top of page
Keresés

Hatalmas eredményeket fogsz elérni, ha ezt teszed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Emeljük a tudatossági szintünket, mindannyiótokkal együtt ott lent a Földön. Nagyon élvezzük a terjeszkedés érzését, és arra bátorítunk mindannyiótokat, hogy a felemelkedéseteket inkább a tudatosságotok terjeszkedésének tekintsétek, mint egy áthelyezési tervnek. Tudjuk, hogy a felemelkedés egyik fő vonzereje az, hogy mindent magatok mögött hagyhattok, ami sötét vagy romboló jellegű. De valójában, ahogy tudatosságotokat kiterjesztitek, hogy mindent magatokba foglaljatok, ami negatív és nemkívánatos, és részeteknek tekintitek, akkor váltok egyre inkább a Forrássá.


A Forrás nem az a szokás, hogy a szőnyeg alá söpörjük a dolgokat, vagy másra bízzuk, hogy foglalkozzon velük. A Forrás a feltétel nélküli szeretet, a több fény terjesztése, a több együttérzés és a több megbocsátás felajánlása. Azok, akik igazán ébren vannak, mindent, ami most a világotokban van, tökéletes helynek fogják látni, ahonnan valami újat, valami jobbat lehet teremteni. De teremthettek mindazzal, ami előttetek van, valamint felhasználhatjátok arra is, hogy inspiráljon benneteket. Értsétek meg világosan, amit itt mondunk nektek. Kitágítjátok a tudatosságotokat, hogy teljesen és maradéktalanul megértsétek, hogy ez mind ti vagytok.


Nem emeltétek a tudatosságotokat olyan szintre, hogy ne lássátok többé a zűrzavart, amit az emberiség teremtett, a háborúkat, amik jelenleg is zajlanak, a rasszizmust, a félelmet, mindent, ami most ott van, ami a tudatosság alacsonyabb szintjét képviseli. Ha ott van, akkor céllal van ott, és ez a cél mindig az, hogy titeket szolgáljon. És az a módja annak, hogy valami potenciálisan szolgáljon benneteket, hogy ránézhettek, és feltehetitek magatoknak a kérdést: "Mi az, amivel szemben ellenállásban vagyok?". Tehát meg kell kérdeznetek, hogy van-e bennetek ítélkezés, van-e bennetek ellenállás vagy neheztelés, és aztán meg kell kérdeznetek magatoktól: "Mi az első lépésem, hogy elfogadjam ezt a személyt, csoportot vagy helyzetet úgy, ahogy van?". És akkor meg kell tennetek ezt a lépést, és ez a lépés egy lépés a tudatosságotok tágulása felé.


A tudatosságotok tágulása ugyanaz, mint a tudatosságotok evolúciója, amit ti, mint a Felébredt Kollektíva, egyre tudatosabban tesztek. Szándékosan teszitek meg a lépéseket a Forrás felé, a tudatosság egy magasabb dimenziós síkja felé, szemben azzal, hogy egy napvillanás vagy földönkívüliek lökdösnek benneteket oda, akik erőteljesen bátorítanak benneteket, hogy ebbe az irányba menjetek. Amit tehát egyénként tehettek, az az, hogy ezeket a helyes értékeléseket készítitek mindarról, ami a világotokban van, és példát mutatva vezettek, és megtaníthattok másokat is, hogyan kell ezt tenni.


Amire nem vagytok ott, hogy elmeneküljetek a valóság elől, és megtanítsatok másokat, hogyan tegyék ezt veletek együtt, mert a Forrás mindent magában foglal. A Forrás minden, és te azért vagy ott, hogy megtapasztald magadat feltétel nélküli szeretetként, ami azt jelenti, hogy megtartod önmagad szeretetként való érzékelését mindazzal szemben, ami az adott pillanatban nem szeretetként jelenik meg. De egy igazi mester felismeri a szeretetet, ami minden emberben, minden helyzetben és minden pillanatban ott van, és a mester fenntartja a fókuszát erre, és továbbra is ebbe érez bele, mert ez az az érzés, ami a legnagyobb kiterjedést adja a mesternek. Mi ezt a tapasztalatokon keresztül ismertük meg, és még mindig tágulunk, ahogyan ti is mindannyian. És amikor ezt akaratlagosan, szándékosan teszitek, hatalmas eredményeket érhettek el.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page