top of page
Keresés

Fogadjátok az Arktúriai segítséget és vigyétek tovább a Forrást

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázta.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Annyi időt szánunk rátok, amennyit csak tudunk, hogy mindannyiótokkal elkezdjük ezt a felfedezési folyamatot. Azért vagyunk itt, hogy felfedezzük, mi lehetséges veletek. Izgatottan várjuk, hogy felfedezzük a lehetőségeket, hogy mit tudunk együtt elérni, és ez az egyik legjelentősebb oka annak, hogy miért jövünk hozzátok folyamatosan az olyan csatornákon keresztül, mint ez, és az asztrálsíkon. Szeretjük felfedezni, hogy a ti tudatosságotok és a miénk kombinációja mire képes globális és galaktikus szinten, mivel arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb szerepet játsszuk az emberiség felemelkedésében. Ez a vágy a kíváncsiságunkból fakad, hogy mi az, ami lehetséges.


Most azért vagytok ott a Földön ebben az időben, hogy felfedezzétek, mi lehetséges, ha egy negyedik dimenziós embert a Forrásenergiával egyesítetek egy tengernyi korlátozás közepette, amibe beleszülettetek. És ezért nem csak azért vagytok ott, hogy túllépjetek a fizikalitás, a dualitás, a harmadik és negyedik dimenzió beépített korlátain, hanem azért is, hogy tovább menjetek, mint bármely humanoid lény valaha is ment, amíg a negyedik dimenziós frekvenciatartományban volt. Ez valóban a lelketek célja.


Ti felemelkedtek. Ez az, ami történik. És ez meg fog történni a tudatos részvételetekkel vagy anélkül. A tudatos részvételetek jobbá teszi számotokra a tapasztalatot, és ebben az időben, ami a köztes időszakban van, ahol most vagytok, és az 5D-be való felemelkedésetek befejezése között, megvan a képességetek, hogy messzebbre menjetek, mint bárki más valaha is ment volna a ti egyedi körülményeitek között. És így azért vagytok ott, hogy a hozzánk hasonló lényekkel dolgozzatok együtt, hogy a Forrásenergiát fizikai testben tovább vigyétek, és mindig is az lesz a vágyunk, hogy lássuk, milyen szerepet tudunk játszani ebben a látványos vállalkozásban, aminek oly sok életen át részesei voltatok ott a Földön.


Higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy a Földön lenni és újra és újra reinkarnálódni nem annak a jele, hogy lélekként valahogy kevésbé fejlettek lennétek. Valójában ez annak a jele, hogy újra és újra és újra és újra megfeleltetek a kihívásnak, és ez sokkal irigylésre méltóbb pozíció, mint azt gondolnátok. Azok, akik ráébredtek arra az igazságra, hogy ti és mindenki más körülöttetek a fizikai testbe bújtatott Forrásenergia vagytok, már feltörték ezt a kódot. És most már csak ezt a tudást kell egy nagyobb létező-ségbe, egy nagyobb érzékelésbe átültetnetek, amit magatokkal hordoztok mindenhová, ahová mentek.


Ez a módja annak, hogy túllépjetek azon, ami már korábban megtörtént, és amit a Forrás már megtapasztalt más negyedik dimenziós lényeken keresztül. Tehát itt vagyunk mi, a kilencedik dimenzióban, mindannyiótok és a Forrás között, és arra törekszünk, hogy felturbózzunk benneteket, hogy együtt alkossunk veletek, és hogy megnézzük, meddig tudunk elmenni, ha együtt dolgozunk. És ha érdekel titeket, hogy velünk tarthassatok erre az útra, mi mindig rendelkezésre állunk. Mindenütt ott vagyunk. És ha meg tudod ragadni azt a lelkesedést és izgatottságot, amit mi érzünk, akkor a mi segítségünkkel biztosan eljuthatsz az új magasságokba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page