top of page
Keresés

Figyeljetek a jelekre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon jól ismerjük a különböző módokat, ahogyan mindannyian elengeditek a gondolataitokat és hiedelmeiteket valamiről, amit egykor nagyon igaznak tartottatok magatokra nézve. Tudjuk, hogy egyes esetekben csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy eltávolodjatok egy egykor erősen vallott álláspontotoktól, és tudjuk, hogy máskor valami csodálatos dologra van szükség ahhoz, hogy a nézőpontotok valami teljesen új irányba mozduljon el.


És azt is tudjuk, hogy sok olyan tapasztalat van, amely e két véglet között helyezkedik el. Láttuk az összes különböző trükköt, amit magatokon alkalmaztok, hogy a tudatosság új szintjére jussatok, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezt folyamatosan teszitek magatokkal, mert mindig arra törekszetek, hogy a tudatosságotokat egy magasabb szintre emeljétek.


Amikor most rólatok és TE-ről beszélünk, akkor arról az ÉN-ről beszélünk, amit magatoknak gondoltok, szemben azzal az ÉN-nel, aki valójában vagytok. Az egótokról és a Felsőbb Énetekről beszélünk. A Felsőbb Énetek a legtöbbször minden szálat megmozgat, megtörténtté vagy meg nem történtté tesz dolgokat, megpróbál rávenni benneteket, hogy felébredjetek valamire, amit el kell engednetek.


De végső soron nektek kell kinyitni a szemeteket, meglátni a jeleket, amelyek ott vannak előttetek, és meghozni az új döntést. El kell engednetek valamit, amihez nagyon sokáig ragaszkodtatok, hogy megragadhassatok valami újat, valami olyat, ami jobban illik hozzátok, ami jobban passzol hozzátok. Egy új hitet. Egy új igazságot. Egy új valóságot.


Azért vagytok ott, hogy folyamatosan megtapasztaljátok, és ezt könnyen megtehetitek, ha odafigyeltek a jelekre. Figyeljetek a kis lökésekre. Nyilvánvaló, hogy amikor a Felsőbb Énetek valami csodálatos dologgal vág fejbe titeket, akkor sokkal könnyebb belülről változtatni, de a következetes kis lökésekre kell jobban odafigyelnetek. A szinkronicitások sokkal jelentősebbek, mint ahogyan azt gondolnátok.


Azért vagyunk itt, hogy erre figyelmeztessünk titeket. Mindig van még több, amit láthattok, érezhettek és megérthettek, és csak annyit kell tennetek, hogy odafigyeltek, és meglátjátok a jeleket, megkapjátok az egyetemes üzeneteket, és változni fogtok, apránként, pillanatról pillanatra, és napról napra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page