top of page
Keresés

Ez az Igazságkeresőknek szól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy tanúi legyünk annak, hogy mindannyian milyen következtetésekre jutottatok az ottani földi élettel kapcsolatban. És ezért észrevesszük, hogy hogyan szívjátok magatokba az információkat, amelyek hozzátok érkeznek. Észrevettük, hogy a legtöbben az elméteken keresztül szűritek az információkat, és amikor ezt teszitek, csak azt engeditek be, ami már része a jelenlegi hiedelemrendszereteknek a kérdéses témával kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy nem engeditek be az új információt, ha az ellentmond annak, amit már igaznak hisztek. Amikor ehelyett az információt átfuttatod a testedben, akkor megérezheted, hogy rezonál-e veled.


Most ezt egy kicsit bonyolultabbá tesszük számodra azzal, hogy tudatjuk veled, hogy minden valóság valós, és ezért minden igazság igaz, és olyan jövőd van, amely a legjobban megfelel neked, és amely a legjobban fog neked tetszeni. Ez egy a sok közül. Abban a számotokra legjobb jövőben bizonyos dolgok igazak, és bizonyos dolgok nem igazak. Ezért az érzéseid akarnak elvezetni téged abba a jövőbeli valóságba, és az érzéseid azok felé az igazságok felé vezetnek, amelyek a leginkább szolgálnak téged, nem pedig azok felé, amelyek a már meglévő hiedelmeidet igazolják. Ezért mondjuk nektek, hogy jobban szolgál titeket, ha az információt a testeteken keresztül dolgozzátok fel, mint az elméteken keresztül. Ha valamit nem éreztek jól, akkor ne fordítsatok rá több figyelmet.


Természetesen különböző igazságokat fogtok kapni, mert különböző választási lehetőségeket kaptok arra vonatkozóan, hogy mi felé mozdultok el, melyik valóságban fogtok legközelebb lakni. Ezért kell mindig találkoznod annak az ellenkezőjével, amit akarsz, és azzal, amiben hiszel. Ez azért van, hogy a rezonancia alapján tudjatok választani. Ha mindannyiótoknak egy és csak egy valóságon kellene osztoznotok, az sokkal könnyebbé tenné a Föld bolygó tudósainak és értelmiségijeinek dolgát, mert akkor mindig csak egy igazság létezne. De mivel ez nem így van, ezért elutazhattok abba a valóságba, amelyet a legjobban szeretnétek megtapasztalni, és amelyik a legjobban megfelel nektek, és ezt a fókuszotokkal és az érzéseitekkel együtt teszitek.


Amit mi nagyon bonyolult módon mondunk nektek, az az, hogy inkább arra a valóságra összpontosítsatok, amit meg akartok tapasztalni, mint arra, amiről úgy gondoljátok, hogy minden bizonyíték alapján meg kell tapasztalnotok. Néha azt, amit igaznak hiszel, arra alapozod, amit mások igaznak hisznek. Azt gondoljátok, hogy ha ennyi ember hisz ebben, akkor talán utána kellene néznem, ahelyett, hogy beleéreznétek, és magatok határoznátok meg, hogy ez az az út, amelyen valóban el akartok indulni, és az a valóság, amelyet valóban meg akartok tapasztalni. Ha csak egy valóság létezne, akkor az korlátozná a Forrást. Ez korlátozná, hogy a Forrás mennyit tapasztalhatna meg önmagából, és ez soha nem fog megtörténni. A Forrás mindig is végtelen lesz, és egyszerre tágul, ami egy másik fogalom, ami megdöbbenti az elmét.


De ha bele tudsz érezni az igazságba, akkor tudod, hogy amit mondunk neked, az igaz rád nézve. És ha ez igaz rád, akkor te választhatod meg, hogy a Forrás melyik aspektusát tapasztalod meg legközelebb, és te választhatod azt, amelyik a legharmonikusabbnak tűnik annak, aki vagy, amit szeretnél, és amit szeretnél mindenkinek a Földön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page