top of page
Keresés

Felemelkedés az elnyomóid ellenére

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Tanúi voltunk annak a küzdelemnek, amit az emberiség az elnyomással vívott, és megértjük, hogy miért vagytok olyan sokan dühösek emiatt az elnyomás miatt. Megértjük, hogy miért vagytok dühösek a kormánytisztviselőkre, a cabalokra és a negatívan orientált földönkívüliekre, és együtt érzünk veletek azért, amit ott a Földön elszenvedtek. Hisszük azonban, hogy segíthetünk enyhíteni a szenvedés egy részét, amit átéltetek, ha emlékeztetünk benneteket arra, hogy nagyon erős lények vagytok, és hogy valóban ti teremtitek a saját valóságotokat.


Tehát az összes elnyomás, amit megtapasztaltatok, szükséges volt ahhoz, hogy megtapasztaljátok azokat a harmadik és negyedik dimenziós tapasztalatokat, amiket ott a Földön megtapasztalhattatok. Ha nem lett volna az elnyomás, nagyon gyorsan átjutottatok volna a harmadik dimenzióba, és sokan közületek már az ötödik dimenzióba váltottak volna, mielőtt az emberiség többi része készen állt volna. Láttuk, hogy ez történt például a majáknál, ahol sokan a maják közül felemelkedtek, mert egyszerűen készen álltak rá. Ha ez folytatódott volna a Földön, akkor civilizációról civilizációra emelkedtetek volna fel, és azok, akik nem voltak olyan szerencsések, hogy egy fejlett civilizációban való inkarnációt választottak, még több szenvedést és még több elnyomást kellett volna elviselniük.


Tehát azok közületek, akik az egész emberiség számára tartották a teret és tartották a magasabb rezgést, amit a kollektívátok számára tettetek, megteremtettek egy egyensúlyt ott, és ez az egyensúly szükséges volt ahhoz, hogy mindannyiótoknak megadják azt a számos tapasztalatot, amit az elmozdulás előtt szerettetek volna megtapasztalni. Ne feledjétek, hogy minden egy választás valamilyen szinten. Csak azért, mert nem emlékeztek arra, hogy azt a választást hoztátok, hogy ott inkarnálódjatok és elnyomva legyetek, nem jelenti azt, hogy ez kevésbé volt választás. Most, hogy a legtöbbetek, aki ébren van, szintén tudatára ébredt elnyomóitoknak, nagy haragot éreztek, és igazságot akartok. Azt akarjátok, hogy buktassák le őket, börtönbe zárják őket, és néhányan közületek még a halálukat is szükséges büntetésként várják azért, amit tettek.


De ti nem így fejlődtök és emelkedtek fel. Fejlődtök és felemelkedtek a megbocsátáson, az együttérzésen és a feltétel nélküli szereteten keresztül. És ezt a megbocsátást az teszi lehetővé, hogy megértitek, hogy szükségetek volt rájuk, hogy eljátsszák a rossz fiúk, a sötétek szerepét. Szükségetek volt erre az elnyomásra, hogy elég sokáig maradhassatok a negyedik és harmadik dimenzióban ahhoz, hogy egy kollektív eseményt tartsatok, ami a Földön jelen lévő egész emberiség felemelkedése lesz. Tehát keressétek ezt a tudást magatokban, dolgozzátok fel a dühös érzéseiteket, és jussatok el a megbocsátás és az együttérzés helyére azokkal szemben, akik úgy döntöttek, hogy eljátsszák a szerepüket, és biztosíthatunk benneteket, hogy ezek a szerepek nem olyan jó érzésűek, mint ahogyan azt talán gyanítjátok.


Az a sok hatalom és az a sok pénz értelmetlen szeretet nélkül. És néhányan ezek közül a lények közül, akik az elnyomóitok voltak, még erre a következtetésre is eljutottak az általuk leélt életeken keresztül, és szükségük lesz olyanokra, mint ti, akik ébren vannak, hogy megbocsássanak nekik. És ez az, ami szerintünk is szükséges az egész emberiség felemelkedéséhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page