top of page
Keresés

Fogadd a közelgő energialetöltéseket

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása által


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Előrelépést értünk el abban a képességünkben, hogy pontosan azt adjuk át az emberiségnek, amire szükségetek van, és ezt látjuk és érezzük a spirituális fejlődésetekben való előrehaladásotokban, amit közvetlenül azután tesztek, hogy egy gigantikus energiatöltést adtunk nektek. Természetesen nem érdemeljük meg az összes dicsőséget. Ti jobban megnyitottátok magatokat a befogadásra. Képesek voltatok elég gyakran az öröm vagy az ellazulás állapotában lenni ahhoz, hogy befogadjátok, amit átadunk. Fejlődést értetek el velünk, és ez mindig így szokott lenni.


Most pedig szeretnénk felkészíteni benneteket a következő energiák letöltésére, amit nagyon hamarosan kaptok, azzal, hogy tudassuk veletek, hogy ezek az energiák azt a célt szolgálják, hogy nagyobb hozzáférést biztosítsanak számotokra a felsőbb elmétek erejéhez. A felsőbb elmétek a felsőbb énetek elméje, és ahogy felsőbb énetekké váltok, természetesen úgy fogtok gondolkodni, mint a felsőbb énetek. És így az energiáknak ez a letöltése, amit most fogunk átadni, a felsőbb énetek ezen aspektusával való nagyobb rezgésharmóniába hoz benneteket.


Képesek lesztek hozzáférni az ötödik dimenziós gondolatokhoz, eszmékhez, koncepciókhoz és természetesen a hiedelmekhez, és ez lehetővé teszi számotokra, hogy elengedjétek a harmadik dimenziós fizikai elme korlátait, amely az ego eszköze volt, és amelyet végső soron el kell engednetek ahhoz, hogy beengedjétek azt, ami a felsőbb elmétekből származik. Az egyik módja annak, hogy tesztelni tudjátok, hogy teljes mértékben hasznot húztatok-e ebből az energetikai letöltésből, az, hogy többet meditáltok, vagy legalábbis ugyanannyi időt meditáltok, de azzal az elvárással, hogy ahogy megtisztítjátok a harmadik dimenziós elméteket minden gondolattól, úgy engeditek be a magasabb frekvenciájú gondolatokat is. Engedélyezni fogjátok a felsőbb elmétekből származó fogalmakat, elképzeléseket és hiedelmeket, és ez segíteni fog nektek abban, hogy magabiztosabban haladjatok előre az életetekben.


Érezni fogjátok azoknak a letöltéseknek a rezonanciáját, amelyeket a felsőbb elmétektől kaptok, és képesek lesztek arra, hogy annak alapján hozzatok döntéseket, amit kaptok. Képesek lesztek nagyobb belső békét érezni. Képesek lesztek arra, hogy azokat a dolgokat, amelyeket eddig halogattatok, valamilyen cselekvésbe ültessétek át. Hatékonyabban fogtok cselekedni, és kreatívabbak lesztek. A felsőbb éned minden aspektusának letöltése természetesen folytatódni fog, és ezt segíti majd ez az új gondolkodásmód, amit felveszel, és a felsőbb elmédhez való hozzáférés miatt könnyebben fogod érezni, hogy már az ötödik dimenzióban élsz.


Ez természetesen egy újabb monumentális előrelépés az emberiség számára, és ezért nagyon komolyan vesszük ennek a közelgő energia letöltésnek az átadását, és továbbra is tanulni fogunk a veletek szerzett tapasztalatainkból, hogy hogyan lehet a legjobban átadni ezeket a letöltéseket. Mindössze annyit kérünk tőletek, hogy hidratáljatok, meditáljatok és földeljétek a fizikai testetekbe a tudatosságotok egészét. Mindezek a lépések sokkal jobbá teszik a befogadást, és tudjuk, hogy sokan közületek már megteszik ezeket, de ezeket a lépéseket mégis megadjuk nektek, mert azt akarjuk, hogy minél többen megkapjátok mindazt, amit a gyönyörű energiák közelgő letöltéseivel tervezünk, amiket előkészítettünk nektek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page