top of page
Keresés

Gyakran Ismételt Kérdések a Reiki kezeléssel kapcsolatban

Mi a Reiki?

A Reiki egy finomenergia átadásán alapuló, japán eredetű spirituális technika, amelynek lényege az univerzális életenergia közvetítése, amely a szervezet öngyógyító képességét támogatja.



Hogyan működik a Reiki?

A Reiki isteni energia, és emiatt magas a rezgésszintje. a reiki kezelés alakalmával a betegség alacsony rezgésszintjét a kezelés által kapott energia harmonizálja és felhúzza magas szintűre, ezáltal beindítva a test öngyógyító folyamatait.


Ki a Reiki kezelő?

Reiki Mesterré 3 fokozatban válhat valaki, a negyedik fokozat már a tanítói fokozatot jelenti. Az számít jó Reiki Kezelőnek, akinek a kezéből megfelelő mennyiségű és minőségű energia áramlik át az azt fogadó személybe, ez pedig rendszeres önkezeléssel és gyakorlással érhető el.


Meddig tart egy Reiki kezelés?

Az ülés általában egy óra. Bizonyos esetekben 90 perces lehet.


A kezelés masszázságyon vagy ülő helyzetben történik?

A vendég általában teljes mértékben kényelmesen lefekszik a masszázságyon. Amennyiben problémái vannak a fekvéssel vagy fájdalmai vannak, kérem tájékoztassa erről a kezelőt annak érdekében, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő testhelyzetet a kezelésre.


Reiki kezelés teljes öltözetben zajlik?

Igen. A masszázsterápiával ellentétben teljes ruházatban zajlik a kezelés. A vendég kényelmesen pihen a hátán a masszázságyon, levéve a cipőjét. A Reiki elvégezhető úgy is, hogy az ügyfél kényelmesen ül egy széken. A Reiki kezeléshez javasolt laza, kényelmes ruhát kell viselni, és az egyéb kiegészítőket (pl. szemüveg, ékszerek, - főleg kristály ékszerek) a kezelés idejére levenni.


A Reiki kezelő keze bármilyen módon meg fog érinteni?

Az Ön választása szerint. A Reiki kezelést alapvetően finom, enyhe nyomású statikus érintéssel végzik, azonban, amennyiben ez kellemetlen valamilyen okból, a kezelő kezei lehetnek néhány centiméterrel a test felett is a kézpozíciókon, tényleges érintés nélkül. Kérem, tájékoztassa a kezelőt a Reiki kezelés előtt, hogy melyik Ön melyiket preferálja, enyhe érintést vagy sem.


Az első kezelés a leghosszabb?

Az első kezelés hosszabb lehet 10-15 perccel a többinél, mivel előtte röviden megbeszéljük az ülés célját és a vendég tájékoztatást kap a kezelés menetéről. Lehetőség van megvitatni a felmerülő konkrét problémákat vagy kérdéseket, és megbeszélni, mit akarnak elérni az ülésen.. A Reiki kezelő nem diagnosztizál, ezzel kapcsolatban kérem keresse fel kezelőorvosát!


Elegendő egy kezelés, vagy szükségem lesz egy sorozatra?

Egy kezelés nagyszerű kezdet, de minden személy és probléma egyedi! Jellemző azonban, hogy egy hosszabb ideje fennálló probléma kezelésére ugyancsak hosszabb időt kell rászánni. A gyógyulás általában egy folyamat része, nem egy hirtelen bekövetkező állapot.


Kérhető –e Reiki kezelés akut vagy krónikus állapotban?

Ha akut állapotban van, kérem azonnal forduljon kezelőorvosához! Ha krónikus vagy aktuális problémája van, a Reiki kiváló kiegészítése lehet a hagyományos gyógykezeléseknek.


Mit fogok érezni a Reiki kezelés során?

A legtöbb vendég pihentető, ellazult, relaxált állapotba kerül a kezelés során. a kezelés a testet és az elmét is egyaránt kellemesen ellazítja. A Reiki befogadója a kézrátétel során hőt, energiát, meleg érzést vagy bizsergést érezhet, vagy egyáltalán semmi mást, mint a puszta pihenést. A Reiki annyira pihentető, hogy a vendégek néha elalszanak a Reiki kezelés során. A kezelés előnyeit azonban mindenki azonos módon élvezheti, függetlenül attól, hogy ébren van –e, vagy sem. Az érzések vagy azok hiánya nem a Reiki fokmérője, hanem csak azt jelzi, hogy az Ön teste hogyan érzékeli az energiát. Ez minden vendégnél különbözhet, de a mély relaxáció, a béke és nyugalom szinte mindig érezhető.


Zajlik beszélgetés a Reiki kezelés alatt?

A Reiki kezelés általában beszélgetés nélkül zajlik, és a kezelő lágy meditatív zenét játszik a háttérben, hogy segítse a pihenést. Ha valamit kommunikálni szeretne a kezelővel a Reiki kezelés során, például ha hideg vagy túl meleg van, ha azt akarja, hogy állítsák be a zenét, ha kellemetlen érzése van, amelyet meg szeretne beszélni, vagy kényelmetlenül érzi magát, ha kérdése vagy kérése van, akkor a Reiki kezelés során bármikor nyugodtan beszéljen. Kezelője a legjobbat akarja az Ön számára, és azt akarja, hogy a kezelése a lehető legjobb élményt nyújtsa.


Vezethetek –e gépjárművet a Reiki kezelés után?

Igen, a kezelést követően teljesen ébren lesz, de valószínűleg földeltebbnek és kipihentebbnek érezheti magát. Általánosságban javasolt, hogy vezetés előtt győződjön meg arról, hogy teljesen ébren van –e és képes vezetni.


Miután elhagytam a Reiki kezelést, tennem kell -e valami különlegeset?

Érdemes sok vizet inni és egészséges ételeket fogyasztani a kezelés napján annak érdekében, hogy a test energiarendszerét segítsük az optimális állapot elérésében. Jótékony hatású lehet a kezelés napján vagy az este folyamán csendes elmélkedéssel tölteni némi időt, mivel a kezelés után enyhe tisztulási reakciók, feljövő érzelmek előfordulhatnak, hiszen a test a nap folyamán még folyamatosan dolgozza fel a kezelés során kapott energiát.


Vannak olyan egészségügyi állapotok, amelyekben nem kellene Reikit kapnom?

A Reiki minden hagyományos egészségügyi kezelést remekül kiegészít.


Ha influenzás vagyok, vagy fertőző betegségem van, elmenjek –e Reiki kezelésre?

Nem. Kérem, ezekkel az állapotokkal keresse fel kezelőorvosát, és várjon, amíg jobban érzi magát és nem fertőző, mielőtt egy kezelésre jelentkezik.


Lehet -e túl sok Reikit kapni?

Nem, a Reiki jótékony hatású, intelligens energia, így a test saját energetikai rendszere irányítja, hogy mennyi Reiki energiára van szüksége (mennyit vesz fel) egy kezelés alkalmával és azt hogyan hasznosítja. Tehát a vendég pontosan annyi energiát kap, amennyit az energiatest akkor éppen be tud fogadni.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page