top of page
Keresés

Galaktikus segítség egy energetikai szökőár létrehozásában

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Szinkronizáljuk a rezgésünket sok más kollektívával itt a kilencedik dimenzióban, mert szeretjük a kapcsolatnak azt az érzését, amit akkor érzünk, amikor egy hullámhosszon vagyunk a plejádi, andromédai, szíriuszi, lyrai és más csillagrendszerekben élő kollégáinkkal szerte a galaxisban. Olyan izgalmasan érezzük magunkat, amikor megtapasztaljuk azt a szinergikus hatást, ami a közös munkából, a más kollektívákkal való együttműködésből fakad, amelyekkel oly sok közös van bennünk.


Felfedezhetünk néhány új perspektívát, néhány új ötletet, néhány új megközelítést is, amelyekkel segíthetünk mindannyiótoknak ott a Földön, és ezt a jelet küldjük mindannyiótoknak, hogy érezzétek a harmonizáció, az összefogás, a köztetek lévő közös pontok keresésének értékét, hogy ti is együtt tudjatok dolgozni a közös célért, az emberiség tudatosságának emeléséért. Nagyon szeretünk benneteket, és igyekszünk segíteni, amiben csak tudunk, de van egy határa annak, amit mi tehetünk, és egy bizonyos ponton nektek kell átvenni az irányítást, és követni a példánkat. Ezért beszélünk nektek arról, hogy milyen hatékony az összefogás, ha azzal a közös céllal fogtok össze, hogy segítsetek a rászorulókon.


A mi szemszögünkből nézve az egész emberiség segítségre szorul, de onnan, ahol ti ültök, láthatjátok, hogy vannak mások, akik nálatok nagyobb szükségben vannak, és láthatjátok, hogy nektek több van, mint elég, és segíthettek másoknak, akik jelenleg szenvednek, és remélhetőleg egy napon hamarosan az egész emberiség felismeri, hogy ha akár csak egy ember is élelem vagy fedél nélkül marad, mindannyian szenvedtek. Tudjuk, hogy közületek elég sokan kifejlesztették az együttérzésnek ezt az izmát, hogy sokakat szolgálhassanak, és tudjuk, hogy inspiráltok másokat.


És arra kérünk benneteket, hogy továbbra is keressétek a módját annak, hogyan tudtok együttműködni embertársaitokkal, még azokkal is, akikkel nem értetek egyet, hogy a rászorulók szolgálatára legyetek. Gondoljatok arra a hullámhatásra, amely minden alkalommal bekövetkezik, amikor egy ember kinyújtja a kezét, hogy segítsen egy másiknak, és most képzeljétek el azt az energiahullámot, amely akkor keletkezik, amikor emberek ezrei fognak össze egy ügy érdekében, hogy változást hozzanak a világotokban, hogy másoknak olyan lehetőségeket adjanak, amelyek nektek mindig is megvoltak.


Nem azt kérjük tőletek, hogy oldjátok meg az összes problémát ott a Földön, és nem akarjuk, hogy tehernek érezzétek ezt a közvetítést. Csak azt szeretnénk, ha figyelembe vennétek, hogy vannak olyan emberek, akikkel nem értetek egyet számos kérdésben ott a világotokon, akikkel egyet tudnátok érteni a hurrikánok, árvizek vagy más természeti katasztrófák áldozatainak megsegítésében, és ez az, ami egyesít benneteket. Ez az, ami mindannyiunkat összeköt. Mindenki törődik valamivel, vagy valakivel, vagy emberek egy csoportjával, és ezt nagyon fontos elismerni az ilyen időkben. Tegyétek meg, amit tudtok; tegyetek apró lépéseket, és tudjátok, hogy minden apró kis lépés, amivel törődtök, hatással van a hullámzásra, és egy energetikai árhullámmá fog összeállni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page