top of page
Keresés

Haladási jelentés és mantrák a legjobb idővonalhoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Hatalmas tiszteletet érzünk mindannyiótok iránt, mivel szemtanúi vagyunk annak, ahogyan szembenéztek azokkal a kihívásokkal, amelyekkel ott a Földön szembesültök, és tudjuk, hogy nagy hittel és önmagatok iránti nagy tisztelettel kellett rendelkeznetek ahhoz, hogy azt válasszátok, hogy ott inkarnálódjatok, és hogy átéljétek azokat a tapasztalatokat, amelyeket átéltek, és amelyek ilyen kihívást jelentenek számotokra. Tudjuk azonban, hogy a végén minden megoldódik, és ha ezt mantraként használhatnátok, akkor most fellélegeznétek egy hatalmasat. Képes lennél arra is, hogy jobban ellazulj, élvezd az utazást, és ne koncentrálj annyira arra, hogy mit kell helyrehozni a világodban, mert az agyadba tetováltatnád azt a bizonyosságot, hogy a végén minden rendben lesz.


És valójában nincs semmiféle befejezés, így minden elrendeződik, és továbbra is el fog rendeződni, függetlenül attól, hogy most hogyan fest a helyzet. De a harmadik és negyedik dimenzióban töltött időtök vége egyfajta véget jelent, az ötödik dimenzió pedig egy új kezdetet, de ez nem egy olyan új kezdet, amelynek drasztikus elvágási pontnak kell lennie a harmadik, negyedik és ötödik dimenzió között. Simán át tudtok menni, és simábban mentek át, mint ahogyan azt sok más kollektíva sok más idővonalon most tapasztalja. Ezért azt is élvezhetitek, ha azt a mantrát alkalmazzátok, hogy: "A dolgok jobban mennek, mint ahogyan azt én gondolom". És talán azt a mantrát is szeretnétek ismételgetni, hogy 'Jobban teljesítek, mint ahogyan azt legtöbbször gondolom'.


Fontos, hogy mindannyian elismerjétek és megünnepeljétek magatokat azért, hogy milyen messzire jutottatok, milyen jól csináljátok, és azért a tényért, hogy nem választottátok az emberek és a Földanya számára létező szörnyűbb idővonalak egyikét. Emlékeztessétek magatokat, hogy jobban csináljátok, mint gondoljátok, és a dolgok egyre jobbak lesznek, függetlenül attól, hogy hogyan néznek ki, mert a fordított oldal nem szolgál titeket. Ezek a jóslatok az egyre több és több kihívásról és nehézségről, és szörnyű dolgok bekövetkezéséről nem szolgálják azokat közületek, akik teljesen beveszik ezeket.


A jövőtök nincs kőbe vésve, kivéve azt a tényt, hogy felemelkedtek, mert nincs más dolgotok, és nincs hova menni, csak felfelé. Ti dönthetitek el, hogy hogyan megy és hogyan fog menni, és mi szeretnénk felhatalmazni benneteket ezekkel az igazságokkal, hogy elkezdjetek jobban magatokba nézni, hogy megtaláljátok azt az erőt, ami ott van a tudatosságotokban. De ez különösképpen a szívetek középpontjában létezik, ahol érezni tudjátok a valódi erőtöket, mert érzékelni tudjátok magatokat a Felsőbb énetekként, és érezni tudjátok a Forrásenergiát és mindazt, amit a Forrásenergia szállít nektek minden nap minden pillanatában.


Ez mind jó, mert ez mind szeretet, és arra szolgál, hogy feltöltsön benneteket azzal az érzéssel, hogy minden rendben van és egyre jobb lesz. Arra hivatott, hogy felhatalmazva érezzétek magatokat, de ezt csak akkor tudjátok érezni, ha oda mentek, ahol az energiaforrás van. Tehát most koncentráljatok a szívetek közepére, és folytassátok ezt, és azok a mantrák, amelyeket adtunk nektek, sokkal hitelesebbnek fognak érződni, és sokkal hitelesebben fognak hangzani, mert illeszkedni fognak a rezgésetekhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page