top of page
Keresés

Gyakran Ismételt Kérdések az Akasha olvasással kapcsolatban

Szükség van –e bármilyen adatra rólam, hogy az olvasás során belépjen az olvasó a feljegyzéseimbe?

Igen, a teljes, személyi igazolványában jelenleg feltüntetett nevére van szükség ahhoz, hogy kinyissam a feljegyzéseit.



Szükséges -e bármilyen speciális előkészület az olvasást megelőzően?

Az olvasást megelőzően kérem, hogy nyugodt körülményeket biztosítson önmaga számára a teljes olvasás idejére annak érdekében, hogy az olvasás tartalmából a legtöbbet tudjon profitálni, és figyelni az elhangzottakra. Az olvasás az olvasó részéről meditációban zajlik, így a nyugodt körülmények elengedhetetlenek az olvasáshoz.


Milyen jellegű kérdéseket tehetek fel?

Kérem, hogy az olvasás időpontját megelőzően írjon le magának legalább 5 átfogóbb jellegű kérdést, amelyekre hosszabb választ vár és nem eldöntendő kérdések. Eldöntendő kérdéseket, amelyekre igen vagy nem a válasz, nem előnyös feltenni, mert abból nem szerezhető elegendő információ egy adott témával kapcsolatban. A Hogyan... és Miért... Mi az oka, hogy... kezdetű kérdések a legcélravezetőbbek. Olyan kérdéseket tehet fel, amely az Ön életéről, kapcsolatairól, problémáiról szólnak. Az egy órás konzultációba kb. 4-5 átfogóbb jellegű kérdés fér bele.


Feltehetek –e kérdéseket a családtagjaimról (rokonaimról, barátaimról)?

Csak abban az esetben tehet fel ilyen kérdést, amennyiben az adott személy szoros kapcsolatban van, vagy része az Ön problémájának. Amennyiben nem ez a helyzet, a Krónika nem válaszolja meg azt a kérdést.


Mi a teendő, ha az ülés közben újabb kérdéseim merülnek fel?

Az ülés párbeszéd formájában zajlik, tehát ha felmerül újabb kérdés az elhangzottakkal kapcsolatban, akkor azt nyugodtan tegye fel az ülés közben.


Én is látni fogom az előző életeimet?

Nem. Ez nem regressziós hipnózis, a vendég itt nem látja azt, amit az olvasó, az energia átadása a szavakon keresztül történik. Ilyen módon jóval gyengédebb technika a regressziós hipnózisnál, és nem ijesztő, hiszen nem Önnek kell újra átélnie az előző életében történteket, azt csak az olvasó látja/hallja/érzi és adja át Önnek szóban a tapasztaltakat. Az olvasó hídként működik a feljegyzések és a kérdező személy között.


Milyen előző életek jöhetnek fel az olvasás során?

Bármilyen. Érdemes nyitott elmével fogadni az olvasáson elhangzottakat, mert ahogy jelenlegi életeink is, előző életeink is végtelenül sokszínűek lehetnek.


Történik –e blokkoldás az olvasás során?

Igen. A probléma gyökerére történő teljes rálátás, maga a tudás erős blokkoldást jelent, amely kifejtheti azonnal a hatását, vagy az elhangzottak mélyebb feldolgozása során hosszabb távon.


Mindenképpen az előző életeimben fog olvasni?

Nem. Nem minden probléma gyökere található előző életeinkben, tehát nem mindig ott kell keresni a válaszokat. A Krónika mindig a legmegfelelőbb választ adja a kérdező számára.


Szükséges –e hinni a reinkarnációban ahhoz, hogy megtörténjen az olvasás?

Nem feltétlenül szükséges hinni benne, de bizonyosan segít a legtöbb helyzet, a karmikus kapcsolódások megértésében. Hüvelykujjszabályként elmondható, hogy aki teljes tagadásban van a reinkarnáció témájával kapcsolatban, annak nem javasolt az Akasha olvasás.


Az olvasást követően tennem kell –e valami különlegeset?

Általánosságban elmondható, hogy időre van szükség az olvasáson elhangzottak feldolgozásához. Bizonyos dolgok azonnal értelmet nyerhetnek, bizonyos dolgok csak később kaphatnak értelmet. Érdemes lehet az olvasást követő napokban időt hagyni magának és elmélkedni az elhangzottakon annak érdekében, hogy azok hosszú távon beépülhessenek a tudatosságba. Átlagosan 3 nap szükséges ahhoz, hogy az olvasáson elhangzottak megfelelő módon integrálódjanak mentális és érzelmi szinten is.


Hány olvasásra van szükségem?

Az attól függ hogy hány életterületre szeretne rálátást szerezni. Egy olvasásba általában egy-két életterület kérdéseit szoktuk boncolgatni. Nincsen semmilyen akadálya annak, hogy néhány hét elteltével miért ne kérhetnénk újabb olvasást.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page