top of page
Keresés

Felébredt Kollektíva, itt az ideje feleszmélni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon elégedettek vagyunk azzal a haladással, amit ti, mint a felébredt kollektíva, továbbra is tesztek, hogy összehozzátok a polarizált erőket, amelyek ott vannak a világotokon. Elég éberek vagytok ahhoz, hogy felismerjétek, hogy nem tesz jót nektek, ha a polaritás játékát játsszátok, és ez az, ami egy magasabb rezgésben tart benneteket. Már most is magas rezgésben kell lennetek ahhoz, hogy képesek legyetek befogadni ezeket az üzeneteket, és folyamatosan demonstráljátok a képességeteket, hogy együttérzőek vagytok, hogy feltétel nélkül szeressetek, és hogy elengedjétek az ítélkezést, hogy meg tudjatok bocsátani és el tudjátok engedni a neheztelést.


Finomra hangolt lények vagytok, akik bebizonyították, hogy képesek vagytok beleérezni valamibe, és nagyon kötődtök a szívetekhez is, mely a lényetek új központja, és ez a mozgás az egoista elméből a felső én szíve felé az, amiről ez a tudatossági váltás szól. A szívetekben kell lennetek, hogy fenntartsátok ezeket a magas rezgéseket, és hogy felülemelkedjetek az elme-orientált csatározásokon, amelyek az ideológiák, a perspektívák között zajlanak. Hosszú történelmetek van arról, hogy úgy döntöttetek, hogy az érzéseitek fontosak, és az érzéseitek jól szolgáltak benneteket.


Megszámlálhatjátok, hányszor fordult elő, hogy egy intuitív érzés megakadályozott benneteket abban, hogy rossz döntést hozzatok, vagy a helyes döntéshez vezetett benneteket, és ezekben a pillanatokban az életetek örökre megváltozott. Ez az, amit ti csináltok. Így csináljátok, és ezért vagytok ti azok, akik az emberiséget egy magasabb tudatosságba vezetik. Nem azért, mert minden megfelelő információval rendelkeztek. Nem azért, mert a megfelelő tanítót követitek. Nem azért, mert több földönkívüli DNS aktiválódott bennetek. Ez az emberségetek miatt van, és az emberségetek az érzelmeitekről szól.


Érző lényeknek vagytok teremtve, akik az intuitív érzéketeket használjátok arra, hogy a fény felé vezessen titeket, és amikor belülről a fény felé vagytok vezetve, akkor többet tudtok megosztani az emberiséggel, mint valaki, akinek három doktori címe van. Többet tudtok megosztani az emberiséggel, mint azok a tudósok, akik a világegyetem és annak működésének megértésében élen járnak.


Annyi mindent tudtok adni, mert megéltétek, és mert éreztétek, és ez elég ahhoz, hogy olyanok legyetek, akik az egész emberiséget szolgálják. Látjuk, hogy küzdötök, hogy kitaláljátok, mi legyetek, mit tegyetek, minek nevezzétek magatokat, és az igazság az, hogy ti vagytok ti, és ez elég.


Itt az ideje, hogy a felébredt kollektíva felemelkedjen a kihívásra, hogy ezeket a pólusokat összehozza. Nincs szükségetek többé elkülönülésre. Nincs szükségetek senkire, aki hatalmi vagy tekintélyi pozícióban van, hogy megmentsen benneteket. Mindössze arra van szükségetek, hogy felismerjétek a bennetek rejlő hőst, a tanítót, aki arra vár, hogy megszólaljon és beszéljen, a gyógyítót, aki mindig is ott volt, és menjetek előre, és tegyétek pontosan azt, amit tenni akartok, és tudjátok, hogy azért, akik vagytok, segítitek és gyógyítjátok az emberiséget.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page