top of page
Keresés

Ha meg akarod oldani a játékot, ezt kell tenned

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon hosszú ideje figyeljük az emberiséget, és tudjuk, hogy milyen kihívást jelent az ottlét, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy életetek minden egyes darabkáját úgy hangszereltük, hogy a legnagyobb lehetőségeket adjuk nektek a fejlődésre. És azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindig akkor fejlődtök, ha a szeretetet választjátok. Tudjuk, hogy a világban sok szó esik arról, hogy kik az elnyomók és mit tesznek. Tudjuk, hogy amit minden elnyomó tesz, az az, hogy mindannyiótoknak lehetőséget adnak arra, hogy az elnyomásukkal szemben szeretet legyetek. Rosszindulatuknak a szeretet, az együttérzés és a megbocsátás sugarával kell találkoznia, hogy a játék következő szintjére léphessetek. Minél többet harcoltok, annál több elnyomó fog felemelkedni, hogy harcoljatok ellene. Minél inkább szeretitek, megbocsátotok és együttérzéssel viseltettek irántuk, annál többen fognak megváltozni.


Megváltoznak, hogy tükrözzék a bennetek lévő változást, amikor leteszitek a kardotokat, és felajánljátok magatokat, mint a szeretet lénye. Megvalósítjátok azt a monumentális változást magatokban, ami mindent megváltoztat rajtatok kívül. Az emberek mindig az ártatlanok miatt aggódnak, és hogy mi fog történni velük, ha nem harcolunk. Amikor megváltoztatjátok magatokat, mindent megváltoztattok, beleértve a valóságotokban elnyomott emberek számát is. Tehát ha valóban fel akarjátok szabadítani azokat, akiket rabszolgasorban tartanak, akkor meg kell változnotok, mert mindezt ti teremtitek, és úgy teremtitek, hogy a lehető legtöbb lehetőséget adjátok meg magatoknak a növekedésre, a fejlődésre, hogy azzá váljatok, aki és ami valójában vagytok, ami a feltétel nélküli szeretet.


A lehető legtöbb ember szolgálatára akartok lenni, beleértve mindazokat, akiket elnyomnak? Akkor legyetek szeretet. Amikor láttok valakit, aki a gyűlöletet, a bigottságot, a rasszizmust ontja magából, és mindenféle célja van az emberek egymástól való elválasztásával, akkor szeretettel kell válaszolnotok erre a személyre, mert nem fog csak úgy eltűnni, ha rámutattok az összes hibájára, az összes szörnyű dologra, amit valaha tett vagy mondott. Észrevettétek, hogy ettől nem tűnnek el? Ehelyett többen vannak, hangosabbak, és több ember szavaz rájuk, követi őket az Instagramon és a Twitteren.


És ezért nektek kell azzá válnotok, aki azt mondja: "Én leszek a szeretet ezzel a gyűlölettel szemben. A szeretetet fogom választani a félelem helyett, és szeretetet fogok sugározni mindenki felé, függetlenül attól, hogy kik ők, mit tettek, miben hisznek, és mit mondanak továbbra is.". És akkor a következő szintre léphettek. Akkor megoldottátok a játékot, a rejtvényt. Győzni fogtok a gonosz felett azáltal, hogy szeretitek a gonoszt, hogy szeretitek a gonosztevőket. És persze azt, hogy mi a gonosz, különböző emberek másképp határozzák meg, de ha te definiálsz valamit gonoszként, akkor az a te műved. Ez az a tananyag, amit magadnak adtál.


És néha magatoknak kell megbocsátanotok. Néha ti vagytok azok, akiknek a legnagyobb szeretetre van szüksége önmagatok részéről. Legyetek őszinték magatokkal, hogy valójában mit éreztek magatokkal kapcsolatban, és hogy mit tettetek, és hogy kik voltatok, mert csak így juthattok el az önszeretet és az önmegbocsátás helyére. És ha ezt megadjátok magatoknak, akkor nagyobb valószínűséggel adjátok meg másoknak is, és ha megadtátok másoknak, akkor nagyobb valószínűséggel adjátok meg magatoknak is.


Szóval ezt se feledjétek. Mindig magatokon segítetek, amikor szeretetet nyújtotok valaki másnak, valakinek, akinek nagy szüksége van erre a szeretetre. És ennek dominóhatása lesz. Az emberi kollektíva egészére hatással lesztek azzal, hogy egyszerűen úgy döntötök, hogy amikor legközelebb meglátjátok annak a személynek az arcát a képernyőn, aki általában kiváltja belőletek, akkor szeretni fogjátok azt a személyt. Szeretet lesztek, bármit is kínáljanak, és szintet fogtok lépni, és végül az ötödik dimenzióban találjátok magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page