top of page
Keresés

Felemelkedett Mesterek és az 5D-be való emelkedés

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindannyiótokkal együtt lépünk be a tudatosság evolúciójának ebbe a következő szakaszába ebben az univerzumban. Az univerzum tágulásának ebbe a szakaszába együtt érkeztünk, és az emberiség nagyon jól játszotta a szerepét. Nagyon jól ismerjük a kollektívaként megtett utatokat, és szeretnénk biztosítani mindannyiótokat arról, hogy bárhogy is nézzenek ki a dolgok a külvilágban, a felemelkedési folyamatotok továbbra is jó úton halad. Ez egy hosszú utazás, és ezt mindannyiótoknak ki kell élveznie. Nagyon-nagyon hosszú ideig nem lesztek újra ebben a helyzetben.


Amint befejezitek az ötödik dimenzióba való átmenetet, tovább fogtok emelkedni. Végül felemelkedtek a hatodik dimenzióba, majd a hetedikbe, és így tovább. És így tehát most nincs itt az ideje, hogy azon gondolkodjatok, hogy meddig fog ez még tartani, és mennyit kell még elviselnetek. Most van itt az ideje, hogy keressétek a módját annak, hogyan értékelhetitek azt, ahol vagytok, és hogyan terjeszkedhettek még jobban a jelen pillanatba. Most van itt az ideje, hogy elérjétek a fizikai birodalom feletti uralom olyan szintjét, amely megadja nektek azt az érzést, amit az 5D-be való felemelkedéskor szeretnétek, miközben továbbra is a negyedik dimenzióban maradtok, mint tanítók, gyógyítók, vezetők és vezetők az emberiség többi részének.


Azért vagytok ott, hogy ezt a szerepet játsszátok, és sokan közületek már éreztétek a hívást, hogy még inkább valódi önmagatok legyetek, hogy fénymunkások és úttörők legyetek az emberiség többi része számára. És mi mindig itt vagyunk, készen arra, hogy emlékeztessünk benneteket annak a ténynek a jelentőségére, hogy úgy döntöttetek, hogy ebben az időben ébren vagytok. Szeretnénk megkönnyíteni a terheteket és segíteni nektek, hogy belekerüljetek a fizikai birodalom feletti uralom érzésébe.


Tudjátok, hogyan néz ki és milyen érzés a spirituális mester. Láttatok már ábrázolásokat ilyen emberekről, és még sokakkal is kapcsolatba kerültetek azok közül, akik felemelkedtek, és akiket most felemelkedett mesterekként ismernek. Most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy kifejlesszétek azt a kapcsolatot, amit a felemelkedett mesterrel vagy mesterekkel éreztek, akikkel a leginkább rezonáltok, és akikhez annyira kötődtök.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a felemelkedett mesterek nem válogatnak kedvenceik között a Földön. Ők mindannyian elérhetőek mindannyiótok számára minden nap minden pillanatában. Nem kell kiérdemelnetek a szeretetüket és a figyelmüket, és természetesen nem kell kiérdemelnetek a gyógyító energiájukat, az aktiválásukat vagy az együttérzésüket. Azt tanácsoljuk, hogy nyúljatok fel a tizenkettedik dimenzióba, és érezzétek a felemelkedett mesterek rezgését, tudatosságát és energiáját. Csatlakozzatok egyikükhöz vagy többükhöz, és tudjátok, hogy a földi lét síkjának új mestereivé váltok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page