top of page
Keresés

Gyertek össze fénymunkásként és kapjatok többet fentről

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Kezditek megérezni ennek az életnek és ennek az időnek a fontosságát az emberiség számára, és egyre inkább kezditek felismerni, hogy nem kell mindent egyedül csinálnotok. Arra vagytok hivatottak, hogy fénymunkások csapataként gyűljetek össze, és ez egy közös erőfeszítésnek van szánva. Szintén nem kell az életetek összes problémáját egyedül megoldanotok, és kezditek felismerni, hogy nemcsak hogy sok formában és sok dimenzióban vannak segítőitek, hanem azt is kitaláljátok, hogyan fogadjátok el ezt a segítséget.

 

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy amikor tehermentesítitek magatokat, és leveszitek a világ súlyát a vállatokról, akkor gyakran megkaphatjátok és meg is kapjátok a segítséget, ami ott van mindazon sokféle módon, ahogyan az eljuthat hozzátok. Lehet, hogy egy folyosón és csak egy folyosón keresztül keresitek a segítséget, hogy eljöjjön hozzátok, és mivel olyan szűken összpontosítotok, nem látjátok, hogy egy másik folyosóról is érkezik segítség, egy másik irányból, mint ahová eddig néztetek.

 

Ugyanez igaz arra is, amit a szellemi ajándékaitok és képességeitek tekintetében kaptok. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy nektek csak egy bizonyos fajta kell, hogy legyen, és annak egy osztályon, egy tanfolyamon, egy könyvön vagy egy személyen keresztül kell érkeznie, de sokféleképpen kaphatjátok meg a segítséget, amire vágytok a szellemi ajándékaitokkal és képességeitekkel és az azokhoz való hozzáférésetekkel kapcsolatban. Amit tenni szeretnétek, az az, hogy szándékosan és tudatosan leveszitek a vállatokról a világnak ezt a súlyát, és azt mondjátok magatoknak, hogy nem kell mindent nektek csinálni.

 

Ne feledjétek, hogy rengeteg más fénymunkás van odakint, akik valóban kapcsolatba akarnak lépni veletek és egyeztetni akarnak veletek. Valóban együtt akarnak működni minden olyan módon, ahogyan ti is, de ezt sosem fogjátok megtudni, hacsak nem éritek el őket, vagy nem nyitjátok meg a lehetőséget, hogy egy vagy több közülük megnyíljon és elérjen titeket. Amikor felismeritek, hogy ez mind a ti teremtésetek, akkor abban is megnyugodhattok, hogy mindezt ti teszitek, de nem arra vagytok hivatottak, hogy mindezt azon az egy testen vagy azon az egy életen keresztül tegyétek.

 

Kaphattok egy olyan letöltést, amely a spirituális ajándékaitokkal segít nektek a lelketek egy több száz évvel ezelőtt létezett változatától, egy úgynevezett előző életből. Nem kell mindent megtenned, és nem kell újra feltalálnod a kereket. Azért vagytok ott, hogy sokkal többet tapasztaljatok, mint amit eddig tapasztaltatok, de azért is, hogy megváltoztassátok azt a módot, ahogyan a dolgokat teszitek, ahogyan a dolgokat megvalósítjátok, és ahogyan megkapjátok azt, amit akartok.

 

Ha tehát felteszitek magatoknak azokat a kérdéseket, hogy "hogyan tudnám megváltoztatni a hozzáállásomat ehhez?" és "hogyan tudnék többet kapni, mint amit eddig kaptam", akkor elkezdhettek elindulni az önreflexió útján, ami abszolút segíteni fog nektek abban, hogy azonosítsátok azokat a módokat, amelyekkel korlátozzátok magatokat és nagyon szűklátókörűen közelítitek meg az életkörülményeiteket és azokat a dolgokat, amiket meg akartok változtatni benne. Lazítsatok és emlékezzetek arra, hogy vannak fizikai formában lévő lélekcsaládtagjaitok, akikkel még nem találkoztatok ebben az életben. Tudjátok, hogy a körülöttetek lévő segítők száma sokkal nagyobb, mint azt valószínűleg gondolnátok, és ismerjétek fel, hogy már annyi minden van mozgásban, hogy soha semmit nem kell holtpontról kezdenetek.

 

Úgy vagytok ott, mint a lelketek kiterjesztésének a folytatása, amely egy nagyon nagy és nagyon időtlen lény. Ne feledjétek, hogy mindig megteszitek a következő lépést az utatokon, és még ha nem is tudjátok, hogy mi az a lépés, mindig ott van. És ahogy hajlandóak vagytok nagyobb hittel és bizalommal haladni előre, úgy kaphattok több segítséget fentről és körülöttetek, hogy megváltoztassátok életmódotokat, és jobbá változtassátok világotokat. Ez pedig két olyan dolog, ami mindenkinek a célja, függetlenül attól, hogy kicsoda, és függetlenül attól, hogy mit él meg.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page