top of page
Keresés

Felébredett Kollektíva: Ezek a feladataitok

A 9D Arkturiai Tanåcs, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy mindannyiĂłtokkal kapcsolatba lĂ©phetĂŒnk.


ÚjraĂ©ljĂŒk a kollektĂ­v mĂșltunkbĂłl szĂĄrmazĂł tapasztalatainkat, tapasztalatokat, amelyeket fizikai testekben Ă©s sƱrƱbb dimenziĂłs sĂ­kokon szereztĂŒnk, mert a lehetƑ legjobban szeretnĂ©nk a helyetekben jĂĄrni. SegĂ­teni akarunk nektek, Ă©s ahhoz, hogy segĂ­teni tudjunk nektek, meg kell Ă©rtenĂŒnk, hogy kik vagytok Ă©s honnan jöttök, mi motivĂĄl benneteket Ă©s mi gyĂșjtja fel a fĂ©nyt bennetek. Mindannyian jĂłl tennĂ©tek, ha ezt a megközelĂ­tĂ©st alkalmaznĂĄtok mĂĄs emberekkel szemben is, kĂŒlönösen azokkal szemben, akikrƑl egyĂ©rtelmƱen lĂĄtjĂĄtok, hogy segĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©gĂŒk. Lehetetlen pontosan tudni, hogy valaki mĂĄs min megy keresztĂŒl, mit Ă©l ĂĄt, de mindent megtehettek, hogy egyĂŒtt Ă©rezzetek vele.


És azzal, hogy megteszitek a tƑletek telhetƑ legjobbat, a legjobbat fogjĂĄtok nyĂșjtani embertĂĄrsaitoknak, ahogy mi is megprĂłbĂĄljuk a legjobbat nyĂșjtani mindannyiĂłtoknak. Olyan sok örömet okoztok nekĂŒnk, mert lehetƑsĂ©get adtok arra, hogy segĂ­tsĂŒnk, tĂĄmogassunk, ĂĄtalakĂ­tsunk mindannyiĂłtokat. SzeretnĂ©nk, ha ti is megtapasztalnĂĄtok ugyanezt az örömöt, ezĂ©rt Ășgy gondoltuk, hogy ĂĄtadjuk nektek ezt az informĂĄciĂłt arrĂłl, hogyan ismerhetĂŒnk meg benneteket jobban.


Amikor lĂĄttok valakit, akivel nagy kihĂ­vĂĄst jelent szĂĄmotokra a kapcsolatteremtĂ©s, nĂ©zzĂ©tek meg, hogy emlĂ©keztek-e Ă©letetek egy olyan idƑszakĂĄra, amikor ti is ĂĄtmentetek azon, amin ez az egyĂ©n most keresztĂŒlmegy. HasznĂĄljĂĄtok minden kĂ©pessĂ©geteket Ă©s kĂ©szsĂ©geteket, hogy kapcsolatot teremtsetek embertĂĄrsaitokkal, hogy jobban szolgĂĄlhassĂĄtok mindannyiukat. Így fogjĂĄtok megvĂĄltoztatni a tudatossĂĄgotokat. Nem a kirekesztĂ©sen keresztĂŒl, hanem a befogadĂĄson keresztĂŒl fogtok eljutni a tudatossĂĄg magasabb szintjĂ©re.


Úgy kell lĂĄtnotok mindenkit rajtatok kĂ­vĂŒl, mint egy darabot belƑletek, egy darabot a kirakĂłsbĂłl, ami ti vagytok, Ă©s amit vissza kell hozni az egĂ©szbe, a közĂ©ppontba, annak teljessĂ©gĂ©be, aki vagytok. A törtĂ©nelem sorĂĄn tett kĂ­sĂ©rletek, amelyek arra irĂĄnyultak, hogy megosszanak benneteket, Ă©s rĂĄvegyenek benneteket egymĂĄs dehumanizĂĄlĂĄsĂĄra, folytatĂłdnak; ezekben az idƑkben felerƑsödnek. De nem dƑlhettek bele ebbe a csapdĂĄba, nem, ha idƑben Ă©s örömmel akartok eljutni oda, ahovĂĄ a sorsotok szĂĄnt.


Tudjuk, hogy alig vĂĄrjĂĄtok, hogy befejezzĂ©tek a vĂĄltĂĄst, Ă©s most ĂĄtadjuk nektek a hasznĂĄlati utasĂ­tĂĄst. KĂ©pesnek kell lennetek arra, hogy befelĂ© menjetek Ă©s megtalĂĄljĂĄtok a belsƑ bĂ©kĂ©t, majd pedig kĂ­vĂŒlre nĂ©zzetek Ă©s megƑrizzĂ©tek azt, amikor egy mĂĄsik emberi lĂ©nnyel ĂĄlltok szemben, aki nincs tudatĂĄban annak, hogy mĂ©g traumĂĄja is van, amit fel kell dolgoznia. Ez az, ahol ti, mint a felĂ©bredt kollektĂ­va tagjai, a helyetekre kerĂŒltök. SegĂ­tenetek kell, gyĂłgyĂ­tanotok kell, Ă©s fel kell ajĂĄnlanotok minden segĂ­tsĂ©get, amit csak tudtok, bĂĄrkinek, aki nap mint nap megjelenik az Ă©letetekben. Ezek a ti feladatotok, Ă©s mindaz, amire szĂŒksĂ©getek van ahhoz, hogy ezeket a feladatokat elvĂ©gezzĂ©tek, az a szeretet, az egyĂŒttĂ©rzĂ©s, a megbocsĂĄtĂĄs Ă©s a kapcsolĂłdĂĄs vĂĄgya, Ă©s tudjuk, hogy mindannyiĂłtokban megvannak ezek az összetevƑk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanåcs, és örömmel kapcsolódtunk hozzåtok".

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page