top of page
Keresés

Ez a leghatalmasabb eszköz, amivel rendelkezel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Eltökélt szándékunk, hogy mindent elhozzunk nektek, amit csak tudunk, hogy a lehető legjobb tapasztalatot szerezhessétek a növekedésetek és fejlődésetek során. Amikor kollektívaként elmélkedünk rólatok, lehetőséget adtok nekünk arra, hogy összpontosítsunk, és amikor összpontosítunk, akkor egészen természetesen jobban kitágulunk abba, akik vagyunk, mint Forrásenergia Lények, mint a feltétel nélküli szeretet lényei. Rátok tekintünk, hogy több céltudatosságot adjunk magunknak, és ti mindig átjöttök. Ti vagytok azok, akikben a legtöbb lehetőség van, mert ti vagytok azok, akik a legtöbb polaritást tapasztaljátok ebben a galaxisban.


Most lehetőségetek van arra is, hogy terjeszkedjetek a fókuszálással, azáltal, hogy tudatosan ráirányítjátok a figyelmeteket valamire, ami megmozgat benneteket, ami örömet okoz nektek és izgat benneteket, ami reggelente felkelésre késztet benneteket. Erre szükségetek van ahhoz, hogy több életerő energiát tudjatok megidézni, hogy átáramoljon rajtatok, és nem számít, hogy mi az. Nem kell olyasminek lennie, amit mindenki rendkívül spirituálisnak vagy akár magasan fejlettnek tartana. Bármi legyen is az, amire szívesen fókuszálsz, az lehetővé teszi számodra, hogy még inkább azzá válj, aki valójában vagy, mert általánosságban elmondható, hogy ha valamire fókuszálsz, az azért van, mert szereted.


Most, ha történetesen olyan emberek vagytok, akik valami olyasmire vagy olyan valakire fókuszálnak, akit nem szeretnek, akkor nem profitáltok a fókuszálási képességetekből. Bizonyára eleinte némi lendületet kaphatsz azzal, hogy végiggondolod, milyen módon tudod legyőzni azt a személyt, azt a nézőpontot, vagy azt a dolgot, amiről úgy érzed, hogy egyáltalán nem kellene léteznie. De remélhetőleg azok közületek, akik ébren vannak, felismerik az ilyen típusú összpontosítás hiábavalóságát. Érezni fogjátok a bennetek lévő diszharmóniát, és átirányítjátok a figyelmeteket arra, ami örömet okoz nektek, ami felvillanyoz benneteket, és ami valami pozitív érzést vált ki belőletek, függetlenül attól, hogy mi az. Többféleképpen is összpontosíthattok valamire, amire vágytok.


Fókuszálhattok rá, és gondolhatjátok magatokban, hogy soha nem fogjátok megkapni. Fókuszálhattok rá, és izgatottá válhattok, mert még az a lehetőség is fennáll, hogy megkaphatjátok azt, amire vágytok. Fókuszálhattok arra, amire vágytok, és érezhetitek, hogy harmóniában vibráltok vele, eggyé válva a vágyatokkal. Ez csodálatos felhasználása lenne a fókuszálási képességeteknek, és egy gyönyörű életet élnétek, tele szerencsével és szinkronicitással, csodálatos megnyilvánulással csodálatos megnyilvánulás után, ha el tudnátok sajátítani a fókuszálás művészetét.


És persze, ha egyszer az élet azon fényes és csillogó aspektusaira összpontosítotok, amelyekből többet szeretnétek tapasztalni, hajlamosak vagytok nagyobbra gondolni. Hajlamosak vagytok másokért is akarni. Hajlamosak vagytok a kollektíváért tenni. Néhányan még akkor is ezt teszitek, amikor még nem sokat manifesztáltatok magatoknak. Akárhogy is, a fókuszálás jó dolog, de arra összpontosítani, amiből többet akartok megtapasztalni, briliáns. Ez megerősíti az életet. Így válhattok még inkább azzá, akik vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page