top of page
Keresés

Frissítések, aktiválások és letöltések a Napból

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig új és jobb módszereket keresünk, hogy eljuttassuk hozzátok a legújabb frissítéseket, aktiválásokat és letöltéseket, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy folytassátok ott a Földön mindazzal, amire szükségetek van a felemelkedéshez és ahhoz, hogy segítsetek másoknak a felemelkedési útjukon. Együttműködtünk a napotokkal, hogy még több ilyen energiát szállítsunk nektek, amire szükségetek van, és a napotok már most is hatalmas mennyiségű szolgálati munkát végez nektek, de mindig kész és nyitott arra, hogy új projektekkel és új stratégiákkal segítsen.


És így a legutóbbi partnerség, amit a napotokkal kötöttünk, arról szól, hogy a letöltésekben, amiket kaptok, többet hozzunk nektek és minden földlakónak a földi élet történelméből. Ez segíteni fog nektek abban, hogy jobban megteremtsétek magatokban az egység érzését, mivel meg fogjátok érteni, hogyan kerültetek oda, ahol ma a Földön vagytok, mint emberi kollektíva. A fejlesztések, amelyekbe a Napotok beleegyezett, az az, hogy segít a fizikai testetekkel kapcsolatban, és annak képességével kapcsolatban, hogy több fényt, több szeretetet, több magasabb frekvenciájú energiát tudjon magában megtartani. Az aktiválások a szívcsakrátokat és a magas szívcsakrátokat érintik, mert ahogy a világotokban körülnézve láthatjátok, több feltétel nélküli szeretetre van szükség.


És azok közületek, akik már dolgoznak azon, hogy szeretetteljesebbek legyenek, kapnak egy kis segítséget. Amikor érzitek, hogy szeretet sugárzik belőletek, könnyebb lesz abban a térben maradni, mintha állandóan elő kellene idéznetek, mert nincs körülöttetek semmi, ami katalizátorként hatna a bennetek lévő szeretetreakcióra. És így ezek az aktiválások segíteni fognak abban, hogy a legtöbbször az a szeretet legyetek, ami valójában vagytok, függetlenül attól, hogy mi történik vagy nem történik körülöttetek és bennetek.


Tudjuk, hogy ez egyszerre sok, de megértjük a hozzátok hasonlók vágyát is, hogy feljebb lépjenek és nagyobb szerepet játsszanak az emberi kollektív tudatosság felemelkedésében. És azok közületek, akik hajlandóak és képesek rá, valóban megszívlelhetik azt, amit küldünk nektek, hogy úgy mondjam, és felhasználhatják ezt arra, hogy elősegítsék az egység, a feltétel nélküli szeretet és a fény terjedését ott a Földön.


Lehet, hogy az elmúlt hetekben és hónapokban megtapasztaltatok némi tisztulást, hogy felkészüljetek utazásotok e következő lépésére, és mi csak arra kérünk benneteket, hogy ismerjétek fel, hogy készen álltok, és itt az idő, és ti vagytok azok, akik úgy döntöttek, hogy elég éberek vagytok ahhoz, hogy fogadjátok ezt a közvetítést, és ez azt jelenti, hogy készen álltok arra, hogy tovább lépjetek a Földön betöltött vezetői szerepetekben. Földlakó társaitok pedig készen állnak arra, hogy többet kapjanak abból, amit ebben az életben képesek voltatok megragadni, és ez óriási dolog. Ez a tanítvány és a tanító nagyszabású találkozása, hogy hatalmas változásokat idézzenek elő a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page