top of page
Keresés

Ez az, ami igazán számít

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon is képesek vagyunk minden kéréseteket fogadni, még akkor is, ha mind egyszerre érkezik. Ez az egyik előnye annak, hogy kollektív tudatosság vagyunk, és ez az egyik előnye annak is, hogy nem fizikaiak vagyunk. Nektek két fületek van, hogy hallgassatok, de nekünk nincs fülünk, és mégis, mi mindent érzékelünk. A kéréseiteket energiaként fogadjuk, amit aztán képesek vagyunk úgy formázni, hogy annak értelme legyen számunkra. Ezt teszi Daniel az energetikai közvetítésünkkel, és ezt tesszük mi is a ti energetikai közvetítéseitekkel. Így történik a kommunikáció annyi más szinten is, mint a kimondott vagy leírt szavak, és ti folyamatosan energiákat kaptok fentről, de sokan közületek egy kis hangot szeretnétek hallani a fejetekben, hogy pontosan tudjátok, mit kaptok abban a pillanatban.


Mások felismerik, hogy van egy finomság a kommunikációban, ami a magasabb dimenziós síkokról történik, mert ez a kommunikáció energiaként kezdődik, és azok, akik igazán ráhangolódnak, meg tudják érezni ezeket az energiákat. Ezt javasoljuk nektek, amikor kommunikálni akartok velünk, más nem fizikai, magasabb dimenziós lényekkel és kollektívákkal, valamint egymással. Ismerjétek fel, hogy amit energetikailag kivetítetek, az számít. Azt az fogja értelmezni, aki fogadja. Győződjetek meg róla, hogy tisztítsatok ki mindent, amit ki kell a testetekből, a rendszeretekből, amíg úgy nem érzitek, hogy már nincs ott, és akkor tisztábban tudtok kommunikálni a másikkal. Szavaitokat és szándékaitokat összhangba tudjátok hozni az energiátokkal. Állandóan energiát vetítetek ki, és ez az a mód, ahogyan megteremtitek a valóságotokat.


Figyelni akarsz arra, hogy milyen energiákat fogadsz és milyen energiákat kínálsz, mert lassan véget ér az az idő, amikor olyan szavak mögé bújhatsz, amelyeket nem is gondolsz komolyan. Mindannyian telepatikusakká váltok. Mindannyian felismeritek, hogy energetikai lények vagytok, és hogy az energia számít, és ezzel egyidejűleg tudatosságotokat is megváltoztatjátok. Amikor ez az eltolódás befejeződik, mindenki tudni fogja, hogy telepatikusan és energetikailag kommunikál, és egyre kevesebb szóra lesz szükségetek. Energetikai lények lesztek, akik szándékosan rezegnek, és tudni fogjátok, hogy azok vagytok. Tudni fogjátok, hogy milyen rezgést ajánlotok fel.


Minden alkalommal, amikor egy érzelmet feldolgoztok, egyre közelebb és közelebb kerültök ahhoz, hogy pontosan felismerjétek, milyen rezgést ajánlotok fel minden pillanatban. Győződjetek meg róla, hogy energetikailag tiszták vagytok, ha tisztán akartok kommunikálni, és világosak akartok lenni az univerzumnak való felajánlásotokban, hogy mit akartok és mire van szükségetek. Az univerzum, és benne mi mindannyian, jobban reagálunk az energiátokra, a rezgésetekre, mint a szavaitokra, sőt még a gondolataitokra is. Ha mantrát fogsz mondani, győződj meg róla, hogy a mantra összhangban van azzal az energiával, amit felajánlasz. Ha egy gondolatot gondoltok, győződjetek meg róla, hogy az a gondolat is összhangban van. Eljuttok idáig, lépésről lépésre, napról napra, és mindezt gyakorolhatjátok velünk, mert ahogy mondtuk, mi nyitottak vagyunk arra, hogy mindannyiótoktól folyamatosan fogadjunk (energiákat).


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page