top of page
Keresés

Ezt tudnod kell, és alkalmaznod mindenre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Felébresztünk bennetek bizonyos tapasztalatokat, amelyeket a galaxis más részein szereztetek, a rezgés miatt, amelyen működünk, és az energiák miatt, amelyeket mindannyiótoknak küldünk. A DNS-etek is aktiválódik ezekkel a közvetítésekkel, és közelebb kerültök a felsőbb énetekhez. Nem akarunk túl sok babért aratni mindezekért, de azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy számít, hogy minek teszitek ki magatokat az energia, a rezgés és az információ szempontjából.

 

Nagyon igényesnek kell lennetek arra, hogy milyen energiákra fordítjátok a figyelmeteket, és meg kell kérdeznetek magatokat, hogy jól érzitek-e magatokat, miután figyelmeteket ezekre az energiákra fordítottátok, vagy nem érzitek magatokat olyan jól. Ezeknek kell lenniük azoknak a kritériumoknak, amelyek alapján eldöntitek, hogy odaadjátok-e valaminek a figyelmeteket. Rengeteg olyan információ van odakint, amely nagyon harmaddimenziós az irányultságát és a frekvenciáját tekintve. Bármi, ami azt mondja nektek, hogy ezt vagy azt le kell győzni, ami miatt az emberek az erőszakra, az agresszióra összpontosítanak, és ami miatt háborúkba keveredtek.

 

Minden harag, amit éreztek, és minden ellenállás, amit másokkal szemben éreztek, függetlenül attól, hogy milyen csoporthoz tartoznak, hozzájárul a világotok valóságának megteremtéséhez. És ha azt látjátok, hogy erőszak, gyűlölet, háborúk és bombák hullanak körülöttetek, akkor tudjátok, hogy olyan dolgok aktívak bennetek, amelyeket nem szeretnétek, hogy aktívak legyenek. Azért adjuk ezt nektek, mert továbbra is látjuk, hogy mások hogyan adnak ki információkat arról, amitől félnetek kell, ami ellen nyomást kell gyakorolnotok, vagy legalábbis tudnotok kell, hogy ott van kint és valamilyen módon le kell győzni.

 

Most az életetek minden aspektusáról beszélünk, bármi, ami ellen esetleg nyomulni fogtok, bármilyen kicsinek is tűnik nektek, azt el kell fogadnotok. Ismét figyeljétek meg, hogy mit éreztek, amikor valaki a sötétekről beszél nektek, és arról, hogy mit csinálnak az árnyékban, és hogy mi fog történni ennek következtében. És még az is elbizonytanító a számotokra, mint egyén számára, ha azt mondják nektek, hogy valaki más fehér lovon be fog lovagolni és megmenteni az emberiséget.

 

Tehát figyeljetek arra, hogy hogyan érzitek magatokat, amikor befogadjátok azokat az információkat, amelyek az integráció helyett az elkülönülésről szólnak. Integrálódjatok szeretettel, megbocsátással, elfogadással és együttérzéssel. Azzal segítitek az emberiséget, hogy gyógyulást ajánlotok, és ha a tudatosságotokba érkező információk egy része kiváltja ezt, akkor tudjátok, hogy van valami, amit meg kell gyógyítanotok magatokban. Bőven van, amit minden ember még mindig gyógyít most, ezért vagytok még mindig ott, ahol most vagytok. Bármennyire is szeretnétek csak eljutni az ötödik dimenzióba, hogy egyszer és mindenkorra túl legyetek rajta, be kell látnotok, hogy még mindig vannak bennetek olyan energiák, amelyek visszatartanak benneteket attól, hogy megtegyétek ezt az utolsó lépést.

 

A sötétség és a fény mindannyiunkban létezik, és ha a kinti sötétség legyőzésére összpontosítunk, akkor a bennünk lévő sötétség legyőzésére összpontosítunk, és nem vagyunk teljesek és egészek önmagunk ezen aspektusa nélkül. Ezért ismét arra kérünk benneteket, hogy figyeljetek arra, hogy mit éreztek magatokban, és hogyan reagáltok az információkra, mert nektek kell eldöntenetek, hogy mire fordítjátok a figyelmeteket. Ti vagytok az egyetlenek, akik ezt a döntést meghozhatjátok magatok számára.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page