top of page
Keresés

Hazatérés a Szíriuszra, a Plejádokba és az Arktúruszra

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon közel állunk mindannyiótokhoz, akik megnyitották magukat előttünk. Sokan szeretnétek tudni, hogy mi a történelmetek a csillagrendszerünkben és mi a történelmetek velünk, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy van jelenetek velünk, van jövőtök velünk és van múltatok velünk, és ugyanez igaz a csillagrendszerünkre is. Úgy fogjátok érezni, mintha hazatérnétek, amikor ebben az életben először látogattok el a csillagrendszerünkbe egy hajón. Sokan közületek így lesznek ezzel, amikor a plejádi rendszerbe, a szíriuszi rendszerbe, az Andromédiai rendszerbe és így tovább, mert olyan történelmetek van, amely évezredeken átívelő, és sokkal messzebbre nyúlik vissza, mint az ottani humanoid élet kezdete a Föld bolygón.


Most kezditek összerakni a saját galaktikus történelmeteket és az összes tapasztalatotokat az egész galaxisban azáltal, hogy összekapcsolódtok a hozzánk hasonló lényekkel és kollektívákkal. Ez egy nagy része annak, amit mi csinálunk, amikor egy csatornázón keresztül jövünk. Meghívunk benneteket, hogy érezzétek a rezonanciát, ami a galaxis más részeiből származó hozzánk hasonlókkal létezik bennetek, és amikor rezonáltok, felismeritek, hogy egy részetek bennünk van, egy részünk bennetek, és észreveszitek, hogy a rendszer, ahonnan jövünk, az otthonotoknak tűnik.


Sokkal nagyobbak és kiterjedtebbek vagytok, mint ahogyan azt korábban elképzeltétek. Sokkal többet kell megtapasztalnotok önmagatokkal kapcsolatban. Annyi mindenre kell emlékeznetek önmagatokkal kapcsolatban. Szeretnénk, ha ezt tudnátok, és az összes többi kollektíva is, akik csatornázókon keresztül érkeznek a világ minden tájáról ebben az időben. Az ébredésetek része az is, hogy ráébredtek arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, mint galaktikus lények, mint univerzális lények és mint Forrásenergia Lények. Segítünk megvilágítani nektek annak egy aspektusát, hogy kik vagytok, hogy érezzétek ezt és kövessétek ezt a fonalat.