top of page
Keresés

Földhöz kötött aktivátorok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Sok döntésünk van, amit folyamatosan meg kell hoznunk. Ez az egyik dolog, ami úgymond lefoglal minket, annak ellenére, hogy nincs fizikai testünk. Gyakran választunk különböző fényszálak, különböző energiacsomagok és különböző információk között, amelyeket az emberiségnek kínálunk, és tudjuk, hogy mindig tudunk jobbat is. Tudjuk, hogy mindig van még több, amit elérhetünk a segítség tekintetében, amit nyújtani tudunk, és ez tart minket azon az úton, amelyen kétségkívül örömmel járunk.


A szolgálat és a felemelkedés útján járunk, és azok, akik vonzódnak hozzánk, éppen ezért vonzódnak hozzánk. Nagyon hasonlítunk egymásra. Ti vagytok a fizikai formában lévő földi személyzet azok számára, akik közülünk a magasabb dimenziós síkon vannak, és akik nem fizikai formában vannak. Energiával és elektromossággal tölt fel benneteket az, amit küldünk nektek, és látjuk, hogy napról napra egyre többen nyílnak meg a fény, az energia, az információ és a szeretet előtt, amit olyan nyíltan és szabadon megosztunk veletek.


Ahogy kaptok tőlünk, természetesen meg akarjátok osztani másokkal is. Mindezt szét akarjátok terjeszteni, és ez egy jó dolog. Ez az egyik módja annak, hogy az emberiséget szolgáljátok ebben az időben. Néhányan közületek azon tűnődnek, hogyan tudjátok ezt megtenni, különösen akkor, amikor úgy érzitek, hogy nem sokan hallgatnak rátok. Nem a szavaitok számítanak, hanem az a rezgés, amit kibocsátotok, és olyan erős rezgést tudtok kibocsátani pusztán azzal, hogy vagytok, pusztán azzal, hogy csukott szemmel ültök és lélegeztek. Annyi fényt, szeretetet és magas rezgésű energiát tudtok sugározni, csak azzal, hogy szándékotokban áll ezt tenni, és mi látjuk, hogy ezt teszitek. Azok, akik ébren vannak, azt a hatást gyakorolják, amit szeretnének, akár tudatában vannak ennek, akár nem.


És ahogy a fényre összpontosítotok, a jóra, ami minden emberi lényben létezik, ti lesztek a földhöz kötött aktivátorok. Ti lesztek azok, akik aktiválást adnak minden más embernek, akár tudtok róla, akár tudnak róla, akár nem. Tehát ne aggódjatok amiatt, hogy mit kellene tennetek, vagy hogy lemaradtok a hivatásotokról, mert ott vagytok. Abban horgonyoztok le, amit mi és a hozzánk hasonlók adunk nektek, és ezt terjesztitek.


Most a legjobb módja annak, hogy érezzétek a hatásotokat, és tudjátok, hogy megvan, ha követitek a belső útmutatásotokat. Az intuíciótok mindig a megfelelő helyre rak titeket a megfelelő időben, a megfelelő emberek elé, azok elé, akik nemcsak hasznot húznak abból, amit nyújtani tudtok, hanem hálásak is lesznek érte. Ők ki fogják mutatni nektek ezt a hálát, ti pedig úgy fogjátok érezni, hogy újra energiát kaptok és újra elkötelezitek magatokat a célotok mellett, hogy segítsetek az emberiség tudatszintjének az emelésében és a létezés következő síkjára való felemelkedésben, amit mi az ötödik dimenziónak nevezünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page