top of page
Keresés

Ha a hajók leszállására vársz, tedd ezt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Jelenleg elég tapasztalatunk van a fizikai dimenziókban élő lényekkel való munkában ahhoz, hogy tudjuk, hogyan segíthetünk nektek jobb életet élni ott, a Föld bolygón, a fizikai dimenziótokban. Tudjuk, hogy milyen fontos mindannyiótok számára, hogy ténylegesen ott vagytok ezekben a fizikai testekben, és szeretnénk, ha megértenétek, hogy azért vagytok ott, hogy magasabb frekvenciájú energiákat hozzatok létre az emberiség kollektívája és az egész univerzum számára. Szeretnénk, ha mindannyian elfogadnátok azt a tényt, hogy azt választottátok, hogy ott legyetek, és azt választottátok, hogy fizikai testetek legyen ebben az időben. Arra kérünk benneteket, hogy keressétek meg azt, ami a fizikai birodalomban van, ami okot adhat arra, hogy földeltnek érezzétek magatokat.


Más szóval, tudjuk, hogy van valami a fizikai valóságban ott a Földön, amit értékelhettek, szerethettek, amiért lelkesedhettek, és amiben rendszeresen részt vehettek. És ezáltal felajánljátok magatokat, mint csatornákat a magasabb frekvenciájú, nem fizikai energiának, ami a magasabb dimenziós síkokról érkezik. Látjátok tehát, hogy még a boldogságotok követése is egyfajta szolgálat nem csak az emberiség, hanem az egész univerzum számára, és mindannyiótoknak szüksége van most arra, hogy ott legyetek a Földön, és éljétek azt az életet, amit éltek. De meg kell találnotok valamit a Földön a negyedik dimenziós életetek élésében ebben az időben, ami élvezetes számotokra, hogy a legnagyobb szolgálatot tudjátok tenni.


Ez azt jelenti, hogy félre kell tennetek a sztrájktáblákat, le kell engednetek a felemelt öklötöket, és abba kell hagynotok, hogy azt nézzétek, hogy mi a rossz a földi életben ebben az időben, hogy legyen időtök és energiátok arra, hogy olyan dolgokra fordítsátok, amelyek valóban felvidítanak benneteket, és okot adnak arra, hogy reggelente felkeljetek az ágyból. Nagyon szerencsések vagytok ott a Földön, mert minden nap olyan sokféle választási lehetőség áll rendelkezésetekre, és arra kérünk benneteket, hogy ezt is így lássátok, mert ha csak ültök és várjátok, hogy a hajók leszálljanak, vagy várjátok a napvillanást, hogy a felemelkedési esemény befejeződjön, akkor nem vagytok részesei ennek a tudatos felemelkedési utazásnak.


Nem kell várnotok arra, hogy bármi is történjen ahhoz, hogy most azonnal az ötödik dimenziós énetek legyetek, és olyan életet élhettek a Földön, amely nemcsak hozzájárul a magasabb frekvenciájú energiákhoz, amelyekre az emberi kollektív tudatosságnak olyan nagy szüksége van, hanem olyan élet is lehet, amely másokat is inspirál. Azért vagytok ott, hogy vezetők legyetek gondolatban, szóban és tettben, nem pedig olyanok, akik csak várják a következő jóslatot arról, hogy mi fog történni és mikor. Azt javasoljuk, hogy legyetek proaktívabbak az életetekben, hogy menjetek ki és kapcsolódjatok az Anyafölddel, az Anyatermészettel és más emberekkel, és azt javasoljuk, hogy ne várjatok arra, hogy bármi is történjen, mielőtt cselekednétek.


Láttuk ezt működni oly sok világon, oly sok dimenzióban és oly sok csillagrendszerben, és most itt az ideje, hogy hagyjátok, hogy mindaz, ami már megtörtént, működjön értetek itt a Földön. Garantáljuk nektek a sikert.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page