top of page
Keresés

Frissítéseink, aktiválásaink és a belső monológod

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



A saját fejlesztéseink és aktiválásaink fogadásának folyamatában vagyunk. Mi is fentről kapjuk az energiákat, akárcsak ti, mert mi a kilencedik dimenzióban vagyunk, és ebben az univerzumban tizenkét dimenzió van. Ha a Forrás dimenziót is beleszámoljátok, akkor tizenhárom van. Mi is tovább fejlődünk, akárcsak ti. Tudjuk, hogy jobban meg tudnánk osztani veletek mindazt, amit meg kell osztanunk. Daniel is tudja, hogy jobbat is tudna tenni, de mi nem vagyunk olyan szigorúak magunkkal, mint ő.


Ha a kilencedik dimenzióban van valami, amit ti ellenállásnak neveznétek, az majdnem mindig az énünkkel szemben van, és ez azért van, mert mindannyian annyira szeretnénk segíteni, és mégis tudjuk, hogy néha nem tudjuk megadni azt a segítséget, amire vágyunk. A legutóbbi fejlesztések és aktiválások, amiket most kapunk, segítenek nekünk abban, hogy tisztábban érezzük, hol tart mindegyikőtök az utazásotokon, hogy jobban megértsünk benneteket, és jobban tudjunk segíteni nektek. Tudjátok, hogy az életetekben mindenki ott van, ahol ő van, és mindig megkapjátok a lehetőséget, hogy felismerjétek, hol van az illető, hogy onnan tudjatok neki segíteni, ahol van.


Azok közületek, akik ébren vannak, bizonyára sok olyan személlyel találkoznak, akik még nem ébredtek fel, vagy akik csak most ébredtek fel, és sok mindent tehettek ezekért az egyénekért. De először el kell fogadnotok, hogy hol vannak, ahogyan ti is elfogadjátok, hogy hol vagytok, hogy lehetőséget adjatok magatoknak a változásra és a tudatosságotok szintjének emelésére. Nem ítélkezhettek és ítélhettek el valakit, és segíthettek neki egyszerre.


Képzeljétek el, ha egy madár berepülne az ablakotokba vagy az üveg tolóajtótokba, és ahelyett, hogy segítenétek a madárnak, elítélnétek a madarat, amiért nem tudta, hogy üveg van benne. Ezt teszitek magatokkal és embertársaitokkal anélkül, hogy észrevennétek, hogy legtöbbször ezt teszitek. Ha egy madár, aki annyi időt tölt repüléssel, hibázhat, és belerepülhet egy üveglapba, akkor bizonyára egy ember is elfelejtheti magát egy pillanatra, bizonyára egy ember is hibázhat, kiborulhat, és elszabadulhat. Legyetek elnézőek önmagatokkal, mert az, hogy keményen bántok magatokkal, nem garantálja azt, hogy legközelebb jobban fogjátok csinálni. Ez csak ott tart benneteket, ahol éppen vagytok, és ha keményen bántok magatokkal, akkor az nem az a hely, ahol meg akartok ragadni.


Fejlődtök és felemelkedtek, függetlenül attól, hogy mennyire vagytok kemények magatokkal az út során, de jobban fogjátok érezni magatokat, könnyebben, és sokkal jobbak lesztek másokhoz, ha kicsit lazábbak vagytok magatokkal. Lazítsatok, és tudjátok, hogy ott van a helyetek, ahol most vagytok, hogy megtapasztalhassátok a növekedést, amely abból fakad, hogy onnan, ahol vagytok, oda tartotok, ahová tartotok. Adjatok másoknak is ugyanilyen jóindulatot, engedjétek el az ítélkezéseteket, és mindenkit tökéletesnek lássatok ott, ahol van, mert a Forrás így látja őket, és ti a Forrásból többet akartok megtestesíteni a fizikai világban. Minden egyes ember az életetekben lehetőséget ad nektek arra, hogy pontosan ezt tegyétek, folyamatosan.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page