top of page
Keresés

Ezért vagy a Földön és mi az a Deja Vu

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy merre tart az emberiség, mivel megértjük, hogy mindannyian sok-sok választás előtt álltok. Mindig is az a vágyunk, hogy olyan választási lehetőségeket, lehetőségeket, opciókat mutassunk be nektek, amelyek azt adják nektek, amit igazán akartok, ráadásul jó időzítéssel. Szeretnénk, ha mindannyian éreznétek, hogy mennyi minden áll rendelkezésetekre most, hogy belekóstoljatok a különböző idővonalakba, amelyek előttetek állnak. És azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy ahogyan nem kell várnotok egy eseményre, egy napvillanásra, a teljes feltárulkozásra, a szabad energiára vagy a hajók leszállására ahhoz, hogy a tudatosság magasabb állapotába kerüljetek, úgy nem kell várnotok arra sem, hogy embertársaitok elkezdjék megtisztítani a kollektív viselkedésüket.


Az emberi kollektívának mindig lesz egy változata körülöttetek, és bármelyik kollektívát is tapasztaljátok, az azért van, hogy visszatükrözze nektek a gondolataitokat, hiedelmeiteket, érzelmeiteket és rezgéseiteket. Ezért mindig megvan a képességetek arra, hogy megváltoztassátok azt, amit odakint láttok, és ezt nem úgy kell megtennetek, hogy emberek millióit éritek el az ötleteitekkel vagy a tanításaitokkal. Ezt úgy tehetitek meg, hogy megváltoztatjátok magatokban azt a rezgést, amit felkínáltok. Ez mindent megváltoztat; megváltoztatja, hogy milyen jövővel találkoztok, milyen emberekkel kerültök kapcsolatba. Ez megváltoztatja a világot és mindent, ami a világban történik. Tehát, ha kétségbeesést éreztek, amikor kitekintetek arra, ami ott a Földön történik, akkor vegyétek észre, hogy abba a tükörbe néztek bele, amibe abban a pillanatban bele kell néznetek. Pontosan azt látjátok, amit látnotok kell, hogy elindítson benneteket, hogy inspiráljon benneteket, hogy visszatükrözze nektek, hogy mi az, ami bennetek zajlik.


Amikor békében vagytok, amikor az öröm állapotában vagytok, amikor szeretetet nyújtotok embertársaitoknak, akkor ezt fogjátok majd visszakapni, végül is, és ez a trükkös rész mindannyiótok számára. Ha nem kaptok azonnali eredményeket, néhányan közületek elég gyorsan feladják. Ha nem kapjátok meg a kívánt eredményeket, hajlamosak vagytok feladni.


Amikor a belső rezgéseteket az érzés miatt változtatjátok meg, mert tudjátok, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek, akkor a munka elvégzése maga a jutalom. Már önmagában az is jutalom, hogy boldog vagy. Nem kell ezután egy csomó boldog körülményt manifesztálnod, hogy megmutasd, mennyire boldog vagy. Ez a könnyebb út, de nem ez az, ami a legnagyobb lehetőséget nyújtja a spirituális növekedésre és fejlődésre. Ezért létezik az időeltolódás ott a Földön, a ti dimenziótokban. Szükségetek van rá, hogy folytatni tudjátok azt, amit tennetek kell ahhoz, hogy abban a frekvenciában rezegjetek, ami a legjobb nektek és mindenkinek körülöttetek. Ez az, amiért a Földre mentetek egy sor inkarnációra, hogy elsősorban ezt tegyétek.


Mesterien akartad elsajátítani a magasabb rezgés felajánlását, mindennek ellenére, bármilyen körülmények is voltak az életedben és a körülötted lévő világban. Koncentráljatok továbbra is befelé, és nem fogtok tudni hibázni. Annyira tudatában leszel annak, hogy mit érzel, hogy tudni fogod, hogy meg kell változtatnod ezt az energiát, el kell engedned azt, ami a feszültséget, szorongást, szomorúságot, kétségbeesést vagy bármit okozza. És megtalálhatjátok a szeretetet, ami mindig bennetek van. Mindig ott van; mindig arra vár, hogy felfedezzétek, és néha még egy kedves katalizátort is adtok magatoknak, hogy tudatára ébredjetek a bennetek lévő szeretetnek, de aztán ezt kell választanotok. Azt a választást kell meghoznotok, ami titeket szolgál, és ez nem mindig a könnyű választás, mert odakint a fizikai világban nem mindig mindenki és minden olyan szeretetreméltó.


De amikor nem szerethetőek, tudod, hogy akkor van a legnagyobb szükségük a szeretetre. Tehát ez a másik trükkös része a földi léteteknek. De ti mindannyian készen álltok erre; mindannyian tudtátok, hogy mire vállalkoztok, és mindannyian nagyon ügyesek vagytok ebben, mert mindannyian léteztetek már magasabb dimenziós síkokon. Visszamentek oda, ahonnan jöttetek. Amikor egy deja vu pillanatotok van, az a ti emlékeztetőtök arra, hogy már jártatok itt korábban. Visszamentek a magasabb dimenziós síkokra, vissza a Forráshoz, vissza ahhoz az igazsághoz, hogy kik is vagytok valójában, mint feltétel nélküli szeretet, és nincs ennél jobb utazás az egész univerzumban, úgyhogy akár már most elkezdhetitek élvezni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page