top of page
Keresés

Fénymunkások: Erre vagytok felkészítve


∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Időnként mi is keresünk valamit, akárcsak ti, ami magasabb rezgésszámú állapotba hoz minket. Igaz, amit mondanak. Ahogy fent, úgy lent. Keresünk és csodálkozunk. Vannak vágyaink, és van, ami nem teljesül, hogy megtapasztaljuk, és mindez igencsak alkalmassá tesz minket arra, hogy segítsünk nektek. Csak azért, mert nincs fizikai testünk, nem jelenti azt, hogy nem tudunk mindannyiótokhoz kapcsolódni ott a fizikaiban és a Föld bolygón. Tudjuk, hogy ami minket hajt, az különbözhet attól, ami néhányatokat hajt, mert nekünk nincs fizikai élvezet, amit hajszolnunk kell, de azt is látjuk, hogy ezek a hajszolások üresek, és észrevesszük, hogy mindenki, aki részt vesz ezekben a hajszolásokban, végül is érzi ezt az ürességet, még ha csak átmenetileg is.


Észrevettük, hogy mindannyian hajlamosak vagytok olyan mértékben önmagatokon kívül keresni, hogy függővé válhattok a fizikai valamilyen aspektusától, és nekünk itt a nem-fizikai világban nincs mitől függővé válnunk, de azt mondanánk, hogy amit a tudatosságotok valamilyen szintjén mindennél jobban tapasztalhattok, ami nyugtalanít benneteket, az a céltudatosság hiánya. Nagyon sokakkal beszélünk, akik így éreznek, és nagyon szeretnénk segíteni mindannyiótoknak, akik így éreznek, hogy megértsék, hogy néha a célotok még nem jelent meg. Amikor arra az inspirációra vártok, arra, hogy a célotok megjelenjen, akkor sok mindent megtehettek. Sok mindent elengedhettek és megoldhattok. Sok mindent megtisztíthattok magatokban, hogy helyet csináljatok az inspiráció pillanatának, hogy helyet csináljatok azoknak az energiáknak, amelyek feltöltenek benneteket, mielőtt előjönnének belőletek.


Tehát bár az önmagatokon való munka nem tűnik célnak, és nem túl feltűnő, mégis része annak a célnak, ami ott van nektek a Földön. Ha mindenki csak úgy nekilátna a dolgoknak attól a pillanattól kezdve, hogy futni tud, akkor sokkal másabb környezetben élnétek. Néha az unalom az, ami eluralkodik rajtatok, ami azt a benyomást kelti némelyikőtökben, hogy az életetek nem szolgál célt sem nektek, sem másnak. Amikor úgy érzitek, hogy nem tudjátok, mi a célotok, győződjetek meg róla, hogy helyet csináltok magatokban és az életetekben a célotoknak. Más szavakkal, végezd el a tisztító munkát, engedd el azt, ami már nem szolgál téged, és ami eleve nem a tiéd, és hagyd, hogy egy ideig a célod légy.


A világ, amelyben most éltek, drámai változásokon megy keresztül. Nagyon sokféle munka, karrier és vállalkozás lesz a jövőben, és néhányan közületek meg is teremtik ezeket. De egyvalamit tudunk - azok, akik közületek most nem érzik, hogy van céljuk, azokat épp felkészítik a céljukra. És amikor nem látjátok ennek a tágabb képét, akkor nehéz bíznotok, és nehéz türelmesnek lennetek, de ezekre szükségetek van ahhoz, hogy végül beengedjétek azt az ihletett gondolatot, azt az ihletett ötletet, azt az impulzust, ami elvezet benneteket hozzá.


Azt is tudjuk, hogy hajlamosak vagytok a célt valamilyen cselekvéshez vagy karrierhez kötni, de ez nem mindig van így. Nagyon sokan tartják a teret mások számára, magas rezgést tartva, hogy kiegyensúlyozzák az energiákat. Nagyon sokan meditálnak, kántálnak, om-olnak, és bármit megtesznek, amit csak tudnak, hogy emeljék a tudatosság szintjét. El kell engednetek azt az elképzelést, hogy a célotok mindig egy cselekedetről szól, és tudatában kell lennetek annak is, hogy mennyi minden van bennetek, ami még mindig arra vár, hogy előjöjjön.


Legyetek tudatában annak, hogy mennyi minden van bennetek, amit most azonnal megcsapolhattok, miközben bizalmat és türelmet tanúsítotok valami iránt, ami inkább annak az univerzumnak a külső kifejeződése lesz, ami mindannyiunkban létezik. Arra kérünk benneteket, hogy lazítsatok jobban, engedjétek el magatokat, és végül engedjétek be azt, ami arra fog inspirálni benneteket, hogy azzá a személlyé, azzá a lénnyé, azzá a szeretetté váljatok, aminek mindig is szántak benneteket, és amivé rendeltetésetek szerint ebben az életben válnotok kell.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page