top of page
Keresés

Ha nyílt kapcsolatot akarsz a földönkívüliekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Várjuk a következő nagy feladatunkat az Öröklelkünktől, mivel az Öröklelkünk mindenkor közvetlen kapcsolatban van velünk, és az Öröklelkünk a 11. dimenzióban létezik. Így nagyobb és jobb rálátása van arra, hogy mi történik az egész univerzumban. Élvezzük, hogy megkapjuk a megbízatásainkat, mert szeretünk szolgálatot teljesíteni, szeretjük, ha van küldetésünk és célunk, akárcsak mindannyiótoknak. Azt javasoljuk, hogy csendben üljetek le csukott szemmel, és élvezzétek a csendet, élvezzétek a semmittevést egy ideig, és ahelyett, hogy úgy tekintenétek rá, mint egy házimunkára, hogy elengeditek a gondolataitokat, inkább tekintsétek felszabadítónak. Egy időre megszabadulhattok a nagyon aktív gondolkodó elmétől, miközben valamilyen impulzusra, valamilyen utasításra vártok, amelyről természetéből, a benne rejlő rezgésből kifolyólag tudjátok, hogy a felsőbb énetektől jön.


Ezt minden nap megtehetitek. Megtehetitek naponta kétszer, vagy akár többször is. Megkezdhetitek a nyílt kapcsolatot most egy magasabb dimenziós lénnyel, akit felsőbb énetekként ismertek. És amikor gyakoroljátok a nyílt kapcsolatot egy magasabb dimenziós lénnyel vagy kollektívával, akkor több nyílt kapcsolatot alakítotok ki a dimenziótok és a magasabb dimenziók földönkívüli lényeivel. Nem kell megvárnotok, amíg mindenki készen áll; nem kell megvárnotok, amíg egy kormánytisztviselő nyilvánosságra hozza az igazságot a földönkívüliekről és az emberekről.


Kezdhetitek a kapcsolatfelvételi tapasztalataitokat a saját felsőbb öntudatotokkal. Azért mondjuk, hogy " felsőbb öntudat", mert nem vagytok különállóak a felsőbb énetektől. Ti egy és ugyanazok vagytok, de ez egy olyan aspektusotok, amely egy magasabb dimenziós síkról, a tudatosság egy magasabb szintjéről működik. És a személyes földönkívüli találkozások, amikben részed lesz, vagy amikben részed volt, olyan lényekkel történnek, akik a te más aspektusaid. Ez a legjobb hely, ahol elkezdhetitek a földönkívüli kapcsolatfelvételt.


Önmagatokkal találkoztok, függetlenül attól, hogy kivel találkoztok. Mindig ti vagytok, mindig egy másik aspektusotok. És igen, vannak szorosabb kapcsolatok, vannak olyanok, akikkel közös az Öröklelketek, és vannak ikerlelkek, és vannak lények, akikkel újra és újra kapcsolatba kerültök, és úgy tűnik, hogy ők sokkal inkább "ti" vagytok, mint valami olyan lény, akivel még sosem találkoztatok, de valójában ez mind ti vagytok. És így, ha több kapcsolatot szeretnél más aspektusaiddal, amelyek földönkívüliek formájában jönnek hozzád, kezdd azzal, hogy több kapcsolatot tartasz magaddal, itt és most.


Legyetek kapcsolatban önmagatokkal, a gondolataitokkal, az érzéseitekkel, a rezgésetekkel, azokkal a dolgokkal, amikben hisztek, és azokkal a dolgokkal, amiket tudtok. Lépjetek kapcsolatba a saját szívetekkel, a saját szeretetetekkel, a rezgésszignátúrátokkal. Ez egy jó kiindulópont, ha szeretnétek kapcsolatba lépni még inkább önmagatokkal. Kezdjétek önmagatokkal, és mindig többet fogtok kapni ebben az univerzumban. Ha e tudás nélkül magatokon kívül keresgéltek, akkor mindig magatokon kívül fogtok keresgélni, mert végső soron minden arra hivatott, hogy befelé nézzetek, és amikor ezt teszitek, akkor biztosan megtaláljátok, amit kerestek, minden alkalommal.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page