top of page
Keresés

Figyeljetek a jelekre

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy mindannyiĂłtokkal kapcsolatba lĂ©phetĂŒnk.


Nagyon jĂłl ismerjĂŒk a kĂŒlönbözƑ mĂłdokat, ahogyan mindannyian elengeditek a gondolataitokat Ă©s hiedelmeiteket valamirƑl, amit egykor nagyon igaznak tartottatok magatokra nĂ©zve. Tudjuk, hogy egyes esetekben csak egy kis lökĂ©s kell ahhoz, hogy eltĂĄvolodjatok egy egykor erƑsen vallott ĂĄllĂĄspontotoktĂłl, Ă©s tudjuk, hogy mĂĄskor valami csodĂĄlatos dologra van szĂŒksĂ©g ahhoz, hogy a nĂ©zƑpontotok valami teljesen Ășj irĂĄnyba mozduljon el.


És azt is tudjuk, hogy sok olyan tapasztalat van, amely e kĂ©t vĂ©glet között helyezkedik el. LĂĄttuk az összes kĂŒlönbözƑ trĂŒkköt, amit magatokon alkalmaztok, hogy a tudatossĂĄg Ășj szintjĂ©re jussatok, Ă©s szeretnĂ©nk, ha tudnĂĄtok, hogy ezt folyamatosan teszitek magatokkal, mert mindig arra törekszetek, hogy a tudatossĂĄgotokat egy magasabb szintre emeljĂ©tek.


Amikor most rĂłlatok Ă©s TE-rƑl beszĂ©lĂŒnk, akkor arrĂłl az ÉN-rƑl beszĂ©lĂŒnk, amit magatoknak gondoltok, szemben azzal az ÉN-nel, aki valĂłjĂĄban vagytok. Az egĂłtokrĂłl Ă©s a FelsƑbb ÉnetekrƑl beszĂ©lĂŒnk. A FelsƑbb Énetek a legtöbbször minden szĂĄlat megmozgat, megtörtĂ©nttĂ© vagy meg nem törtĂ©nttĂ© tesz dolgokat, megprĂłbĂĄl rĂĄvenni benneteket, hogy felĂ©bredjetek valamire, amit el kell engednetek.


De vĂ©gsƑ soron nektek kell kinyitni a szemeteket, meglĂĄtni a jeleket, amelyek ott vannak elƑttetek, Ă©s meghozni az Ășj döntĂ©st. El kell engednetek valamit, amihez nagyon sokĂĄig ragaszkodtatok, hogy megragadhassatok valami Ășjat, valami olyat, ami jobban illik hozzĂĄtok, ami jobban passzol hozzĂĄtok. Egy Ășj hitet. Egy Ășj igazsĂĄgot. Egy Ășj valĂłsĂĄgot.


AzĂ©rt vagytok ott, hogy folyamatosan megtapasztaljĂĄtok, Ă©s ezt könnyen megtehetitek, ha odafigyeltek a jelekre. Figyeljetek a kis lökĂ©sekre. NyilvĂĄnvalĂł, hogy amikor a FelsƑbb Énetek valami csodĂĄlatos dologgal vĂĄg fejbe titeket, akkor sokkal könnyebb belĂŒlrƑl vĂĄltoztatni, de a következetes kis lökĂ©sekre kell jobban odafigyelnetek. A szinkronicitĂĄsok sokkal jelentƑsebbek, mint ahogyan azt gondolnĂĄtok.


AzĂ©rt vagyunk itt, hogy erre figyelmeztessĂŒnk titeket. Mindig van mĂ©g több, amit lĂĄthattok, Ă©rezhettek Ă©s megĂ©rthettek, Ă©s csak annyit kell tennetek, hogy odafigyeltek, Ă©s meglĂĄtjĂĄtok a jeleket, megkapjĂĄtok az egyetemes ĂŒzeneteket, Ă©s vĂĄltozni fogtok, aprĂĄnkĂ©nt, pillanatrĂłl pillanatra, Ă©s naprĂłl napra.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page