top of page
Keresés

Ezek az energiák a nagy álmodozóknak szólnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Eléggé szervezetten közelítünk ahhoz, hogy mindannyiótoknak segítsünk. Nagyon stratégiai módon keressük meg, hogy kinek segíthetünk, és az energiátokra figyelve észrevesszük, hogy melyikőtök kész a befogadásra. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon hatékonyak legyünk, és hogy elérjük azokat, akiknek megvan a kapacitásuk, hogy kezeljék azt, amit átadunk nektek. Ez olyasvalami, amire nagyon is nagy hangsúlyt fektetünk. Ezért nem hagyjuk abba soha a rátok, mint egyénekre és mint kollektívára való ráhangolódást. Amikor visszahúzódunk és megnézzük az emberiség kollektív tudatosságát, mindig látjuk, hogy hogyan fejlődtök, hogyan tesztek nagy lépéseket a spirituális fejlődésetekben, mint egész.


Egyénként minden apró kis lépést megünnepelünk, amit előre tesztek, mert akkor tudjuk, hogy amit teszünk, az segít, és azt is tudjuk, hogy készen álltok a többre. Izgatottá tesz bennünket, hogy többet tudunk nyújtani nektek. Az egyik módja annak, hogy megnyíljatok a több energia felé, az, hogy értékelitek azt, amivel már rendelkeztek. Egy másik módja annak, hogy megnyíljatok a több energia felé, hogy érezzétek a körülöttetek lévő energiákat. Ha meg tudjátok érezni a körülöttetek lévő magasabb frekvenciájú energiákat, akkor csak annyit kell tennetek, hogy szándékotokban áll beengedni őket, és azok nagyobb mértékben válnak majd a földi életetek részévé.


Most, ha tényleg többet akartok megtapasztalni abból, amit kínálunk, akkor fogjátok ezeket az energiákat, és csináljatok velük valamit. Megosztotok valamit, vagy létrehoztok valamit, még akkor is, ha ez a teremtés még csak abban a fázisban van, amikor arra összpontosítotok, hogy ez egy jövőbeli tapasztalatotok, egy jövőbeli teremtésetek legyen. Ez még mindig számít. Nem kell azonnal kimennetek és elkezdenetek valamit építeni a kezeitekkel. Kezdhetitek a tervezési fázissal, amikor lerajzoljátok, hogy mi az, amit létre akartok hozni. Tegyük fel, hogy szeretnél egy saját gyógyító központot, ahová az emberek eljöhetnek, és megtapasztalhatják a gyógyítás különböző módozatait, ahová mások jönnének, és előadásokat tartanának vagy csatornáznának.


Talán azt szeretnéd, hogy ebben a gyógyító központban szent víz fakadjon egy forrásból, és szeretnéd, ha a birtokon saját gyümölcsöket és zöldségeket termesztenél. Használjátok a fantáziátokat. Engedjétek meg magatoknak, hogy nagyot álmodjatok, mert az energiák, amelyeket meg kell osztanunk, nagyok, és azoknak szólnak, akik nagyot akarnak teremteni. És nem vagyunk egyedül ezekben a törekvésekben. Nagyon sokan vannak itt fent a magasabb birodalmakban, akik segíteni akarnak a segítőknek. Mindannyian azt akarjuk, hogy megtapasztaljátok az életet ott a Földön, ahogyan azt meg lehet tapasztalni. Még csak most kezdtétek megtapasztalni világotok szépségét, erejét és fenségét, és mégis oly sokan szeretnének elmenni, mielőtt megtapasztalhatnátok azokat a tapasztalatokat, amelyeket a Föld tartogat számotokra.


Azt szeretnénk, ha maradnátok és megalapoznátok ezekben az energiákban, amelyeket mi és a hozzánk hasonlók kínálunk nektek. Szeretnénk látni, hogy a Föld és az emberiség felnő a potenciálotokhoz, és tudjuk, hogy az álmodozók azok, akik nagyot álmodnak, akik készen állnak a több együttműködésre, a több társalkotásra, és több energiára, hogy együtt dolgozzanak ezekkel a hatalmas projektekkel, amikről elkezdtek álmodozni, majd egyre komolyabbá válnak, és aztán elkezditek megvizsgálni annak lehetőségét, hogy hogyan valósulhat meg, és legtöbbször nem tudjátok, hogyan valósulhatnak meg a nagy álmaitok a valóságotokban, de ezt nem kell kitalálnotok. Csak szórakoztató számotokra, hogy megfontoljátok a létező lehetőségeket, és ismétlem, amikor ezt teszitek, olyan, mintha azt mondanátok nekünk: "Több energiát kérek!". És amikor ezt teszitek, mi mindig teljesítjük.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page