top of page
Keresés

Használjátok az elméteket, hogy emlékeztessétek magatokat az igazságra

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon jártasak vagyunk abban, hogy elmagyarázzuk nektek a különböző koncepciókat, elképzeléseket és tanításokat, amelyeket mindannyiótoknak fel tudunk ajánlani. Tudjuk, hogy ez így van, mert látjuk, hogy mennyire hatással vagyunk mind az energiamezőtökre, mind az elmétekre. Tudjuk, hogy szükséges, hogy az emberek megértsenek valamit ahhoz, hogy ellazuljanak az energiák áramlásában, amelyek mindig ott vannak körülöttetek, és mindig támogatni szeretnének benneteket, és emlékeztetni titeket arra, hogy minden rendben van.


Használhatjátok annak erejét, hogy megértitek, hogyan működik mindez, hogy időnként megnyugtassátok magatokat. Ezt ajánljuk nektek, mert nagyon nehéz lehet számotokra befogadni azokat az energiákat, amelyeket átadunk nektek anélkül, hogy rendelkeznétek ezzel a tudatossággal, a megértésnek ezzel a szintjével, ami annyira fontos, amikor az ellazulás képességéről van szó.


Amikor az embereknek halálközeli élményeik vannak, az egyik oka annak, hogy miért változtatja meg őket örökre a halálközeli élmény, az, hogy mélyebben megértik, hogy mi történik ott a Földön, és van egy belső tudatuk, hogy minden rendben lesz, függetlenül attól, hogy a jelen pillanatban hogyan néz ki. Fontos tehát, hogy időnként tudjátok használni az elméteket, hogy megnyugtassátok magatokat, hogy emlékezzetek arra, hogy miről szól ez az egész, hogy miért vagytok mindannyian ott, és hogy végső soron mindenki ugyanazon az úton halad, hogy hazatérjen a Forráshoz. Ha ezt a tudást magatokban hordozzátok, és elfogadjátok, hogy ez egy hosszú út, akkor jobban bele tudtok nyugodni a pillanatba, az energiákba, amiket kaptok, és a jelenlegi életkörülményeitekbe is, még akkor is, ha azok pillanatnyilag nem tetszenek nektek.


Emlékezzetek mindarra, amit már megismertetek életetek legnehezebb pillanataiban. Emlékezzetek arra, hogy mindez azért van, hogy titeket szolgáljon, és hogy a tudatosságotok fejlődését szolgálja, és ne aggódjatok amiatt, hogy minden rendben legyen, vagy hogy mindent elintézzetek, vagy hogy minden tökéletes legyen. Megkapjátok az örömöt, hogy rendetlenséget csinálhattok ott a Földön, hogy aztán megtapasztalhassátok a rendetlenség eltakarításának örömét.


Nem akartál a Forrásba tartó sebesvonaton utazni, mert az unalmas lenne, és megtagadná tőled az összes tájat, amit útközben megnézhetnél. A festői útvonalat választva több lehetőséged van arra, hogy pihenj, és élvezd mindazt, ami van, és mindazt, amit megteremtettél. Annyi minden van még, amit megtapasztalhattok, és ha erre rendszeresen emlékeztetitek magatokat, akkor mindent el tudtok fogadni úgy, ahogyan ma van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page