testeteken keresztül, és ez nagyon bátorító számunkra és mindazok számára, akik figyelik és feltérképezik a fejlődéseteket. Sok minden vár rátok ott a Földön, de sok mindent meg is kell teremtenetek. Az energiák, amelyek most rátok hatnak, nagyon is társ-teremtő jellegűek. Nem mondjuk meg nektek, hogyan használjátok az energiákat, amelyeket most küldünk nektek, de azt mondjuk, hogy megvan a szabadságotok arra, hogy úgy használjátok őket, ahogyan jónak látjátok.


Tudjuk, hogy sok mindent szeretnétek másként látni a világotokban, és arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy álmodjatok nagyobbat, és tegyetek meg minden olyan cselekvési lépést, amitől eddig ódzkodtatok, mert most van itt az ideje, és a rátok irányuló energiákat szinte bármire felhasználhatjátok, amire csak szeretnétek. Bízunk bennetek, különösen azokban, akik elég nyitottak és érzékenyek ahhoz, hogy befogadják, amit felajánlunk. Láttuk, hogy mit tettetek a már elküldött energiákkal, és reméljük, hogy felismeritek, hogy nagyon jól csináltátok ezt az időszakot, különösen azok, akik a Felébredt Kollektívában vannak. Vágytok a szolgálatra, és tudjátok, hogy fejlődni és felemelkedni vagytok hivatottak, és ez azt jelenti, hogy azt teremtitek, ami mindenkinek jót tesz, ahelyett, ami csak nektek jó.


Amikor kollektívaként tekintetek magatokra, és kollektívaként működtök, akkor több energiát is kaptok, amivel játszhattok. Amikor úgy tekintetek a szerepetekre, mint aki arra hivatott, hogy ezeket az energiákat szétossza, az is többet fog nektek hozni. Amikor megértitek, hogy amikor mások is gyarapodnak, akkor ti is gyarapodtok, akkor kapcsolódtok a kollektív tudatossághoz, amelynek részei vagytok, és hasznotokra válik, ha rácsatlakoztok erre a hatalmas energiára.


Nem kell mindent magatoknak csinálnotok. Vannak mások szerte a világon, akik azt akarják, amit ti akartok, és akik a beérkező energiákkal együtt dolgoznak, hogy ugyanazokat a fajta pozitív terveket támogassák, mint amilyenek nektek vannak az általatok befogadott energiákkal kapcsolatban. Ezért most lazítsatok, nyissátok meg magatokat a rátok ható energiáknak, és álmodjatok nagyot, amikor a teremtésetekről van szó mindazok számára, akik jelenleg a Földanyán élnek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page