top of page
Keresés

Ez minden valóságban igaz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon ügyesek vagyunk abban, hogy befogadjuk az összes kéréseteket és összehozzuk őket úgy, hogy egyik kérésetek sem semmisítse meg a többit. Tudjuk, hogy ott a Földön mindenki számára lehetséges, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne, kivétel nélkül. Tudjuk, hogy ez igaz, mert igaz. Most érkeztek el ahhoz a ponthoz, ahol a különböző valóságok megengedik, hogy egymás mellett létezzenek. Eljutottatok arra a pontra, ahol felismeritek, hogy két ember nézhet ugyanarra a dologra, és két teljesen különböző dolgot láthat. Két ember hallhatja ugyanazt a szót, és hallhat valami egészen mást.


Ez akkor azt kell, hogy jelentse, hogy mindenkinek megvan a saját személyes valóságtapasztalata, és amikor ezt felismeritek, akkor azt is fel kell ismernetek, hogy nem kell mindannyiótoknak egyetértenetek egy valóságban. És ha ez igaz, akkor nem csak egy valóság van, amit mindannyiótoknak el kell fogadnotok, mint az egyetlen igaz valóságot. És ez azt jelenti, hogy élhettek és hagyhattok élni. Hagyhatjátok, hogy mindenki másnak meg legyen a saját valóságváltozata, és nem kell meggyőznötök egyiküket sem arról, hogy a ti valóságotok, az általatok megtapasztalt valóság az egyetlen igaz valóság. Ez nagy felelősséget vesz le a vállatokról. Megnyugodhattok; megengedhetitek, mert amit megengedtek, az a Forrás egy aspektusa. Milyen nagyszerű tőled. A Forrás minden aspektusának megengedni, hogy olyan legyen, amilyen, ez olyasvalami, amire végül mindenkinek el kell jutnia.


Az elfogadás a kulcsa annak, hogy túllépjetek a Forrás/valóság bármely aspektusán, ami nem tetszik, amit nem preferáltok. Az ellenállás valóban hiábavaló, de ez nem azt jelenti, hogy azt mondjátok, hogy meg kell tapasztalnotok azt a valóságot, aminek korábban ellenálltatok. Ez csak azt jelenti, hogy nem tagadhatjátok meg semmilyen valóság létezését. Nem tudtok eltörölni semmit. Mindennek meg kell engedni, hogy úgy legyen, ahogy van, mert mindez lehetőséget ad a Forrásnak, hogy megismerje önmagát, és milyen jobb célja lehetne valaminek, hogy létezzen, mint ez? Embertársaid elfogadása olyannak, amilyenek, az első lépés ahhoz, hogy képes legyél szeretni az egész teremtést is.


Mindenki, aki most a valóságotokban létezik, a Forrás teremtményeként létezik, és pontosan olyannak kell lennie, amilyen. Nektek kell eldöntenetek, hogy kik akartok lenni mindannyiukkal kapcsolatban. Ti lehettek a gyógyítók. Ti lehettek azok, akik megbocsátanak. Ti lehettek azok, akik együttérzést nyújtanak. Ti lehettek azok, akik a feltétel nélküli szeretet VAGYTOK. Nem kell semmit sem megváltoztatnotok a most megtapasztalt valóságotokban ahhoz, hogy belső békében lehessetek. Ennek is le kellene vennie a válladról a terhet, mert a külvilág megváltoztatása kemény munka. Időigényes; valójában lehetetlen, mert csak akkor jutsz el egy másik valóságba, mint amelyiket eddig tapasztaltál, amikor a valóságot megváltoztató cselekedeteket véghezviszed. Tehát akár el is fogadhatsz mindent és mindenkit úgy, ahogy van.


És tudd, hogy ez is igaz - nem számít, milyen valóságban vagy, megváltoztatjátok annak a kollektívának a tudatossági szintjét, amelyik megosztja veletek azt a valóságot. Több fényt és több szeretetet tudtok hozzáadni az általános egyenlethez, ami segít mindenkinek megemelni a tudatosságát, hogy azokba a valóságokba léphessenek, amelyeket meg akarnak tapasztalni, nem pedig azokba, amelyekben oly sokáig csapdában érezték magukat. Fontos, hogy ezzel a tudással haladjatok előre, mert fontos számotokra, hogy azok a teremtő lények legyetek, akik valójában vagytok. És nem tudtok azok a teremtő lények lenni, akik valójában vagytok, ha azt gondoljátok, hogy valakinek vagy valaminek rajtatok kívül kell megváltoznia.


Ez mind a Forrás; ez mind a Szeretet. Legyetek azok, akik ezt felismerik, és akkor mindenből úgy részesültök, ahogyan most van. Ha továbbra is ellenálltok és rázzátok az öklötöket, akkor abban a valóságban ragadtok, amelyről úgy érzitek, hogy annyira igazságtalan, és nem szabadna léteznie. Mindannyian így állapodtunk meg ennek az univerzumnak a felállításában, és mi csak a hírvivők vagyunk. De tudjátok, hogy amit mondunk, az igaz, mert érzitek benne az igazságot, és ez igaz, függetlenül attól, hogy milyen valóságban vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page