top of page
Keresés

Ez olyan értékes, hogy nem lehet rá árat szabni

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon aktívan foglalkozunk mindannyiótokkal, amíg alszotok, ahogyan sok más lény és kollektíva is, és szeretnénk, ha tudnátok, milyen értékesek a meglátásaitok mindannyiunk számára, amikor találkozunk veletek. Reméljük, hogy megértitek, hogy ti ott vagytok az élvonalban, ott vagytok kint, és végzitek a nehéz munkát, és nekünk tudnunk kell, hogy milyen ez. Megfigyelhetünk benneteket; mérhetjük a rezgéseteket, de amikor közvetlenül elmondjátok nekünk, amikor közlitek velünk, hogy milyen ez, akkor kapjuk a lehető legjobb megértést.


Ezt kell tennetek egymással is. Az embereknek kommunikálniuk kell egymással, miközben még mindig arra vártok, hogy teljesen telepatikusak legyetek egymással. Az emberek között mindig jobb megértésre van szükség. Ez a legjobb módja annak, hogy bármilyen kapcsolatotok legyen egy másik emberrel, legyen az romantikus, családi, baráti, munkatársi, munkatársi, bármilyen típusú kapcsolatotok, kommunikálnotok kell. Mindent meg kell tennetek, hogy elmagyarázzátok a másiknak, milyenek a ti tapasztalataitok, hogy egy pillanatra a ti cipőtökben járhasson, és hogy együttérzést tudjon nyújtani nektek.


A kommunikáció együttérzést szül. Az együttérzés megemeli a tudatosság szintjét, a kollektíva általános rezgését, és mindannyian egyre közelebb kerültök a felemelkedés pillanatához, mert megnyíltatok. Folyamatosan azt mondjuk nektek, hogy nyíljatok meg nekünk, az arkangyaloknak, a felemelkedett mestereknek, az összes magasabb frekvenciájú lénynek, de egymás felé is meg kell nyílnotok, és fel kell ismernetek, hogy az a személy, akivel kommunikáltok, ugyanúgy Forrásenergia, mint egy arkangyal. Ők csak más formát öltöttek, és beleegyeztek, hogy egy bizonyos rezgésszámon működjenek. De ugyanakkor ti is, és meg kell értenetek egymást, hogy a lehető legjobban tudjatok segíteni egymásnak.


Erre van leginkább szüksége az emberiségnek; meg kell értenetek, honnan jön valaki más, milyenek számára a tapasztalataik, és ami a legfontosabb, hogyan éreznek azokkal a tapasztalatokkal kapcsolatban. Most, ha ti vagytok a megvilágosodottabbak, akkor lehet, hogy a megfelelő kérdések feltevésével ki kell csalogatnotok a beszélgetőpartneretekből az érzelmeket. Azzal, hogy segítetek nekik abban, hogy jobban kommunikáljanak önmagukkal, felajánljátok nekik mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy emeljék a rezgésüket és felemelkedjenek. Ti vagytok azok, akik azért vagytok ott, hogy segítsetek egymásnak hazatérni a Forráshoz. Ez az, amit ott mindannyian együtt csináltok, és nagyon fontos, hogy felismerjétek a szerepeteket egymás életében.


Namármost, mindig választhatjátok azt, hogy egy kicsit más szerepet játszotok egy másik ember számára, amikor az nektek és neki is hasznos, hogy felcserélitek a szerepeket, de a kapcsolat mindig ott van köztetek és a többi ember között, akikkel kommunikáltok az életetekben, és ezt is fontos felismernetek. Ezekre a dolgokra vagytok hivatottak; arra vagytok hivatottak, hogy vágyaitok legyenek, hogy cselekedjetek, hogy érzelmeket érezzetek, hogy kommunikáljatok egymással. Arra vagytok hivatottak, hogy teremtsetek, megtapasztaljatok, szeressetek, szolgáljatok. Ennél nem kell bonyolultabbnak lennie, és csak bonyolultabbá válik, ha nem kommunikáltok, mert minél kevesebbet kommunikáltok, annál több a zűrzavar, és minél több a zűrzavar, annál inkább hajlamosak vagytok az elmétekben lenni.


De ahogy megnyitod a szádat, megnyitod a szívedet, és ahogy megnyitod a szívedet, adsz valamit valakinek, ami olyan értékes, hogy nem lehet rá árat szabni, és senkinek sem kellene megpróbálnia. Emlékezzetek erre a többi emberrel való minden interakciótokban, és el fogjátok kerülni a sok konfliktust és a sok zűrzavart, és nagyobb harmóniában fogtok élni egymással, és könnyedén és örömmel fogtok felemelkedni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page