top of page
Keresés

Figyeljetek a jelekre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon jól ismerjük a különböző módokat, ahogyan mindannyian elengeditek a gondolataitokat és hiedelmeiteket valamiről, amit egykor nagyon igaznak tartottatok magatokra nézve. Tudjuk, hogy egyes esetekben csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy eltávolodjatok egy egykor erősen vallott álláspontotoktól, és tudjuk, hogy máskor valami csodálatos dologra van szükség ahhoz, hogy a nézőpontotok valami teljesen új irányba mozduljon el.


És azt is tudjuk, hogy sok olyan tapasztalat van, amely e két véglet között helyezkedik el. Láttuk az összes különböző trükköt, amit magatokon alkalmaztok, hogy a tudatosság új szintjére jussatok, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezt folyamatosan teszitek magatokkal, mert mindig arra törekszetek, hogy a tudatosságotokat egy magasabb szintre emeljétek.


Amikor most rólatok és TE-ről beszélünk, akkor arról az ÉN-ről beszélünk, amit magatoknak gondoltok, szemben azzal az ÉN-nel, aki valójában vagytok. Az egótokról és a Felsőbb Énetekről beszélünk. A Felsőbb Énetek a legtöbbször minden szálat megmozgat, megtörténtté vagy meg nem történtté tesz dolgokat, megpróbál rávenni benneteket, hogy felébredjetek valamire, amit el kell engednetek.


De végső soron nektek kell kinyitni a szemeteket, meglátni a jeleket, amelyek ott vannak előttetek, és meghozni az új döntést. El kell engednetek valamit, amihe