top of page
Keresés

Gyógyítsd meg magad, másokat és válts tudatosságot

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Folytatjuk az emberiséggel kapcsolatos kutatásainkat, mert szeretünk segíteni nektek, és mert szeretjük jobban megismerni magunkat rajtatok keresztül. Megértjük, hogy ez olyasmi lehet, amit időnként mindannyian tudat alatt tesztek, de azt tanácsoljuk, hogy ezt tudatosabban tegyétek. Ne csak úgy tekintsetek mindenre és mindenkire, mint akik valamiféle tükröt hoznak nektek, amit magatok elé tarthattok, és ne csak úgy tekintsetek rájuk, mint a tanítóitokra, akik megmutatják nektek, hogy mit kell még egy kicsit jobban felfognotok. Lássátok őket példaként arra, ami bennetek létezik, és amivé potenciálisan válhattok. És erről mind a pozitív, mind a negatív szemszögből beszélünk.


Tehát ha láttok valakit, aki nagyon sikeres, és olyan izgalmas élete van, amilyet ti szeretnétek, akkor azt kell látnotok, hogy ezt a példát mutatják nektek, mint lehetőséget a saját magatok számára, ha valóban azt a bizonyos életet akarjátok élni. Ha ránéztek arra a személyre, és azon tűnődtök, hogyan lehetett ilyen szerencsés, vagy kik lehettek a szülei, akik ilyen tökéletes életet adtak neki, akkor nem értitek a lényeget.


Ők te vagy, egy másik testben léteznek, és nem kell ugyanolyan lépések sorozatán keresztül eljutnod oda, ahol ők vannak. Tehát nem kell magatoknak mesélnetek arról, hogy ti nem kaptátok meg ugyanazokat az előnyöket, mint ők. Nem kell azt mondogatnotok magatoknak, hogy a hátteretek miatt kizárt, hogy ilyen életmódot élhessetek. Ehelyett azt akarjátok mondani magatoknak, hogy "Ha ez lehetséges a Forrás ezen aspektusa számára, akkor ez lehetséges számomra is, mert én is a Forrás egy aspektusa vagyok".


Amikor láttok valakit, vagy hallotok valakiről, aki valami egészen szörnyű dolgot tett, és esetleg továbbra is szörnyű dolgokat tesz, az is egy választás, ami bennetek létezik, és ez egy olyan választás, amivel meg kell békélnetek. Békét kell kötnötök a sötétséggel, mert az nem létezhet csak úgy rajtatok kívül, nem ebben a mi holografikus univerzumunkban. Ezért hangsúlyozzuk mindig a megbocsátást és az együttérzést. Ez nem az ő érdekükben történik; ez a ti érdeketekben történik. Ez a ti hasznotokra van.


Mindenki, akivel találkoztok, és minden, amit láttok, hallotok és megismertek, a hasznotokra válhat, mert ez egy újabb darabja annak a kirakósnak, ami ti vagytok. És ha el tudjátok fogadni, mint ilyet, és a megfelelő helyre tudjátok tenni, akkor egésszé válhattok. De ha tagadjátok, hogy valami létezik bennetek, akkor töredezettek maradtok, csökkentitek az erőtöket, és csökkentitek a képességeteket, hogy valódi önmagatokká váljatok.


Itt az ideje, hogy elengedjétek az elkülönülés illúzióját, hogy abbahagyjátok az áldozat és az elkövető, a mi és ők, a sötétség és a fény stb. játékát. Arról van szó, hogy mindezt összehozzátok magatokban, egy harmonikus egésszé, és szeressétek önmagatok minden porcikáját. Ez a módja annak, hogy meggyógyítsátok magatokat és őket. Ez az útja annak, hogy egy egységes kollektívaként gyűljetek össze, akik képesek lesznek megváltoztatni a tudatosságotokat ezen a gyönyörű bolygótokon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page