top of page
Keresés

Fizikai Ă©s nem-fizikai földönkĂ­vĂŒliek Ă©s az elsƑ kapcsolatfelvĂ©tel

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy kapcsolatba lĂ©phetĂŒnk mindannyiĂłtokkal.



Mindig nagyon szĂ­vesen segĂ­tjĂŒk az emberisĂ©get a tudatossĂĄga fejlƑdĂ©sĂ©ben. Ez az elsƑdleges cĂ©lunk, hogy mindannyiĂłtokkal kapcsolatba lĂ©pjĂŒnk, Ă©s azok szĂĄmĂĄra, akik mĂ©g mindig nem Ă©rtik ezt, mi nem-fizikaiak vagyunk. Nincsenek fizikai testeink, Ă©s nincsenek ƱrhajĂłink sem, amelyekkel le tudnĂĄnk szĂĄllni ott a Földön. Azonban vannak fizikai arkturiaiak Ă©s vannak arkturiai hajĂłk, Ă©s kapcsolatba lĂ©phettek mĂĄs lĂ©nyekkel, akik eredetileg a mi csillagrendszerĂŒnkbƑl szĂĄrmaznak. Egyesek azt feltĂ©telezik, hogy mi vagyunk az összes arkturiai, de nem vagyunk azok. Mi csak a nem-fizikai tudatossĂĄg egyik csoportosulĂĄsa vagyunk, amelynek egyedi perspektĂ­vĂĄja van, amit mindannyiĂłtoknak meg akarunk tanĂ­tani. Nos, vannak mĂĄs fizikai földönkĂ­vĂŒliek is ƱrhajĂłkkal, akik nagyon is valĂłs mĂłdon kapcsolĂłdnak az emberisĂ©ghez, Ă©s Ƒk a legmegfelelƑbbek arra, hogy mindannyiĂłtokkal felvegyĂ©k az elsƑ kapcsolatot.


TermĂ©szetesen vannak PlejĂĄdiak Ă©s Magas FehĂ©rek, Ă©s mĂĄs lĂ©nyek, akik segĂ­tenek nektek, Ă©s akik ezt a szĂ­nfalak mögĂŒl teszik, mĂ©g akkor is, ha fizikai testĂŒk van. De a nem fizikai tĂĄmogatĂĄs, amivel mindannyian rendelkeztek, ĂłriĂĄsi, Ă©s ez messze felĂŒlmĂșlja mindazt, amit mi a fizikai birodalomban megtehetnĂ©nk Ă©rtetek. Sokan közĂŒletek az Ă©gre tekintenek, Ă©s a földönkĂ­vĂŒliekre, hogy eljöjjenek Ă©s megmentsĂ©k az emberisĂ©get önmagĂĄtĂłl. Azt gondoljĂĄtok, hogy a földönkĂ­vĂŒliek cĂ©lja, hogy eljöjjenek Ă©s elvigyĂ©k az összes jĂłt egy mĂĄsik vilĂĄgba, talĂĄn egy mĂĄsik Földre, vagy azt gondoljĂĄtok, hogy a földönkĂ­vĂŒliek cĂ©lja, hogy eljöjjenek Ă©s eltöröljĂ©k az összes igazsĂĄgtalansĂĄgot, az összes rendszert, kormĂĄnyt, vĂĄllalatot Ă©s ezen entitĂĄsok vezetƑit, hogy az emberisĂ©g a kapzsisĂĄg Ă©s hatalomvĂĄgy beavatkozĂĄsa nĂ©lkĂŒl virĂĄgozhasson.


TehĂĄt ahogy ebben a nem-fizikai formĂĄban, vagy nem-formĂĄban jövĂŒnk hozzĂĄtok, Ă©s tanĂ­tĂĄsokat adunk nektek, tudjuk, hogy nĂ©hĂĄnyan közĂŒletek frusztrĂĄltak lesznek. Tudjuk, hogy nĂ©hĂĄnyan Ășgy Ă©rzitek, hogy a dolgok annyira igazsĂĄgtalanok ott a Földön, hogy a tanĂ­tĂĄsaink egy kicsit tĂșlsĂĄgosan elrugaszkodottak, egy kicsit tĂșlsĂĄgosan olyanok, mint egy tĂŒndĂ©rmese, de ez csak azĂ©rt van, mert nem tudjĂĄtok, hogy milyen hatalmasak vagytok. Ha tudnĂĄtok, hogy ti teremtitek mindezt, Ă©s ezt a sajĂĄt terjeszkedĂ©setek Ă©s fejlƑdĂ©setek Ă©rdekĂ©ben teszitek, akkor inkĂĄbb magatokra tekintenĂ©tek, hogy ti legyetek azok, akik felszabadĂ­tjĂĄk az emberisĂ©get a rabsĂĄgbĂłl, Ă©s felismernĂ©tek, hogy azok, akik földönkĂ­vĂŒliek Ă©s fizikai testben vannak, arra vĂĄrnak, hogy mindannyian felismerjĂ©tek, milyen hatalmasak vagytok, mert nem akarnak isteneknek Ă©s megmentƑknek lĂĄtszani. Azt akarjĂĄk, hogy egyenrangĂșkĂ©nt tekintsetek rĂĄjuk. Azt akarjĂĄk, hogy felismerjĂ©tek, hogy nektek ugyanannyi megosztani valĂłtok van velĂŒk, mint nekik veletek.


EzĂ©rt kĂ©rlek benneteket, ne tegyetek mindent a földönkĂ­vĂŒliek kosarĂĄba, akik elhozzĂĄk a fejlett technolĂłgiĂĄjukat, hogy megoldjĂĄk a Föld összes problĂ©mĂĄjĂĄt. Ez nem Ă­gy mƱködik. A belsƑ bĂ©kĂ©t, az egyensĂșlyt, az egyĂŒttĂ©rzĂ©st Ă©s a feltĂ©tel nĂ©lkĂŒli szeretetet kell keresnetek magatokban, Ă©s ezt örömmel kell tennetek, hogy tudatossĂĄgi szinteteket olyan szintre emeljĂ©tek, hogy mĂ©g arra is kĂ©szen ĂĄlljatok, hogy szemtƑl szemben ĂĄlljatok valamelyik ilyen magasabb rezgĂ©sƱ lĂ©nnyel, akiket a barĂĄtaitoknak Ă©s kollĂ©gĂĄitoknak fogtok tekinteni, amikor leszĂĄllnak.


Ez a cĂ©lotok; ez a kĂŒldetĂ©setek; ez a feladatotok; errƑl szĂłl ez az Ă©let. Soha nem arrĂłl szĂłlt, hogy a fĂ©ny legyƑzi a sötĂ©tsĂ©get, Ă©s mindig is arrĂłl szĂłlt, hogy a fĂ©ny a sötĂ©tsĂ©g jelenlĂ©te ellenĂ©re a fĂ©nyt vĂĄlasztja, Ă©s ezĂ©rt integrĂĄlja a sötĂ©tsĂ©get belĂŒl, Ă©s segĂ­ti a kinti sötĂ©tsĂ©get, hogy meglĂĄssĂĄk a bennĂŒk lĂ©vƑ fĂ©nyt. És ezt most is megtehetitek. Nem kell megvĂĄrnotok, amĂ­g mindenki mĂĄs is megteszi. Nem kell megvĂĄrnotok a kritikus tömeget, hogy 144.000 egyĂ©n egyszerre tegye ezt. Megtehetitek most azonnal, Ă©s mindent megvĂĄltoztathattok, Ă©s mi azĂ©rt vagyunk itt, hogy ezt tanĂ­tsuk nektek.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s nagyon Ă©lveztĂŒk, hogy kapcsolatba lĂ©phettĂŒnk veletek."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page