top of page
Keresés

Használjátok az erőtöket az emberiség felemelkedéséhez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Megállapítottuk, hogy az emberiség számára a legjobb megközelítés egy olyan helyre eljutni, ahol mindannyian harmonikusan együtt tudtok élni, ha megkeresitek a kapcsolat pillanatait, amelyeket olyan emberekkel tartotok fenn, akikkel nem is vártatok volna semmi közöset. Amikor emlékeztek azokra az alkalmakra, amikor találkoztatok valakivel, aki nagyon másképp nézett ki, mint ti, és mégis nagyon hasonló volt a hitetek, akkor megnyíltok egy olyan valóság lehetősége előtt, ahol a Földön mindenki jól kijön egymással, és egy harmonikus bolygón élhet.


Tudjuk, hogy nagyon nagy kérés arra kérni benneteket, hogy lássátok meg az Istenséget önmagatokban és mindenki másban. Azt is tudjuk, hogy néhány ember számára szinte lehetetlen elképzelni, hogy a másik helyébe lépjen. De mindannyian átéltetek már olyan tapasztalatokat más emberekkel, amikor meglepődtetek, hogy mennyi közös van bennetek valakivel, aki a felszínen minden tekintetben annyira különbözik tőletek. Nagyon nehéz kiszúrni egy spirituális embert, hacsak nem tesz meg mindent azért, hogy ezt az öltözködésével vagy azzal, amit csinál, elárulja nektek. Nem tudsz csak úgy ránézni valakire, és megállapítani, hogy osztja-e a hitedet vagy sem. Az új korszak mint közösség egyre bővül, és napról napra egyre több ember ébred fel.


Ha ti, mint a felébredettek, képesek vagytok ezt gyakorolni, akkor ezt az üzenetet külditek a kollektív tudatosságnak. Tudatosítjátok mindenkivel azokban a pillanatokban, amikor megosztjátok az emlékeiteket a kollektív tudattal, hogy nem csak lehetséges, hogy kapcsolatot teremtsetek valakivel, akivel nem is várnátok, de ez egy valóság a tapasztalataitokban. Ti valóban egy békés világot szeretnétek megtapasztalni, és bár nem tudtok mindenkit rábeszélni arra, hogy tegye le a fegyvert és ölelje meg azt a személyt, akit ellenségnek tart, de átadhatjátok ezt az üzenetet az emberi kollektív tudatosságnak azzal, hogy beismeritek, hogy tévedtetek. Keressétek meg azokat az eseteket, amikor olyan feltételezéseket tettetek más emberekről, amelyekről kiderült, hogy tévesek voltak, mert rosszul ítéltétek meg őket, és most azokról az esetekről beszélünk, amikor ez egy negatív ítélet volt, és az illetőről kiderült, hogy olyasvalaki, akivel igazán tudtatok azonosulni.


Apránként és pillanatról pillanatra fogtok eljutni ebbe a harmonikus társadalomba. Tudjuk, hogy olyasmit szeretnétek látni, ami széleskörű és átütő változást hozna, de gondoljatok csak arra, hogy hányan vagytok ébren most, és hogyan tudtok ilyen pozitív módon hozzájárulni az emberiség kollektív tudatosságához. Lökéshullámokat küldhettek a kollektív tudatosságotokon keresztül, és egy pillanat alatt többet tehetnétek az emberiségért, mint amennyit egy életen át tartó fizikai munkával elérhetnétek. Ez az a hatalom, amivel egyénekként és felébredt kollektívaként rendelkeztek, és mi most csak azt javasoljuk, hogy használjátok ezt a hatalmat mindenki javára, az emberiség felemelkedésére.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page