top of page
Keresés

Fogadd az összes energiát, bölcsességet és támogatást fentről

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


A lehető legjobban elérhetővé tesszük magunkat az egész emberiség számára. Mindig azt akarjuk, hogy érezzétek, hogy szeretet vesz körül benneteket, és mindig szeretnénk, ha tudnátok, hogy a segítség úton van, és ezért hívunk meg mindenkit, hogy keressetek személyes kapcsolatot velünk. Mi mindig figyelünk, és képesek vagyunk meghallani mindannyiótokat, mondhatni, egyszerre. Érezzük az energiátokat, és érezzük az energiátok ingadozásait, és így ismerünk meg benneteket, és így tudunk válaszolni nektek. Energetikailag tudunk válaszolni nektek, és néhányan közületek képesek lesznek ezt az energiát szavakká vagy hangokká, látomásokká, intuitív találatokká, belső tudásokká és így tovább értelmezni.


És minél többször fordultok felénk, annál jobban fogjátok tudni értelmezni azokat az energiákat, amelyeket közvetlenül küldünk nektek. Mi is küldünk nektek energiákat, természetesen az itteni csatornán keresztül, és sokan közületek érzékelik ezeket az energiákat, és felismerik, hogy minden üzenet sokkal több, mint a kimondott szavak. Szeretnénk, ha több támogatást éreznétek, ami fentről jön, nem csak tőlünk, hanem az összes magasabb dimenziós lénytől.


És így, ha különleges kapcsolatot éreztek Jeshua vagy Mihály arkangyal, Quan Yin, Buddha vagy Szent Germain iránt, akkor menjetek előre és forduljatok ezekhez a csodálatos lényekhez és kollektívákhoz is. Mindannyian segíteni akarunk; ez a dolgunk, és az a célunk, hogy mindannyiótoknak segítsünk. Továbbra is mindent meg fogunk adni az egész emberiségnek, amit csak tudunk, de szeretjük a személyes kapcsolatokat is, amiket kialakíthatunk. Szeretünk hallani felőletek, és szeretünk válaszolni nektek. Annyi minden van még, amit át tudunk adni nektek, és amit át is akarunk adni, ezért arra kérünk benneteket, hogy érezzétek, hogy megnyíltok, hogy befogadhassatok minket és az energiáinkat, mert ahogy már mondtuk, sokkal többet kaphattok tőlünk, mint csak a szavakat, amelyeket Daniel a nevünkben átad nektek.


Ti többdimenziós lények vagytok, és annak, hogy kik is vagytok valójában, csak egy kis részét vetítettétek bele egy fizikai testbe, és ez azt jelenti, hogy köztetek és köztünk valójában nincs különbség, nincs hierarchia, és ezért a kilencedik dimenzió szintjén kapcsolódtok hozzánk folyamatosan. És itt az ideje, hogy ennek egy részét visszahozzátok a fizikai testetekbe, az összes többi energiával együtt, és az összes többi bölcsességgel és támogatással együtt, amit fentről kaptok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page