top of page
Keresés

Ez az azonnali megnyilvánulás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Hullámokban küldjük nektek a megbecsülés hullámait azért, amit hajlandóak voltatok tenni ott a Földön. Olyan sok mindent voltatok képesek elviselni a tudatosság kitágulásának nevében, mert erről szól az egész. Ezért hagytuk el mindannyian a Forrásenergia dimenziót és jöttünk, saját szabad akaratunk erejével, ebbe a galaxisba, hogy megteremtsük ezeket az egyedülálló tapasztalatokat. Mindannyian úgy döntöttünk, hogy részesei leszünk ennek a galaktikus tapasztalatnak, mert tudtuk, hogy ezzel új utakat fogunk bejárni, a Forrás olyan aspektusaihoz férünk hozzá, amelyekhez eddig még soha nem volt hozzáférésünk, és tudtuk, hogy nem vallhatunk kudarcot.


Azért nem bukhattok el mindannyian, mert végtelen és örökkévaló lények vagytok; ezért tényleg nincs miért aggódnotok. Abszolút sikeresek vagytok, még akkor is, ha kudarcot vallotok. Nem buktatok még el valamiben, és nem jöttetek csak rá később, hogy milyen fontos volt ez a kudarc az életetekben? Nem voltatok képesek meglátni, hogy milyen jelentős volt az a pillanat, és hogy mit hoztatok létre ennek eredményeként? A kudarc csak egy ítélet, amelyet valamire ráfogtok, ami végső soron csak egy katalizátor. Ez egy ugródeszka.


Az emberiség nem bukhat el, és te sem fogsz elbukni. Továbbra is növekedni és terjeszkedni fogtok, és továbbra is túl fogjátok szárnyalni az elvárásokat, mert ez a dolgotok. Látjuk, hogy ezt teszitek egész nap, minden nap, és folyamatosan lenyűgöz bennünket, ahogyan fejlődtök egy olyan társadalom ellenére, amely nem feltétlenül táplálja a növekedési élményeket. Vannak időszakok, amikor mindent meg kell tennetek magatokért ott a Földön, és amikor ezt teszitek, amikor így tesztek, látnotok kell, ahogyan az energiamezőitek kitágulnak. Ez azonnal megtörténik.


Ez azonnali megnyilvánulás. Ez nem valami fizikai, csillogó tárgy megszerzése abban a pillanatban, amikor eldöntitek, hogy akarjátok. Ez a saját kitágulásotok megtapasztalása, amit, ha éreznétek, ha igazán meg tudnátok ismerni, akkor egyetértenétek velünk abban, hogy a tudatosság kitágulása az, amiről ez az egész szól. És rájönnétek, hogy a csillogó tárgyat csak azért tettétek oda, hogy legyen valami, ami elég érdekes és izgalmas ahhoz, hogy tudatosan táguljatok és növekedjetek ott a Föld bolygón. Fogadjátok el az azonnali megnyilvánulást, ami a tudatosságotok kiterjesztése, és mindig az áramlásban lesztek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page