top of page
Keresés

Földönkívüliek és emberek többdimenziós hálózata

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Egy olyan kommunikációs hálózatot hozunk létre, amely többdimenziós, és amely a galaxis számos csillagrendszerének lényeit érinti, beleértve a tiétekét is. Ti valójában ennek a hálózatnak a részei vagytok, mivel ezeket az adásokat fogjátok. Hisszük, hogy a sokféleség erősség. Hisszük, hogy minél több hely van az asztalnál, annál jobb. Minél több nézőpont van, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy az ötletek és folyamatok, gyakorlatok olyan befogadó készletét kapjuk, amely minden érintett számára jobbá teszi a létezést.


Ezért veszünk be olyan sokakat a hálózatunkba. Sok lény és kollektíva csatornáz minket, hogy létrehozzuk ezt a hálózatot, ahol mindannyian kommunikálhattok rajtunk keresztül. Olyanok vagyunk, mint ennek a hálózatnak a Felsőbb Lelke. Információkat kapunk a veletek való kapcsolatunkon keresztül, miközben ébren vagytok és alszotok. És így építjük ki ezt a többdimenziós hálózatot egy olyan időszakban, amikor a galaxisnak valóban össze kell fognia.


Ahogy az emberiség felkészül a teljes jogú tagságra a galaktikus föderációban, sok kérdéssel kell foglalkozni, beleértve azt is, amit ti ott a Földön a történelmetek során elszenvedtetek, aminek egy részéért más csillagrendszerekben élő más lények felelősek. Ezért segítünk a tárgyalásokban, segítünk a békét megteremteni a lények és csillagrendszerek között, amelyek nem voltak képesek megbocsátani és továbblépni.


Tudjuk, hogy azok közületek, akik ezt az üzenetet kapják, készen állnak arra, hogy megbocsássanak és továbblépjenek az emberiség által elszenvedett atrocitásokon, és azt akarjuk, hogy mindannyian tudjátok, hogy ez mennyire fontos ahhoz, hogy továbblépjetek a galaktikus közösségben. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi mindig fedezünk titeket.


Hatalmas támogatói vagyunk az emberiségnek a Földön, és mindig is azok leszünk. Ahogy megtanuljátok, hogyan bocsássatok meg azoknak a földi múltatokban, akik ártottak nektek, megkönnyítitek a dolgotokat nekünk és minden más lénynek, aki részt vesz az emberiség történelmében a Föld bolygón. Példákat kell mutatnunk arra, hogy az emberek megbocsátanak a többi embernek, mielőtt a földönkívüliek nyugodtan megmutatnák magukat nektek és bocsánatot kérnének tőletek.


Elég, ha azt mondom, hogy sok minden történik, és mindannyian szerepet játszotok a fejlődésetekkel, azzal, hogy valódi önmagatokká váltok, és minden bizonnyal segítetek nekünk abban, hogy ne csak létrehozzuk ezt a hálózatot, hanem hogy ez a lények gyönyörű összejövetelévé válhasson. Szeretnénk megköszönni a részvételt és a megbocsátásra irányuló folyamatos erőfeszítéseiteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page