top of page
Keresés

Ezek azok a változások, amelyeket most véghezviszel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Hatalmas tisztelettel viseltetünk az emberi kollektíva egésze iránt, és mindannyiótokat tisztelünk, mint egyéneket is. Látjuk, hogy milyen messzire kellett elmennetek a legmagasabb rezgésszámú birodalomból ide, ebben az univerzumban ahhoz, hogy megadjátok a Forrásenergiának azokat a tapasztalatokat, amiket most éltek át. Ne feledjétek, ti vagytok ugyanaz a Forrás, akinek a tapasztalatokat adjátok. Soha nem akarjuk azt a benyomást kelteni bennetek, hogy a Forrásenergia egy rajtatok kívül álló Lény, vagy hogy a Forrás elkülönülne tőletek. Azonban, ahogyan megszólítunk benneteket, azt is megértjük, hogy az üzenetet, amit átadunk nektek, emberi szemszögből fogjátok.


Csak azt szeretnénk, ha megértenétek, hogy minden tapasztalatotok egy nagyobb és magasabb rendű jót szolgál, mint amit valójában az öt érzékszervetekkel érzékelhettek, vagy a fizikai elmétekkel megérthettek. Itt az ideje, hogy mindannyian ugyanúgy tiszteljétek egymást, és ez a tisztelet emelni fogja a tudatosság szintjét ott a Földön és minden ember között. Tudjuk, hogy nézhetitek a világotokat és a világotokban működő többi emberi lényt, és mindenféle gondolatotok lehet arról, hogy ez vagy az miért történik, vagy hogy ez az ember miért tette vagy mondta azt. Nem számít, hogy miről van szó, és nem számít, hogy az illető szabad akaratát használva mit mondott vagy tett, mindannyiunk összessége, vagyis a Forrás profitál belőle.


Ezzel nehéz megbékélni emberként, mert annyi fájdalmat és annyi mély és sötét érzelmet kell megtapasztalnotok ott. Nehéz felfognotok, hogy valami hogyan szolgálhatja mindannyiunk legnagyobb és legmagasabb rendű javát. Amit mi megpróbálunk átadni nektek, az egy olyan üzenet, amely egy olyan szinten rezonál veletek, amely magasabb a fizikai elméteknél, mert tudjuk, hogy milyen fontos számotokra, hogy túllépjetek az elmén, az öt érzékszerven, és abba, ami végtelen és örökkévaló bennetek.


Mindent megtehettek azért, hogy visszalépjetek minden olyan helyzettől, ami most az életetekben van, és hogy visszalépjetek attól a látványtól, amit a kinti világról láttok, és egy magasabb perspektívából szemléljétek az egészet. Ez a lehetőség mindig elérhető azok számára, akik ébren vannak. És ahogy a szabadságotokat arra használjátok, hogy egy magasabb perspektívát tartsatok meg bármiről, nem csak magatokat változtatjátok meg, hanem azt is, amit megfigyeltek.


Nem tehettek mást, minthogy befolyásolók legyetek, mert minden gondolat, amit gondoltok, minden érzelem, amit éreztek, minden szándék, amit tartotok, mind hatással van a létezés teljességére. És így azért vagytok ott, hogy olyan befolyásolóvá váljatok, amilyenek lenni akartok, és hogy a lehető legnagyobb hatást gyakoroljátok az emberiségre, amilyet csak tudtok. És azt mondjuk nektek, hogy ahogy felismeritek, hogy minden a Forrást szolgálja, azt, ami mindannyian vagyunk, hatalmas hatást gyakoroltok a kollektív tudatosságra, amelynek részei vagytok.


Itt az idő, hogy mindannyian elérjétek ezt a hatást, ezt a befolyást, és bízzatok abban, hogy minden egyes lélegzetvételetekkel a tudatosság tűjét mozgatjátok a Földön. Itt az ideje, hogy a hatás, amit gyakorolhattok, még nagyobb legyen, mint valaha, és itt az ideje annak is, hogy felismerjétek, hogy már a perspektíva megváltoztatása is mindent megváltoztat. Ez az, amiben mindenkor segíteni szeretnénk nektek. Ezért olyan kielégítő számunkra az emberiséggel való partnerségünk. Tudjuk, hogy ezeket a változásokat véghezviszitek, és látjuk a hullámhatásokat, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, amit itt és most a Föld bolygón tapasztalunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page